Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: patrijots

Ugis Avotins

Gribeju zinat vai U.Avotins vel spele Danija..

Gribeju zinat vai U.Avotins vel spele Danija.. ? Sen nekas nav dzirdets pa so latvijas vartsargu.


, 2009-11-21 22:10, pirms 14 gadiem
Pieteikts HK Ogre sastāvā LAČ.
, 2009-11-22 09:41, pirms 14 gadiem
Pirmkārt, Latvija rakstās ar lielo L, otrkārt, Avotiņš nav spēlējis Dānijā, bet skaitas HK Ogre vārtsargs, kaut gan jāatzīst, ka Ogrē sarakstā ir veseli7 uzvārdi un Avotiņs nospēlējis vien pāris spēles.
, 2009-11-22 16:28, pirms 14 gadiem
patrijot tu esi sū'dī'gākais patrijots kādu es zinu, ja nespēj uzrakstīt Latvija ar lielo L! Publiskais fuj!
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Panthers" lūkos dubultot pārsvaru Floridas sērijā

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Foto: LHF
10

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
8

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.