Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Čempions "Kurbads" papildina vārtsargu līniju ar Romanovski

Čempions "Kurbads" papildina vārtsargu līniju ar Romanovski
Denijs Romanovskis
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas čempionvienība hokejā "Kurbads" papildinājusi sastāvu ar Deniju Romanovski, kurš vārtsarga līnijā dalīs vietu ar Uldi Čalpu.

Romanovskis iepriekšējās trīs sezonās bija HS “Rīga” komandas pamatvārtsargs. Kā uzsver "Kurbads", nereti viņš ar lielisko spēli vārtos palīdzēja savai vienībai paveikt mazu sensāciju, uzvarot nomināli daudz stiprākus pretiniekus.

"Esmu pagodināts pievienoties tik ambiciozai komandai kā HK "Kurbads". Ticu, ka kvalitatīvā treniņa procesā ar laba līmeņa spēlētājiem spēšu progresēt kā vārtsargs un ar savu sniegumu vārtos palīdzēt komandai sasniegt izvirzītos mērķus," teicis Romanovskis, kurš ikdienā palīdzēs arī darbā ar hokeja skolas "Kurbads" jaunajiem vārtsargiem, bet šobrīd iesaistījies un vada jauno hokeja vārtsargu meistarības pilnveidošanas treniņus.

"Kurbads" pēdējā laikā regulāri rīko jauno hokeja vārtsargu meistarības pilnveidošanas treniņus, kurus vada tieši Romanovskis, bet konsultē Artūrs Irbe.

Kā ziņo "Kurbads", vienības trešais vārtsargs nākamajā sezonā būs Guntars Reiss, bet Nilam Grīnfogelam čempionvienība pateikusies par sadarbību.

"Kurbads" pavasarī otro reizi triumfēja Latvijas čempionātā un arī nākamajā sezonā piedalīsies IIHF Kontinentālajā kausā, kura otrajā kārtā no 19. līdz 21. oktobrim tiksies ar spēcīgāko Ukrainas komandu "Donbass", Spānijas čempioni "Txuri Urdin San Sebastian", kā arī uzvarētāji no grupas, kurā sacentīsies labākās komandas no tādām eksotiskām hokeja valstīm kā Bulgārija, Turcija, Islande un Izraēla.

Izmantotie resursi:
Example Domain


, 2018-06-21 14:16, pirms 6 gadiem
Fuņa audzēknis! Ā, nav RD spēlējis, tad jau nav viss
, 2018-06-21 14:20, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Fuņa audzēknis! Ā, nav RD spēlējis, tad jau nav viss
Pedagogi pieslēgsies tikai tad, kad sāks spēlēt RD. Pagaidām augs tikai savā vaļā.
, 2018-06-21 14:43, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Pedagogi pieslēgsies tikai tad, kad sāks spēlēt RD. Pagaidām augs tikai savā vaļā.
Džeram arī pēc akadēmiskās pauzes un pasaules apskatīšanas vasarā būs jānokārto daži testi un tad tikšot pārcelts uz fuņu hokejskolas otro kursu!
, 2018-06-21 14:55, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Džeram arī pēc akadēmiskās pauzes un pasaules apskatīšanas vasarā būs jānokārto daži testi un tad tikšot pārcelts uz fuņu hokejskolas otro kursu!
Jācer, ka nebūs luni dzenājis pauzes laikā, bet vismaz šad un tad atkārtojis mācībvielu.
, 2018-06-21 14:59, pirms 6 gadiem
Kontinentālajā kausā Kurbadam visas spēles būtu jāuzvar , un grupa jāpabeidz pirmajiem.
, 2018-06-21 15:04, pirms 6 gadiem
Banss bez fuņa pieminēšanas vairs nespēj neko komentēt. Droši vien tas Funs jau viņam sapņos rādās. Interesanti kas tas Funs tāds ir, ka bansam jau atkarība no viņa veidojas.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.
Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
10

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).