Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ozolnieku mēra amatam kandidēs arī Miķelis Rēdlihs

Ozolnieku mēra amatam kandidēs arī Miķelis Rēdlihs
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Mēra amatam Ozolniekos kandidēs arī Miķelis Rēdlihs

Rēdlihs savukārt pauž apņēmību attīstīt un pilnveidot sportisko aktivitāšu iespējas novadā, motivējot bērnus un jauniešus būt aktīviem, uzņēmīgiem un izvēlēties sportisku dzīvesveidu.

Kā saraksta prioritātes nosauktas izglītības infrastruktūras, kvalitātes un pieejamības uzlabošana, sporta infrastruktūras attīstīšana un brīvā laika pavadīšanas iespēju uzlabošana, kā arī transporta infrastruktūras sakārtošana un satiksmes drošības paaugstināšana novadā.

Līdz 2021. gadam politiķi sola uzlabot izglītības pieejamību un kvalitāti, nodrošinot pirmsskolas izglītības iestāžu pieejamību visiem novadā dzīvojošajiem bērniem un izglītības kvalitātes līmeņa paaugstināšanu Ozolnieku vidusskolā.

Pašvaldību vēlēšanu kandidāti sola pievērst uzmanību sporta un veselīga dzīvesveida iespēju paplašināšanai novada iedzīvotājiem, uzbūvējot peldbaseinu Ozolniekos, izveidojot Ozolnieku novada sporta skolu, izbūvējot āra sporta laukumu pie Salgales pamatskolas, aprīkojot slēpošanas trasi ar apgaismojumu, kā arī sakārtojot un labiekārtojot esošo sporta infrastruktūru – Ozolnieku Sporta centru un tā stadionu.

Avots:http://www.delfi.lv/

  +1 [+] [-]

, 2017-03-21 15:19, pirms 7 gadiem
nu nu

  +2 [+] [-]

, 2017-03-21 15:51, pirms 7 gadiem
Gadījumā Miķeļa sieva nav Daiņa Liepiņa meita?(Dainis Liepiņš ir otrs kandidāts uz Ozolnieku novada mēra amatu)

  +3 [+] [-]

, 2017-03-21 16:19, pirms 7 gadiem
Nevajag pārspīlēt. Deputāta kandidātu sarakstā viņš ir, ne jau uzreiz mēra kandidātos

     [+] [-]

, 2017-03-21 18:39, pirms 7 gadiem
ies Skvorcova pēdās Gunārs Skvorcovs

     [+] [-]

, 2017-03-23 17:10, pirms 7 gadiem
Hokeju vairs negrib spēlēt, tātād jālien tur kur varētu arī labi nopelnīt!

     [+] [-]

, 2017-03-23 17:12, pirms 7 gadiem
Sharps rakstīja: Gadījumā Miķeļa sieva nav Daiņa Liepiņa meita?(Dainis Liepiņš ir otrs kandidāts uz Ozolnieku novada mēra amatu)
Ir ir. Ozolniekus pārņēmuši šo žīdu ģimene. Gandrīz katra iestāde Ozolniekos pieder viņam. Pat Jelgavā jau piesavinājušies vairākiem lieliem uzņēmumiem. Liepiņa kungs labu krēslu atrada.
Bet ko tu žīdam padarīsi.