Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ceturtās sezonas Rīgas "Dinamo" leģionārs Lundmarks noslēdzis karjeru

Ceturtās sezonas Rīgas "Dinamo" leģionārs Lundmarks noslēdzis karjeru
Džeimijs Lundmarks

2011./12. gada sezonā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas "Dinamo" spēlējušais kanādiešu leģionārs Džeimijs Lundmarks paziņojis par karjeras beigām.

Lundmarks iepriekšējā desmitgadē aizvadīja 301 spēli Nacionālajā hokeja līgā, kur izcēlās ar 40 vārtiem un 60 rezultatīvām piespēlēm, pārstāvot Ņujorkas "Rangers", Fīniksas "Coyotes", Kalgari "Flames", Losandželosas "Kings" un Toronto "Maple Leafs" komandu.

2010./11. gada sezonas otrajā pusē viņš devās uz Zviedrijas čempionātu, bet nākamo sezonu pavadīja Rīgas "Dinamo", kur 54 spēlēs regulārajā turnīrā un "play-off" kopā izcēlās ar astoņiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Zīmīgi, ka visus vārtus viņš sameta izbraukuma mačos.

Pēc Rīgas "Dinamo" Lundmarks pievienojās Austrijas hokeja līgas (EBEL) vienībai "Klagenfurter", kurā kopā pavadīja sešas sezonas un tagad tieši šīs komandas rindās noslēdza karjeru. Šosezon Lundmarks regulārajā turnīrā un izslēgšanas sacensībās kopā guva 25 (8+17) punktus, bet pirmajā sezonā Austrijā viņš savāca pat 67 punktus.

"Divu gadu vecumā iemīlējos hokejā un šī mīlestība ilga 35 gadus," Klāgenfurtes vienība citē Lundmarku, kurš karjeras beigas nosaucis par nedaudz biedējošu soli.

Izmantotie resursi:
Jamie Lundmark beendet seine große Laufbahn |...

     [+] [-]

, 2018-03-23 20:34, pirms 6 gadiem
Austrijas līmenī normals spelētajs!