Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

IIHF pagarina Fāzela pilnvaras līdz nākamā gada rudenim

Andrejs Siliņš

IIHF pagarina Fāzela pilnvaras līdz nākamā gada rudenim
Renē Fāzels. Foto: TASS/Scanpix

Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) attālinātajā kongresā nolemts, ka organizācijas prezidents Renē Fāzels savā amatā paliks vēl vismaz līdz 2021. gada septembrim.

Kongress bija paredzēts šī gada septembrī Krievijas senajā galvaspilsētā Sanktpēterburgā, taču šodien tika oficiāli pavēstīts, ka tas pārcelts par gadu uz priekšu. Līdz ar to arī automātiski pagarinātas arī IIHF prezidenta Renē Fāzela pilnvaras.

70 gadus vecais Fāzels iepriekš pats pavēstīja, ka šogad kongresā noliks savas pilnvaras pēc 26 gadu ilga darba. Šveiciešu zobārsts par IIHF prezidentu kļuva 1994. gada jūnijā. Kopš 1995. gada Fāzels ir arī Starptautiskās olimpiskās komitejas (SOK) loceklis.

Šodien jau rakstījām, ka attālinātajā kongresā pieņemts lēmums oficiāli pārcelt nākamā gada pasaules čempionāta sākumu uz 21. maiju. Čempionāts norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā un Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/

     [+] [-]

, 2020-06-23 00:37, pirms 4 gadiem
TRTD! Tikai Renē, tikai dentists!

     [+] [-]

, 2020-06-23 08:33, pirms 4 gadiem
sc.com haltūrē: https://www.sportazinas.com/noteikt... .