Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Noslēdzies starptautiskais hokeja turnīrs "Ventbunkers kauss 2012"

No 20. līdz 22. aprīlim Ventspils ledus hallē norisinājās starptautiskais bērnu hokeja turnīrs "Ventbunkers kauss 2012", ko atklāja Olimpiskā Centra "Ventspils" direktors Uldis Boitmanis.

Uz turnīru bija ieradušās visas sešas uzaicinātās komandas no Lietuvas un Krievijas, kā arī divas Rīgas komandas un pa vienai no Ventspils un Tukuma (10 un 11 gadus jauni hokejisti).

Ventspils komanda "Venta2002/Ventbunkers" lieliski uzsāka turnīru un samērā vieglā cīņā uzvarēja Lietuvas čempionvienību no Klaipēdas "Skatas", bet turpinājumā mājiniekiem tik viegli neklājās, jo tikai pēc pāris stundu atpūtas jaunajiem censoņiem bija jāatgriežas laukumā un šoreiz pret titulēto Rīgas komandu "Prizma/Pārdaugava", kuru trenē Latvijas hokeja leģenda Juris Reps.Lieliska un aizraujoša cīņa, kurā pārāki bija rīdzinieki, kas arī kopvērtējumā pēc visām aizvadītajām spēlēm kļuva par "Ventbunkers kausa" ieguvējiem.

Nākamajā dienā "Ventai 2002" pretī stājās komandas Rīgas "Pērkons" un Tukums, kuras ventspilniekiem izdevās uzvarēt. Izšķirošā cīņa tika aizvadīta pret "Zapad Rosii" no Kaļiņingradas . Jaunie krievu hokejisti bija ļoti labi sagatavojušies Ventspils turnīram, par ko liecināja izcīnītās uzvaras piektdienas un sestdienas spēlēs. Sīvā cīņā ventspilnieki tomēr zaudēja, ļaujot viesiem izcīnīt otro vietu.

"Mūsu komanda cīnījās līdzvērtīgi un pāris epizodēs pat bijām labāki par spēcīgo krievu komandu, tāpēc vēlos uzslavēt puišus par pašaizliedzīgo cīņas sparu laukumā un šoreiz šo 3.vietu turnīrā tiešām izcīnījām, kā komanda un saliedēts kolektīvs," atzina Normuds Lācis, ventspilnieku treneris. Par turnīra labāko vārtsargu tika atzīts ventspilnieks Artūrs Šilovs.

Turnīra noslēgumā notika apbalvošanas ceremonija un kā jau starptautiskos turnīros pieņemts tika apbalvoti labākie spēlētāji komandās un pasniegti skaistie "Ventbunkers" kausi – šoreiz visām komandām. Balvas pasniedza a/s”Ventbunkers valdes priekšsēdētājs Dzintars Kašs ,kurš pateicās jaunajiem censoņiem par laukumā parādīto sniegumu un izteica cerību, ka šis turnīrs varētu kļūt par labu tradīciju Ventspils bērnu hokejā, lai visiem būtu labas atmiņas un prieks par Ventspilī pavadīto nedēļas nogali.


, 2012-04-25 17:29, pirms 12 gadiem
perkons nuki
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.
Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).