Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Liepiņš

Izšķirošās cīņas peldēšanā un hokejā Sportacentrs.com TV

Izšķirošās cīņas peldēšanā un hokejā Sportacentrs.com TV
Foto: HK Mogo

Nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās septiņas tiešraides no kurām trīs varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.

Šajā nedēļas nogalē sāksies Optibet hokeja līgas pusfināli. Līgas līderi HK “Mogo” savā laukumā uzņems HK “Zemgale/LLU”, kuri regulāro sezonu pabeidza ceturtajā vietā. Abas komandas šosezon tikās sešas reizes un piecās no tām uzvaru svinēja HK “Mogo” hokejisti. “Mogo” visu sezonu demonstrēja pārliecinošu sniegumu, uzrādot labākos radītājus līgā gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Līderu cienīgu sniegumu šosezon demonstrēja Elviss Želubovskis un Ronalds Cinks, kuri ir HK “Mogo” rezultatīvākie spēlētāji, bet vārtos nepārspējami bija Renārs Kazanovs un Henrijs Ančs. HK “Zemgale/LLU” rindās rezultatīvākais spēlētājs ir Ivans Ribčiks, kurš ir starp līgas Top 20 rezultatīvākajiem spēlētājiem, bet vārtus lieliski sargāja Rihards Cimermanis un Reinis Petkus, kuri ir starp labākajiem līga atvairīto metienu ziņā.

Savukārt otrā pusfinālu pāri HK “Liepāja/Optibet” tiksies ar HK “Kurbads”. Tikai sezonas pēdējā kārtā liepājnieki nodrošināja otro vietu līgā un mājas spēļu priekšrocību pret HK “Kurbads”. Regulārajā sezonā abas komandas tikās sešas reizes un katra izcīnīja par trīs uzvarām. Liepājnieku rindās visu sezonu lieliski spēlēja Edgards Homjakovs, kurš ir līgas rezultatīvākais spēlētājs, kā arī Bruno Zabis un Mārtiņš Oskars Freimanis, kuri ir starp līgas Top 10 rezultatīvākajiem spēlētajiem. “Kurbads” rindās visu sezonu pārliecinoši spēle Sandis Zolmanis un Martins Lavrovs, kuri ir attiecīgi otrajā un trešajā vietā līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Jāpiebilst, ka Sandis Zolmanis ar 15 gūtiem vārtiem sezonā ir līgas līderis šajā statistikas ailē. Šo pusfinālu sēriju varēs skatīties tiešraidē Sportacentrs.com portālā un TV kanālā.

Sestdien turpināsies Latvijas čempionāts peldēšanā 25m peldbaseinā. Šogad Latvijas čempionātā labākie pašmāju sportisti ne vien cīnīsies par Latvijas čempiona titulu, bet arī uzsāks cīņu par vietu Latvijas izlasē Baltijas valstu čempionātā, kā arī par kvalifikācijas normatīvu izpildi dalībai FINA pasaules čempionātā, kas gada nogalē norisināsies Ķīnas pilsētā Guandžou. Čempionātā startēs vairāk kā 400 dalībnieku no 22 komandām, tai skaitā arī virkne Latvijas vadošo sportistu gan no pieaugušo, gan junioru izlašu sastāviem.

Šis un vēl citas sporta tiešraides varēs vērot Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā. Ieskaties tiešraižu sarakstā un izvēlies sev interesantāko.

DatumsLaiksSporta veidsSpēleTV
24.02.201810.00PeldēšanaLatvijas čempionāts peldēšanā 25m peldbaseināSportacentrs.com TV
24.02.201813.30HokejsHK Mogo – HK Zemgale/LLU
24.02.201813.30HokejsHK Liepāja/Optibet – HK KurbadsSportacentrs.com TV
24.02.201814.00Telpu futbolsTFK Rēzekne – FK Beitar
25.02.201813.30HokejsHK Mogo – HK Zemgale/LLU
25.02.201813.30HokejsHK Liepāja/Optibet – HK KurbadsSportacentrs.com TV
25.02.201815.00Galda tenissRīgas domes kausa izcīņa galda tenisā jauniešiem

Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
85

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
26

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.