Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ap hokeju

Kriss Holts: ”Es vienmēr Rīgu uzskatīšu par savām otrajām mājām…”

Kriss Holts: ”Es vienmēr Rīgu uzskatīšu par savām otrajām mājām…”
Kriss Holts tagad vārtus sargās Jekaterinburgā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64

Ap hokeju piedāvā nelielu interviju ar vārtsargu Krisu Holtu, kurš iepriekšējās 2 sezonas aizvadīja Rīgas ''Dinamo'', bet šajā vasarā vārtsargs pievienojās Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' komandai.

Tava iepriekšējo divu sezonu statistika bija diezgan laba, kāpēc Rīgas ”Dinamo” nevēlējās pagarināt līgumu ar Tevi?
Es vēl aizvien nevaru atrast atbildi uz šo jautājumu. Laikā, kad vēl biju Rīgas ”Dinamo” komandā, man nekad neradās iespaids, ”Dinamo” organizācija nebūtu bijusi apmierināta ar to, ko daru laukumā. Es un mana ģimene bijām ļoti šokēti, uzzinot, ka organizācija ir mainījusi lēmumu, kad turēja mani Rīgā un vēlējās ar mani pagarināt līgumu. Tajā pašā laikā, tā ir daļa no spēles. Es nevaru nosodīt cilvēkus, kas izlēma šo lēmumu un man šie lēmumi ir jārespektē. Es varu viņiem tikai piekrist vai nepiekrist. Šo jautājumu labāk būtu jāuzdod ”Dinamo” menedžmentam. Es neslēpšu, ka vēlējos palikt Rīgā. Es ļoti iemīlēju fanus, pilsētu un valsti, ko vēl aizvien turpinu mīlēt. Es vienmēr Rīgu uzskatīšu par savām 2. mājām. Lai vai kā būtu, es tagad centīšos un koncentrēšos uz to, lai ”Avtomobilist” tiktu izslēgšanas spēlēs, un darīšu visu, lai komanda sasniegtu jaunus augstumus.

Kā Tu varētu raksturot savu jauno komandu?
Šajā sezonā Avto būs fiziska komanda, kas centīsies izcīnīt uzvaras smagi strādājot. Uz papīra šī ir iespējams labākā Jekaterinburgas komanda, kāda šeit ir bijusi. Mums ir ietrenēti teicami uzbrucēji un es ticu, ka mums būs stiprs vairākums. Es esmu iemācījies KHL, ka ir vienalga cik vārtus tu esi guvis. Komandām vēl labāk ir jāprot koncentrēties savā aizsardzības zonā. Mums ir pāris veterāni aizsargi ar NHL un KHL pieredzi, kuri manuprāt ir pārliecinoši. Un vārtos, bez manis ir arī krievu vārtsargs Jevgeņijs Lobanovs kurš, cik es esmu redzējis pagājušajā sezonā pret viņu spēlējot, noteikti var izcīnīt uzvaras. Mums ir labas attiecības un mēs noteikti viens otru dzīsim uz priekšu, un tajā pašā laikā mēs viens otram palīdzēsim treniņos, lai mēs spētu kļūt par spēcīgāku vārtsargu duetu.

Vai Tev bija piedāvājumi arī no citiem KHL klubiem?
Bija sarunas ar citiem KHL klubiem, bet bija nelielas grūtības ar to, ka biju ”Ierobežotais Brīvais aģents” un KHL ir noteikumi, kuri jāievēro, lai varētu parakstīt līgumu ar Ierobežoto spēlētāju.

Vai Tev nākamajai sezonai ir kāda apņemšanās?
Man svarīgākais ir iekļūt izslēgšanas spēlēs. Tikai martā katra komanda varēs redzēt, vai komanda jau ir izslēgšanas spēļu zonā, vai cik daudz komandai pietrūkst, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs. Izslēgšanas spēlēs var notikt jebkas. Par manu personīgo statisiku, es vēlreiz vēlētos tikt uz zvaigžņu spēli un es vienmēr izaicinu sevi uzlabot iepriekšējās sezonas statistiku.
Vai mēs tevi vēl kādreiz varēsim vērot Rīgas ”Dinamo” formā?

Es nekad neuzgriezīšu muguru Rīgas ”Dinamo”. Atmiņas no šeit pavadītā laika es atcerēšos visu mūžu. Es nevaru teikt, ka nekad vairs neredzēsiet mani Rīgas ”Dinamo” formā, bet vēlreiz, šo lēmumu es neizlemju. Telkvists tika palaists prom, bet vēlāk pieņemts atpakaļ. Kurš teica, ka tāpat nevarētu notikt arī ar mani? Bet tagad mans pienākums ir pārstāvēt Jekaterinburgu un es spēlēšu ar to pašu kaisli un to pašu vēlēšanos, lai izcīnītu uzvaras kā to darīju Rīgā.

Izmantotie resursi:
Kriss Holts: ”Es vienmēr Rīgu uzskatīšu...


, 2012-08-24 23:30, pirms 12 gadiem
Es arī joprojām nesaprotu kāda jēga bija atlaist Holtu, it sevišķi ja vietā nepaņēma neko labāku
, 2012-08-24 23:33, pirms 12 gadiem
Kriss,lai arī kā tevi te sauktu par murdu vai tml gaidīšu kaut kad tevi atpakaļ Rīgā ar labāku statistiku,vislabākā sezona bija tā,kad ar Telly dalijāt spēles uz pusēm,bet nu jāsaprot ,ka Jučeram ar jādod spēles!
Lai vai kā, Veiksmi tev jaunajā sezonā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-24 23:50, pirms 12 gadiem
Ja godīgi pagaidām Tellquists neizskatās diezko labs tad jau Jučers būtu labāks......Bet par šiem abiem Holts bija labāks tas gan!
, 2012-08-24 23:52, pirms 12 gadiem
jurkoo rakstīja: Es arī joprojām nesaprotu kāda jēga bija atlaist Holtu, it sevišķi ja vietā nepaņēma neko labāku
Holts PO bija izteikts caurums... nav viņam psiholoģiskās noturības. Status uzkačāja ar sausajām spēlēm pret Avto un Vityaz.

Ja nebūtu Tellkvista 10./11 gada.sezonā, kurš spēlēja labāk. RD arī tad netiktu tālāk par 1. raundu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-25 10:35, pirms 12 gadiem
Nu, Kriss, vajadzēja tev ātrāk naturalizēties, un tad tevi iespēlētu kā izlases vārtsargu ....
, 2012-08-25 10:57, pirms 12 gadiem
Dažriez pārāk aizrāvās ar spēli uz faniem, bet tāpēc arī viņš bija H O L T S nevis kāds cits
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-25 12:02, pirms 12 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Nickelback sucks!!
Vienīgais kas ``sucks``, tas esi tu
, 2012-08-25 12:34, pirms 12 gadiem
Nakamsezon atkal bus jucers+holts, tik jucers bus jau pirmais nummurs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-25 19:46, pirms 12 gadiem
Deeg rakstīja: Ja godīgi pagaidām Tellquists neizskatās diezko labs tad jau Jučers būtu labāks......Bet par šiem abiem Holts bija labāks tas gan!
Nesmīdini, viņs bija totāls caurums.
, 2012-08-26 04:53, pirms 12 gadiem
telkvists arii ir caurums, kursh pirms paaris gadiem bija lielaaks caurums nekaa holts, neticu, ka chalis ir tagad labaks, vai arii holta liimenii, nu neticu. man liekas taads raitums vai mushtukovs ir galvu paaraaaki par telkvistu. bet ko dariit, kam nauda tas pasuuta muuziku, tik zheel ka shoreiz ir jaaklausaas veaca saruusejusha plate.
, 2012-08-26 12:29, pirms 12 gadiem
Tellkvists un Holts bija izteikti vienliedzigi Vārtsargu bet Holtam gandriiz katraaa spele ripa izlidoja cauri kasargiem un Gols,bet cik es skatos Tellkvists vairak cinas kad pretinieki izspele uz tukshiem vartiem bet Holts vel meklee ripu neskaitot to idealo seivu pret TORPEDO
tAAAtad Telly ir nedaudz labakss
Labi tad kad Holts bija RD Tad vel vartsargu treneris Naumovs kursh pats nebija nemaz tik labs Ja Holts shosezon kapatu rigaa es domaja kad vinjam statestika butu labaka
, 2012-08-27 19:50, pirms 12 gadiem
Huet rakstīja: Tellkvists un Holts bija izteikti vienliedzigi Vārtsargu bet Holtam gandriiz katraaa spele ripa izlidoja cauri kasargiem un Gols,bet cik es skatos Tellkvists vairak cinas kad pretinieki izspele uz tukshiem vartiem bet Holts vel meklee ripu neskaitot to idealo seivu pret TORPEDO
tAAAtad Telly ir nedaudz labakss
Labi tad kad Holts bija RD Tad vel vartsargu treneris Naumovs kursh pats nebija nemaz tik labs Ja Holts shosezon kapatu rigaa es domaja kad vinjam statestika butu labaka
Ak ,ko tu runā..
, 2012-08-28 10:15, pirms 12 gadiem
Tulkots ar Googli vai, labāk oriģinālu būtu publicējuši !!!
Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF
1

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.