Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Girgensonam piespēle, "Fighting Saints" soļa attālumā no Klārka kausa

Girgensonam piespēle, "Fighting Saints" soļa attālumā no Klārka kausa
Zemgus Girgensons
Foto: Dubuque Fighting Saints, flickr.com

Savienoto Valstu hokeja līgas (USHL) finālsērijas trešajā mačā Dabjūkas "Fighting Saints" ar 4:2 uzveica Grīnbejas "Gamblers", tādējādi izvirzoties vadībā arī sērijā. Zemgus Girgensons šajā spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Pēc tam kā iepriekšējā nedēļas nogalē, t.i., sērijas pirmajās divās spēlēs, abas komandas sadalīja uzvaras uz pusēm, šonedēļ, pie veiksmīgas apstākļu sakritības, vienai no komandām radās iespēja izcīnīt Klārka kausu, protams, pirms tam bija jāuzvar divos mačos pēc kārtas.

Vakarnakt platu soli pretī dubultuzvarai spēra Dabjūkas "Fighting Saints", kuri uzveica Grīnbejas "Gamblers" ar 4:2. Grīnbejas komandu "iegāza" neveiksmīgais otrais periods, kurā viņi zaudēja ar 0:3. Līdz ar to, pēc šīs uzvaras, sērijā līdz vienas komandas trim panākumiem Dabjūkas komanda, pēc zaudējuma pirmajā mačā, ir atguvusies un nu jau tieši "Fighting Saints" atrodas vadībā – 2:1.

Zemgus Girgensons šajā spēlē rezultatīvi asistēja komandas otro vārtu guvumā, divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu – plus divi.

Sērijas ceturtais mačs risināsies jau šonakt, bet gadījumā, ja šajā mačā uzvarēs Grīnbeja, tad sēriju noslēdzošā cīņa ir paredzēta 24. maijā.

Izmantotie resursi:
United States Hockey League | USHL


, 2011-05-21 08:14, pirms 13 gadiem
Cerams ,ka Zemguss panems Klarka kausu ,bet Daugava Kaldera kausu.
, 2011-05-21 10:56, pirms 13 gadiem
Kā teica Ēvald Valters, tā tam būs būt!!!
, 2011-05-21 11:32, pirms 13 gadiem
“That’s all Vinny (Saponari) and ‘Z’ (Zemgus Girgensons). Vinny made a nice drop pass to Z and drove to the net, Z just one-timed it to me and I had a wide open net – not that hard to put that in.”
, 2011-05-21 12:10, pirms 13 gadiem
Būs Ok!
, 2011-05-22 07:42, pirms 13 gadiem
Būs winne 6-1
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
6

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Foto: North Bay Battalion
34

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.