Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kapēc Rīgas "Dinamo" zaudējuma "CSKA" un neiekļuva gagarina kausa play-off

Kapēc Rīgas "Dinamo" zaudējuma "CSKA" un neiekļuva gagarina kausa play-off
Konors Makdeivids
Foto: AP/Scanpix

Zemes raditājs tas kungs no debesīm man deva atklāsmi un tādēļ es vēlējos padalīties ar jums!

Pagaišo svētdien es runāju ar dievu baznīca, protams caur mācītāju.
Uzdevu jautājumu, vai Rīgas "Dinamo" tiks izslēgšanas spēles, tas kungs man sacija, mīļo zemes kalp, Podoļska ir nopirkusi vietu izslēgšanas spēlēs, tādēļ man tevi jasarugtina ka šajā gada iztiksim bez izslēgšanas spēlēm un pret "CSKA" nāksies zaudēt pamatlaika, savādāk Rīgai draudētu izslēgšana no KHL nākamajā sezonā.

Tomer tas kungs raditājs man teica, "Dinamo" zelta laiki pienāks, turklāt jau pēc pāris gadiem, Rīgas "Dinamo" kļūs par gagarina kausa ieguvējiem 3 gadus pēc kartas, 23/24, 24/25, 25/26 sezonās, turklāt 25/26 sezona gaidāms nhl lokauts, to man teica kungs jēzus, jo NHL sāksies krahs.
Viņš Sacija ka uz Rīgu dosies tādas zvaigznes kā Konors MakDeivids, Patriks Keins un Tukka Rasks.
Lokauts turpināsies visu sezonu, kas ir par iemeslu trešajam triumfam pēc kārtas

Konferences finālā mēs vinnēsim apvienotu arābu emirātu komandu Abu Dabī "Pirātus", 7 spēlē papildlaika, pēc Teodora Blugera piespēlēm vārtus gūs tieši Konors MakDeivids, kas atnesis trešo gagarina kausu pēc kārtas.

Savukārt lieki nepiebilst ka kungs raditājs man teica ka Abu Dabī komanda būs miljonāru komanda un tajā spēlēs 95% nhl spēlētāji lokauta laika, tai skaita Krosbijs, Ovečkins, Malkins, Kesels, Dušeins!

Paldies ka cienijamie lasītāji uzklausijāt ko kungs jēzus man teica un visu labu!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-24 21:43, pirms 5 gadiem
Murgot var vienmēr bet pat tam vajag mēru...Tuvākais NHL lokauts var būt jau 2020. gadā, tā ka pareģot, ka tāds būs 25./26/ gada sezonā nevar, jo nav līguma ar šādu termiņu. Tāpat ļoti šaubos, ka Ovečkins, Krosbijs, Keins un vēl pāris nosauktie 25./26. gadā vēl būs NHL spēlētāji. Pat ja būs, tad uz to laiku jau būs veterāni, kas tiešam labprāt vēl, kādu gadu uzsistu arābu blicē par lielu piķi. Ne visi ir spējīg itop līmenī spēlēt 40 gadu vecumā...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-24 21:55, pirms 5 gadiem
Šī dilēriskā murga autoru - iihf750 jau gaida Tvaika ielas sanitāri !