Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Jau nākamā gada PČ papildlaiku varētu spēlēt trīs pret trīs

Jau nākamā gada PČ papildlaiku varētu spēlēt trīs pret trīs
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels paziņojis, ka jau 2016. gada pasaules čempionātā papildlaiku komandas varētu aizvadīt trīs laukuma spēlētāju sastāvā.

"Federācija strādā pie tā, lai ieviestu papildlaika formātu "trīs pret trīs". Iespējams, ka jaunie noteikumi tiks pielietoti jau pasaules čempionātā Maskavā un Sanktpēterburgā," atklājis IIHF prezidents Renē Fāzels. Kopš šīs sezonas jaunais "trīs pret trīs" formāts papildlaikos tiek izmantots Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

"Vai Sanktpēterburgā līdz pasaules čempionātam paspēs veikt "Yubileiniy" arēnas rekonstrukciju? Ir simtprocentīga pārliecība, ka paspēs. Mūsu komanda tur ir bijusi pēdējās nedēļās. Viss izskatās ļoti labi, nav nekādu problēmu," norādījis Fāzels.

Runājot par to, ka Āzijā notiks nākamās divas ziemas olimpiskās spēles - 2018. gada Phjončhanā un 2022. gadā Pekinā, IIHF prezidents uzsver, ka tur hokejam ir milzīgs potenciāls. "Un, protams, liela interese par Āziju ir Kontinentālajai hokeja līgai (KHL), kas vēlas, lai tajā iekļautos viena vai divas komandas no Ķīnas. Habarovskas un Vladivostokas komandas līgā jau ir. Virzīšanās uz austrumiem dod KHL iespēju attīstīt hokeju tālāk."

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

 +15 [+] [-]

, 2015-11-23 17:55, pirms 8 gadiem
Un tagad dienas jautājums - Kurš vēl aizvien tic, ka IIHF ir galvenā organizācija pasaules hokejā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Ilmarse
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2015-11-23 18:31, pirms 8 gadiem
Inb4 KHL piesaka 3x3 papildlaiku, jo takš Krievijā notiksies Pč, savējos jāsagatavo, jāiespēlē 😂

  +3 [+] [-]

, 2015-11-23 18:38, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un tagad dienas jautājums - Kurš vēl aizvien tic, ka IIHF ir galvenā organizācija pasaules hokejā?
NHL, Canada un USA hockey bosi spiež Fāzeli(IIHF) ieviest šo formātu 3vs3?
kamēr Eiropā spēlē pēc IIHF noteikumiem, lai ZA izlasēm būtu handikaps pret pārējiem, jo šie jau vienu sezonu būs šo štelli izprovējuši un noslīpējuši pirms čempja Maskavā...

  -2 [+] [-]

, 2015-11-23 18:42, pirms 8 gadiem
nu i naf to parodiju

     [+] [-]

, 2015-11-23 18:43, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: NHL, Canada un USA hockey bosi spiež Fāzeli(IIHF) ieviest šo formātu 3vs3?
kamēr Eiropā spēlē pēc IIHF noteikumiem, lai ZA izlasēm būtu handikaps pret pārējiem, jo šie jau vienu sezonu būs šo štelli izprovējuši un noslīpējuši pirms čempja Maskavā...
Kur nauda iz tū pusi ari Fazels slīcās..

     [+] [-]

, 2015-11-23 18:48, pirms 8 gadiem
L@tgols rakstīja: Kur nauda iz tū pusi ari Fazels slīcās..
drīzāk var teikt nevis par naudu, bet par kolhozu...Fāzels labs skolnieks, kā KHL maina sezonas laikā reglamentus, tā šis sāks. Pie kam interesanti, Fāzels tagad atrodas Novisibirskā, kur tiekas ar krievu funkcionāriem, tur arī tika pateikts šis citāts par šo formātu...KHL tūlīt ar mainīs reglamentu sezonas laikā, šaubu nav, ja kas tāds tiks pieņemts IIHF. kaut gan krievi ar var ātrāk pāriet, runas par to ir. tātad krieviem ar izdevīgi būs šis formāts. nu viņi vismaz tā domās
p.s. tad varbūt sanāk, ka KHL un Krievijas federācija nevis NHL ir galvenā, kas uzspiež savu IIHF

  -2 [+] [-]

, 2015-11-23 19:03, pirms 8 gadiem
Cerams ka tā nenotiks un hokejs netiks padarīts par cirku! Pietiek jau ar NHĻ klauniem...

  +4 [+] [-]

, 2015-11-23 19:04, pirms 8 gadiem
NHL 3 pret trīs vēl nekas,bet kā būs uz Eiropas lielajiem laukumiem? Nedomāju,ka tā ir laba ideja.

     [+] [-]

, 2015-11-23 19:09, pirms 8 gadiem
Ja IIHF būtu nopietna organizācija, tad 3 pret 3 ieviestu sakot ar izlašu sezonas sākumu - novembra spēlēm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-23 19:35, pirms 8 gadiem
Doomy1990 rakstīja: latvieši saka: 3pret3, krievi saka 3uz3.. pats putrojies visu laiku krievelēn mazais
Es lietoju abus variantus 3 pret 3 un 3 uz 3. Savā pirmā komentārā speciāli ierakstīju abus variantus.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-23 19:39, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: drīzāk var teikt nevis par naudu, bet par kolhozu...Fāzels labs skolnieks, kā KHL maina sezonas laikā reglamentus, tā šis sāks. Pie kam interesanti, Fāzels tagad atrodas Novisibirskā, kur tiekas ar krievu funkcionāriem, tur arī tika pateikts šis citāts par šo formātu...KHL tūlīt ar mainīs reglamentu sezonas laikā, šaubu nav, ja kas tāds tiks pieņemts IIHF. kaut gan krievi ar var ātrāk pāriet, runas par to ir. tātad krieviem ar izdevīgi būs šis formāts. nu viņi vismaz tā domās
p.s. tad varbūt sanāk, ka KHL un Krievijas federācija nevis NHL ir galvenā, kas uzspiež savu IIHF
Zaip tū tak es vysu zynu..
Aizmiersi pībilst taidu litu, ka Fāzels Novisibirskā brauce skateitīs i apstrīst ari jaunū hokeja halli, kū taisa Novisibirska, kūpā ar KHL celt, kas byutu aptuveni paredzeita iz 12 000 skateituoji...
Kai jau sacieju, kur nauda tī ari Fāzels... KHL tuos ir gona par tū ari pa Krīveju dzeivoj Fāzels vairuok nakai pa pošu Sveici..

  +1 [+] [-]

, 2015-11-23 20:40, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Patīkama ziņa. Protams ka jautājums kas labāks 3 pret 3 vai 4 uz 4 ir diskutabls. Man tīri subjektīvi daudz labāk patīk 3 pret 3 (cik līdz šim ir redzēts no NHL). Otrkārt tas arī ir godīgāks variants nekā pēcspēles metieni, 3 uz 3 variantā procentuāli daudz lielākas iespējas gūt vārtus jau papildlaikā. Ir arī pretinieki 3 pret 3 variantam un arī viņiem ir sava taisnība. Laiks rādīs vai 3 uz 3 variants iedzīvosies papildlaikā. Katrā gadījumā jaunais variants ir vēl kaut kas jauns un nebijis, jo 4 uz 4 spēlēs var redzēt bieži.
Treneriem būs ko palauzīt galvu ,kā pareizi spēlēt šādā variantā.
Gribētos arī PO spēlēs papildlaikā spēlēt 3 uz 3. Varētu pirmo periodu papildlaikā 4 uz 4 un tad 3 uz 3 (lai spēlētājiem nebūtu pārslodzes, kad sanāk pat 6-7 periodus vienā vakarā ...)
Nemuldi, Tu NHL neskaties!

  -3 [+] [-]

, 2015-11-23 20:43, pirms 8 gadiem
pamuļķis rakstīja: Nemuldi, Tu NHL neskaties!
Gribētu dzirdēt pamatojumu , kādēl tu tā domā (ka neskatos).
Un laikam nezini ka internetā var atrast video par NHL spēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-23 21:18, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Gribētu dzirdēt pamatojumu , kādēl tu tā domā (ka neskatos).
Un laikam nezini ka internetā var atrast video par NHL spēlēm.
Cilvēks, kurš skatās NHL, nekad neliktu sev tādu avataru.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-23 21:50, pirms 8 gadiem
pamuļķis rakstīja: Cilvēks, kurš skatās NHL, nekad neliktu sev tādu avataru.
Tavs komentārs atbilst tavam nikam. Līdz tādam apgalvojumam ir grūti aizdomāties. Varbūt tu domā ka arī neviens DR fans neskatās NHL?

  -1 [+] [-]

, 2015-11-23 22:07, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Tavs komentārs atbilst tavam nikam. Līdz tādam apgalvojumam ir grūti aizdomāties. Varbūt tu domā ka arī neviens DR fans neskatās NHL?
Man jau patīk, ka tie, kuriem pietrūkst loģisku argumentu, ķeras pie pēdējā salmiņa- apelē pie mana nikneima. Runa iet par tevi, nevis par nevienu DR fanu.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-23 22:49, pirms 8 gadiem
pamuļķis rakstīja: Man jau patīk, ka tie, kuriem pietrūkst loģisku argumentu, ķeras pie pēdējā salmiņa- apelē pie mana nikneima. Runa iet par tevi, nevis par nevienu DR fanu.
Lūk tavs komentārs.
Cilvēks, kurš skatās NHL, nekad neliktu sev tādu avataru.

Tajā nav minēts es, bet gan teikts "cilvēks"- tātad jebkurš cilvēks, kurš kā avataru ieliks tādu kā man neskatās NHL spēles. Vai tev pašam šķiet loģisks un gudrs agalvojums?

  +4 [+] [-]

, 2015-11-23 22:59, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Es lietoju abus variantus 3 pret 3 un 3 uz 3. Savā pirmā komentārā speciāli ierakstīju abus variantus.
Un kā spēlē trīz uz trīs? Vieni augšā, otri apakšā? Jeb kaut kā pamīšus? Un šāds valodu neprotošs kremļa krancis vēl pie bērniem pielaists.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-23 23:06, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Un kā spēlē trīz uz trīs? Vieni augšā, otri apakšā? Jeb kaut kā pamīšus? Un šāds valodu neprotošs kremļa krancis vēl pie bērniem pielaists.
Lai tev būtu jautrāk rakstīšu RUNA IET PAR vai tml. Stilistiski ļoti nepareizi, bet patīk, 3 uz 3 arī stilistiski nepareizi bet patīk lietot.
Salīdzināji komentāru sadaļu ar mācību stundu. Brīvā laikā varu atpūsties un izteikties kā vēlos. Rupjības neatļaujos nekad nekur, bet tēlaini izteikties patīk (tajā skaitā arī nepareizi).

     [+] [-]

, 2015-11-23 23:17, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Lai tev būtu jautrāk rakstīšu RUNA IET PAR vai tml. Stilistiski ļoti nepareizi, bet patīk, 3 uz 3 arī stilistiski nepareizi bet patīk lietot.
Salīdzināji komentāru sadaļu ar mācību stundu. Brīvā laikā varu atpūsties un izteikties kā vēlos. Rupjības neatļaujos nekad nekur, bet tēlaini izteikties patīk (tajā skaitā arī nepareizi).
Kad runa iet 3 uz 3, tad fuņa mazā urliņa lien laukā pa visām malām..
P.s. neredzu neko tēlainu mūsu latviešu valdosas rusificēšanā.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-23 23:18, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Kad runa iet 3 uz 3, tad fuņa mazā urliņa lien laukā pa visām malām..
P.s. neredzu neko tēlainu mūsu latviešu valdosas rusificēšanā.
Tātad tu esi pareizs, gudrs es negudrs un nepareizais. Priecājies ka esi daudzas reizes labāks, gudrāks un pareizāks par mani.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-23 23:29, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Tātad tu esi pareizs, gudrs es negudrs un nepareizais. Priecājies ka esi daudzas reizes labāks, gudrāks un pareizāks par mani.
Ar atmiņu tev ar tā pašvaki, ja pat nevari piefiksēt tās dažas sieviešu dzimumu pārstāves te.. gluži vakar te neuzrados un pirmo reizi jau ar nerakstu..
Un drīzāk būtu kaunējies par mūsu valodas rusificēšanu (tà vietā, lai atklati teiktu, kā tev to patīk darīt), nevis pielietojis kaut kādus bērnišķīgus apgrieztās psiholoģijas paņēmienus, lai censtos novērst uzmanību no savas divkosības, 'patriot'.

     [+] [-]

, 2015-11-23 23:54, pirms 8 gadiem
Nauda (drīzi arī islāms) valda par šo pasauli...

Kā jebkurš vīruss, arī šis 3:3 labi aiziet

  -1 [+] [-]

, 2015-11-24 00:34, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Kad runa iet 3 uz 3, tad fuņa mazā urliņa lien laukā pa visām malām..
P.s. neredzu neko tēlainu mūsu latviešu valdosas rusificēšanā.
Tu vispaar esi dzirdeejis latvieshu valodu,es laicinu atpakal iesleedzu vienu latvieshu blogu,tur nekaa nav no latvieshu valodas,vieni anglicismi taa ka savu rusafobiju paturi pie sevis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-24 07:16, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Ar atmiņu tev ar tā pašvaki, ja pat nevari piefiksēt tās dažas sieviešu dzimumu pārstāves te.. gluži vakar te neuzrados un pirmo reizi jau ar nerakstu..
Un drīzāk būtu kaunējies par mūsu valodas rusificēšanu (tà vietā, lai atklati teiktu, kā tev to patīk darīt), nevis pielietojis kaut kādus bērnišķīgus apgrieztās psiholoģijas paņēmienus, lai censtos novērst uzmanību no savas divkosības, 'patriot'.
Es nemaz necenšos atcerēties kurš te vīriešu , kurš sieviešu dzimuma. Ir niks un es tam atbildu. Via aiz nika slēpjas vītrietis vai sieviete-nemaz necenšos domāt, jo virtuālā pasaulē visu ko var uzrakstīt, izdomāt.
Esi neputns un viss.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-24 09:47, pirms 8 gadiem
Tad jau sanāk, ka noraidījumus var taisīt cik tik tīk - tāpat paliks 3 vs 3?

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 09:55, pirms 8 gadiem
JankS rakstīja: Tad jau sanāk, ka noraidījumus var taisīt cik tik tīk - tāpat paliks 3 vs 3?
nesanāk...4 vs 3 spēle notiek tad.
NHL Board of Governors approves rules changes...