Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pārbaudes spēles: Krievijai uzvara Vācijā, Somija atstāj sausā slovākus

Rolands Eliņš

Pārbaudes spēles: Krievijai uzvara Vācijā, Somija atstāj sausā slovākus
Oļegs Znaroks
Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Šodien aizvadītas trīs pārbaudes spēles vīriešu hokeja izlasēm. Krievija ar 4:2 pieveikusi Vāciju, Somija atstāja sausā slovākus (3:0), bet Dānija sagādāja vēl vienu zaudējumu baltkrieviem (5:4).

Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pirms mača Vācijā izteicās, ka vēlas pārbaudīt komandas raksturu, proti, sagaida vairāk spēka spēles no saviem padotajiem. Tāpat arī Znaroks izteica vēlmi novērtēt no NHL atbraukušo hokejistu fizisko formu.

Kapteiņa pienākumus Krievijas izlasē šajā mačā pildīja Vašingtonas „Capitals” uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, un viņa klātbūtne palīdzēja krieviem jau pirmajā periodā izvirzīties vadībā ar 4:0, turklāt pirmie trīs vārti tika gūti pirmo sešu minūšu laikā. Visus vārtus gan guva KHL pārstāvji (Ņikuļins, Plotņikovs, Tihonovs un Gļinkins). Pēc sākuma ofensīvas Krievija gan tika nedaudz piebremzēta, un atlikušajā mača gaitā vācieši divus vārtus atguva, taču tāpat zaudēja ar 2:4.

Krievijas izlase Znaroka vadībā aizvadījusi jau piecas pārbaudes spēles un uzvarējusi trijās. Vienu no zaudējumiem tai pagājušajā nedēļas nogalē sagādāja Latvijas izlase (1:0).

Somijas hokeja līdzjutēju sāpes pēc U18 izlases šodien piedzīvotā PČ ceturtdaļfināla zaudējuma Zviedrijai (0:10) nedaudz mazināja pieaugušo izlases sausā uzvarā Slovākijā. Somi katrā periodā guva pa vieniem vārtiem, bet sausā nostāvēja 19 gadus vecais vārtsargs Jūse Saross.

Savukārt gaidāmā pasaules čempionāta rīkotajā Baltkrievija cietusi piekto zaudējumu sešās pārbaudes spēlēs. Šoreiz par to parūpējās Dānijas izlase, kura vēl trešā perioda sākumā atradās iedzinējos ar 2:4, taču triju minūšu intervālā guva trīs vārtus un uzvarēja ar 5:4.

Pārbaudes spēles

IzlasesRezultāts
Slovākija-Somija0:3
Dānija-Baltkrievija5:4
Vācija-Krievija2:4

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

     [+] [-]

, 2014-04-24 22:40, pirms 10 gadiem
Krievi ar Ovečkinu priekšgalā galīgi nekādi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-04-24 23:01, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Kaut kai pagaidom Znarokom naīt ar Krīvejis izlasi, bet radzāsim kaida Krīvejis izlasi bius Pč.
beidz visiem acis lauzt, jo tu nepareizi raksti tajā pašā laikā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-04-24 23:26, pirms 10 gadiem
armandsrulz rakstīja: Nu paroudi kai pareizi Latgaliski jouroksta?

As tav naspīžu mumus komentarus lasiet, ja gribi losi, ja nagribi nalosi.
Vasals broļ !
Nazagribīsj atzeit, bet latgaļiski tu roksti ar ļūti daudzom kļiudom. Pat maņ, latgaļīšam, griušai lasāt tovus komentarus, jo jī ir ar kļiudom.
As niko nasoku, roksti i turpmok latgaļiski, bet nadaudz pazaver kļiudis...

  +1 [+] [-]

, 2014-04-24 23:34, pirms 10 gadiem
Sens ticējums vēsta: "Ja Znaroks pirms turnīra bez bārdas un tas ar komandu aprīlī cieš badu, būs gaidāms ražens maijs." Es nefanoju par Krieviju, bet ir tāda sajūta

  -3 [+] [-]

, 2014-04-24 23:37, pirms 10 gadiem
Jūtu, ka krievi būs gatavi ielikt kloķi kanādiešiem, izgāšanās OS- gadījās, bet PČ nebūs joki, krievi paņems ja ne zeltu, tad kādu medaļu noteikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-25 07:28, pirms 10 gadiem
Krizhanek rakstīja: Jūtu, ka krievi būs gatavi ielikt kloķi kanādiešiem, izgāšanās OS- gadījās, bet PČ nebūs joki, krievi paņems ja ne zeltu, tad kādu medaļu noteikti.
Nja, tikai skrobe tada, ka Kanadai sastavs PČ būs nekāds.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-25 08:50, pirms 10 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Nja, tikai skrobe tada, ka Kanadai sastavs PČ būs nekāds.
tagad NHL speletaji ir nekas?

     [+] [-]

, 2014-04-25 11:03, pirms 10 gadiem
Krievija tikkai zeltus vac pasaules cempionatos,iesauktas par Sarkanajam masinam.Bet Olimpiskajas speles,Krieviem nejiet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja