Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Brahmanis pievienojas Temirtau "Aristan"

Brahmanis pievienojas Temirtau "Aristan"
Edijs Brahmanis vēl liepājnieku rindās
Foto: Aigars Prūsis, Sportacentrs.com

Latviešu uzbrucējs Edijs Brahmanis noslēdzis līgumu ar Kazahstānas klubu Temirtau "Aristan", kas aizvadītās sezonas izslēgšanas spēlēs sasniedza līgas pusfinālu. Pats hokejists jau ir ieradies Temirtau, uzsākot gatavošanos jaunajai sezonai.

Lai gan ievērojams latviešu hokejistu kontingents uz Kazahstānu spēlēt dodas jau vairākus gadus, "Aristan" vienībā Edijs Brahmanis būs pats pirmais Latvijas spēlētājs.

Aizvadīto sezonu Edijs pavadīja citā līgas klubā Karaghandi "Sary-Arka", kurā 52 spēlēs atzīmējās ar 42 rezultativitātes punktiem, tādējādi noslēdzot sezonu līgas rezultatīvāko spēlētāju divdesmitniekā.

Jau pašlaik ir zināms, ka Kazahstānā arī nākamsezon spēlēs uzreiz vairāki citi Latvijas hokejisti - Maksims Širokovs, Renārs Demiters un Artūrs Ozoliņš cīnīsies Kokšetau "Arlan" rindās, Sergejs Tjoluškins spēlēs HK Astana, taču Andrejs Smirnovs un Mārtiņš Raitums turpinās karjeru čempionvienības Atirau "Beibarys" rindās.

Izmantotie resursi:
sports.kz


, 2012-07-21 16:32, pirms 12 gadiem
ogres bebrs
, 2012-07-21 16:49, pirms 12 gadiem
Veiksmi..ir tak ideali,ja var maizi nopelnit ar to ,ko prot un kas patik..
, 2012-07-21 16:51, pirms 12 gadiem
Lai veicas Edijam un citiem mūsu spēlētājiem Kz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-21 20:55, pirms 12 gadiem
Vai tad tiešām ''Dinamo'' arī Brahmani uz pārbaudes laiku nevarēja paņemt? Agrāk nesanāca, bet no tiem kas tur bija tagad... Sliktākais variants nebūtu. Arī Raitums varēja būt augstākā līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-22 00:06, pirms 12 gadiem
Kapec RD nespeles?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-22 20:00, pirms 12 gadiem
PineApple rakstīja: tak no ta dinamo neko nevar saprast ...
Kāpēc vairums šeit domā,ka ikviens hokejists par katru cenu vēlas tikt RD !?
, 2012-07-24 22:06, pirms 12 gadiem
Brahmanis jau nu tiesam ir viens no tiem speletajiem kam ir vartu gushanas garsha, un kuru buutu verts iespeleet KHL limenii..

Es domaju pie labakas apstaklju un attieksmes sakritibas vinsh mierigi vareja but Dinamo lideris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
1

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.