Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

HASC trenēs soms Vesa Surenkins

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

HASC trenēs soms Vesa Surenkins
Jūrmalas HASC
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

Par Latvijas čempionāta komandas Jūrmalas HASC galveno treneri jau tuvākajās dienās tiks apstiprināts somu speciālists Vesa Surenkins, liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Somu speciālista vadībā komanda pagājušajā nedēļā uzsākusi gatavošanos jaunajai sezonai. Kā apliecināja kluba pārstāvji, pašlaik ar Surenkinu tiekot kārtotas pēdējās formalitātes pirms viņa apstiprināšanas amatā. Trenera palīgi būs latviešu speciālisti.

Pagājušajā gada novembrī Surenkins kļuva par Kazahstānas čempionāta kluba Kokšetau "Arlan" galveno treneri, kopā ar komandu izcīnot pirmo vietu regulārajā sezonā. Par čempioniem "Arlan" gan nekļuva, finālā piekāpjoties Pavlodaras "Ertis".

Pirms vairāk nekā desmit gadiem, 2003.-04. gada sezonā, Surenkins jau ir strādājis Latvijā, sezonu aizvadot kā "HK Liepājas Metalurga" galvenais treneris. Divus gadus vēlāk bija Helsinku "Jokerit" trenera palīgs, taču tad kā trenera asistents strādāja arī ar Jaroslavļas "Lokomotiv". Savulaik bijis Igaunijas un Tunisijas izlašu galvenais treneris.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā pie HASC komandas stūres stājies bija Vjačeslavs Nazarovs, taču sezonas gaitā, pēc tam, kad MHL B klubs Kišiņevas "Platina" tika izformēts, kopā ar vairākiem hokejistiem Latvijā atgriezās Valērijs Kuļibaba, kļūstot par HASC galveno treneri. Nākamsezon Kuļibaba būs MHL B kluba Ņižņijtagilas "Junior-Sputnik" galvenais treneris.

  -1 [+] [-]

, 2015-08-21 10:02, pirms 9 gadiem
Par viņa gaitām LM ir dzirdēti visādi savdabīgi stāsti

  +2 [+] [-]

, 2015-08-21 10:05, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Par viņa gaitām LM ir dzirdēti visādi savdabīgi stāsti
taksists! Andreja Maticina skarbā realitāte | Sporto.lv .

  -1 [+] [-]

, 2015-08-21 10:12, pirms 9 gadiem
Interesanti par komandas nosaukumu Tukuma HASC? tas jau oficāli vai tad ir...
šaubos vai vakar komandas pārstāvji nepiedalījās LHF sēdē, kur tika apstiprināta kausa izcīņas kalendārs un nolikums. Tur figurē Jūrmalas HASC...

     [+] [-]

, 2015-08-21 10:13, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Interesanti par komandas nosaukumu Tukuma HASC? tas jau oficāli vai tad ir...
šaubos vai vakar komandas pārstāvji nepiedalījās LHF sēdē, kur tika apstiprināta kausa izcīņas kalendārs un nolikums. Tur figurē Jūrmalas HASC...
Ir ir Tukums. Tāpat kā agrāk bija Ikšķiles ASK un tagad ir Piņķu Mogo.

     [+] [-]

, 2015-08-21 10:18, pirms 9 gadiem
Vesam patiks Jūrmalā. Protams nav kā vasarā, bet tomēr. Un arī Vecrīga nav tālu.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-21 10:21, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Ir ir Tukums. Tāpat kā agrāk bija Ikšķiles ASK un tagad ir Piņķu Mogo.
vairs nav, Didzis nomainījis uz Jūrmalas

  +1 [+] [-]

, 2015-08-21 10:31, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: vairs nav, Didzis nomainījis uz Jūrmalas
Baigi migrē