Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Kharlamovs32

Jurajs Kolniks, KHL viennozīmīgi labākā līga Eiropā

Maskavas " Dinamo " uzbrucējs Jurajs Kolniks pēc uzvaras pār " Baris " 3 :1 dalijās savās domās par komandas sniegumu.

- Beidzot mums sāk parādīties komandas spēle un var teikt,starts ir izdevies. Pēdējās spēlēs spēlējam daudz disciplinētāk un nepelnām muļķīgus noraidījumus. Tur arī slēpjas mūsu panākumu atslēga. Ir jāturpina tajā pašā garā.

Jūs pirmajā pirmssezonas spēlē guvāt het-trik un spriežot pēc jūsu spēles apgriezieni netiek pamazināti. Plānojiet kļūt par labāko vārtu guvēju KHL ?

- Konkrēta plāna nav. Man komandas sniegums ir nozīmīgāks. Jā un mana rezultativitāte ir atkarīga no maniem komandas biedriem.

- Vairākus gadus atpakaļ jūs bijāt viens no pamanāmākajiem spēlētājiem Floridas "Panthers" rindās. Pēc NHL skolas vieglāk adoptēties KHL ?

- Grūti līdzinās šīs abas līgas. NHL viss ir daudz ātrāk,nav pat sekundes pārdomām. Lielie laukumi Krievijā šīs vairākas sekundes dod. Bet jau pēc pirmajām spēlēm man ir skaidrs - KHL viennozīmīgi ir labākā līga Eiropā.

- Starp citu,runājot par laukumiem. Bija izteikta ideja jau sezonas gaitā pāriet uz mazajiem laukumiem ....

- Personīgi man ir vienalga,varu spēlēt uz visiem laukumiem. Bet pārējiem puišiem,it īpaši tiem,kam nav NHL prakses,būs noteikti grūtāk.

- Starp citu,par NHL spēlēm, jums šodien vairākas reizes tika no Kevina Dalmena. Sanāca ar viņu spēlēt NHL ?

- Pirmo reizi pret viņu spēlēju un ja godīgi,tad pirmo reizi par viņu arī dzirdu.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Ādams Ludvigs Lēvenhaupts
, 2010-09-24 20:29, pirms 14 gadiem
Kapēc KHL šogad kalendārs, kad te vienā dienā visas spēles, te diena brīva? Gan jau ir kāds iemesls, bet šķiet dīvaini kautkā
, 2010-09-24 21:02, pirms 14 gadiem
bembists rakstīja: Kapēc KHL šogad kalendārs, kad te vienā dienā visas spēles, te diena brīva? Gan jau ir kāds iemesls, bet šķiet dīvaini kautkā
Jā šito, ja kāds tiešām zin, varētu apskaidrot.
Noteikti jābūt kādam funktierim paslēptam, jo domāju, ka, piemēram, spēļu pārraidītājiem šāds grafiks ir tīrākais murgs.
, 2010-09-24 22:01, pirms 14 gadiem
No Eiropas līgām 'viņš savus spēkus ir izmēģinājis tikai Šveices līgā un KHL, tā kā nav pareizi ar tādu pārliecību teikt, ka KHL ir labākā līga Eiropā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-25 14:14, pirms 14 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: Šveicē līmenis ir +/- tas pats, kas Zviedrijā un Somijā, citur tas ir vēl zemāks tā, ka...
Nav gan. Zviedrijā ir diezgan augstāgs.
Foto: Zemgale/LBTU

OHL fināls: ''Zemgale'' pēc izlīdzinājuma sērijā, ''Mogo'' - 2-0 vadības

Šodien plkst. 13:00 Jelgavā tiks aizvadīta Optibet hokeja līgas finālsērijas otrā spēle starp ''Zemgale''/LBTU un ''Mogo''/LSPA komandām. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Mogo'', sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV6.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
7

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana