Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Alens Jankovskis

Upītim 1+1, "Ermak" panāk septīto spēli pret "Saryarka"

Upītim 1+1, "Ermak" panāk septīto spēli pret "Saryarka"
Juris Upītis
Foto: vhl.ru

Šodien rezultatīvā latviešu hokejistu duelī, VHL 1/4 fināla mačā Juris Upītis ar 1+1 palīdzēja "Ermak" izcīnīt uzvaru ar 5:4, panākot septīto, izšķirošo spēli. Rezultatīvi asistēja arī Mārtiņš Jakovļevs, kā arī pretiniekos Artūrs Kuzmenkovs. Bet Norvēģijā vienīgo ceļazīmi uz "Get Ligaen" nākamgad neizcīnija Ēriks Ozollapa, zaudējot spēlē un paliekot otrajā vietā.

VHL 1/4 fināla sestajā mačā uzvaru izcīnija Jura Upīša un Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētā "Ermak", kas ar rezultātu 5:4 uzveica latviešu pārstāvēto "Saryarka" vienību, turklāt uzvaras vārti tika gūti 16 sekundes pirms pamatlaika beigām. Uzvarētāju rindās laukumā spēlēja Jakovļevs, uz laukuma pavadot 19:52 minūtes, kuru laikā rezultatīvi asistēja un veica vienu metien pa vārtiem, kā arī Upītis, uz laukuma pavadot 18:09 minūtes, kuru laikā guva vārtus, rezultatīvi asistēja, vienreiz meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderību +3. Zaudētāju rindās spēlēja Ēriks Sevčenko, uz laukuma pavadot 20:18 minūtes, kuru iekrāja negatīvu lietderību -2, kā arī Artūrs Kuzmenkovs, uz laukuma pavadot 14:53 minūtes, kuru laikā rezultatīvi asistēja, divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderību -1. Kirils Tambijevs, Artūrs Salija laukumā nedevās. Izšķirošā spēle paradzēta 24. martā.

Norvēģijas pēc spēka otrajā ligā, sesto un pēdējo final four spēli, par kvalifikāciju uz "Get Ligaen" aizvadīja Ērika Ozollapas pārstāvētā Tonsbergas "Vikings". Pirms pēdējās dienas, "Vikings" atradās otrajā pocīzijā ar piecās spēlēs sakrātiem desmit punktiem, atpaliekot no pirmajā vietā esošās "Manglerud" par diviem punktie, teoretiski saglabājot iespējas kvalificēties "Get Ligaen" nākamgad. Pirmo dienas spēli aizvadīja tieši "Manglerud", kas zaudēja "Kongsvinger" ar 1:2, dodot reālas cerības "Vikings" uzvaras gadījumā kvalificēties nākamgad augstākajā sabiedrībā, bet šo nosacīto dāvanu "Vikings" neizmantoja, zaudējot ar rezultātu 0:2 nosacītajiem četrotnes pastarīšiem "Comet" hokejistiem, neizcīnot vietu uz "Get Ligaen" nākamgad. Ozollapa spēlēja komandas trešajā virknējumā un protokolā neatzīmējoties.

Eiropas līgās spēlējošo hokejistu sekmes, 22. marts.

Līga (Valsts)Hokejists (Poz.)KomandasRez.Stat. spēlēStat. sezonā/play-off
VHL (Krievija)Ē.Sevčenko (A)Saryarka – Ermak4:5-242 sp. 8+14; 12 sp. 0+2
A.Kuzmenkovs (U)Saryarka – Ermak4:50+1; 2 met.; -144 sp. 3+21; 12 sp. 1+6
A.Salija (A)Saryarka – Ermak4:5Nespēlēja1 sp. 0+0
K.Tambijevs (U)Saryarka – Ermak4:5Nespēlēja21 sp. 2+9; 3 sp. 0+0
M.Jakovļevs (A) Ermak – Saryarka5:40+1; 1 met.36 sp. 1+8; 7 sp. 0+1
J.Upītis (A) Ermak – Saryarka5:41+1; 1 met. +317 sp. 6+6; 2 sp. 1+1
Norvēgija2E.Ozollapa (U) Vikings – Comet0:2-36 sp. 24+20; 6 sp. 0+2

Izmantotie resursi:
Kampoppsett
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-22 22:53, pirms 9 gadiem
Renegads rakstīja: Autors varetu vairak paintereseties par ko raksta pirms raksta,Leonids Tambijevs jau paris dienas vairs nav ka Karagandas treneris.
Ko ta tā?
, 2015-03-22 22:56, pirms 9 gadiem
Renegads rakstīja: Autors varetu vairak paintereseties par ko raksta pirms raksta,Leonids Tambijevs jau paris dienas vairs nav ka Karagandas treneris.
nevis vairs nav treneris, bet ir uz slimības lapas...
, 2015-03-22 23:34, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: nevis vairs nav treneris, bet ir uz slimības lapas...
Jā, tas rada atšķirību, tāpat kā te visi bļaustijās, ka Upītis jau sen pa rīgu klaiņo un klubu pametis, bet rekā, Upītis ir atpakaļ...
, 2015-03-22 23:39, pirms 9 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: Jā, tas rada atšķirību, tāpat kā te visi bļaustijās, ka Upītis jau sen pa rīgu klaiņo un klubu pametis, bet rekā, Upītis ir atpakaļ...
Cik es saprotu viņam bija trauma, līdz ar to nevar izslēgt, ka viņš tiešām ir bijis Rīgā.
, 2015-03-22 23:46, pirms 9 gadiem
Edgars rakstīja: Cik es saprotu viņam bija trauma, līdz ar to nevar izslēgt, ka viņš tiešām ir bijis Rīgā.
Trauma ta trauma, bet bez avota par to, ka Upītis ir bijis satraumēts vai pametis klubu, domāju ka ir lieki bļaustīties un pieminēt katrā manā rakstā, ka nafi* te Upītis.
, 2015-03-23 02:08, pirms 9 gadiem
Nav ko cepties! Bļaustīties jau visi māk, bet noskaidrot patiesību daži bieži vien nemāk, bet citi par slinku, lai cik liels sevi katrs iedomājas. Par konkrēto gadījumu vēl nesen ļoti labi, izsmeļoši viss uzrakstīts:
Upītis ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu...
, 2015-03-23 09:02, pirms 9 gadiem
Edgars rakstīja: Cik es saprotu viņam bija trauma, līdz ar to nevar izslēgt, ka viņš tiešām ir bijis Rīgā.
Nebija viņam traumas. Problēmas ar vīzu krievijā. Tā raksta Karavajevs, kas komentē Jermak spēles.
«Ермак» — «Сарыарка» матч 3 - ХК «ЕРМАК», Ангарск
, 2015-03-23 11:46, pirms 9 gadiem
vai tad Upītis ir aizsargs????? tabulā J.Upitis(A)????? kas tas?
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
1

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.
Rodrigo Ābols. Foto: Rögle BK

Ābols pārtver ripu un piespēlē, kolēģis iemet vienīgo ripu "Rögle" uzvarā finālcīņā

Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) finālsērijā otro no divām pirmajām izbraukuma cīņām uzvarējusi Engelholmas "Rögle", kura "Skellefteå" komandai reabilitējās (1:0) par zaudējumu sestdien.