Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sestdien Valmieras hokejistiem spēle pret līgas līdervienību

Sestdien Valmieras hokejisti mājās uzņems "Daugavpils/LDZ Cargo" vienību, kura stabili ieņem pirmo vietu Latvijas 1. līgā. "Valmieras HK" šī būs pēdējā tikšanās ar daugavpiliešiem regulārajā sezonā.

Sezonā valmierieši ar Latgales pārstāvjiem tikušies jau trīs reizes. Pirmajā spēlē "Daugavpils/LDZ Cargo" pārspēja Valmieras hokejistus ar minimālu rezultātu 3:2. Toties aizvadītā gada izskaņā, divās izbraukuma spēlēs "Valmieras HK" atzina mājinieku pārākumu ar 1:3 un 6:11.

Pēdējo spēli "Valmieras HK" aizvadīja Jūrmalā, viens no uzvaras galvenajiem kaldinātājiem bija Valmieras U16 komandas pamatvārtsargs Markuss Žukovskis. Labākais vārtu guvējs valmieriešu rindās ir Dāvis Zunde, ar 15 gūtiem vārtiem un astoņām piespēlēm, uzbrucējs ir rezultatīvākais komandas spēlētājs.

Visi interesenti ir aicināti sestdien uz Vidzemes Olimpisko centru, kur Valmieras hokejisti aizvadīs cīņu ar sīkstajiem daugavpiliešiem. Spēles sākums plkst. 16:15. Gaidām jūsu atbalstu! Pievienojies atbalstītājiem https://www.facebook.com/events/405...

Izmantotie avoti:
Sestdien Valmieras hokejistiem spēle pret līgas...

     [+] [-]

, 2017-02-24 13:44, pirms 7 gadiem
Nebūtu slikti, ja SC uztaisītu arī kādu tiešraidi no 1. līgas spēlēm.

     [+] [-]

, 2017-02-25 09:47, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Nebūtu slikti, ja SC uztaisītu arī kādu tiešraidi no 1. līgas spēlēm.
U-18 spēli starp Lido-Rīga rādīja. Pagājušo gadu U-16 spēli starp Lido-Dinamo arī rādīja. Kas maksā, tas pasūta mūziku.