Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Dany#15

NHL spēlētāji, kuri varētu tikt aizmainīti

Ar vien straujāk tuvojas 3. aprīlis, kad būs noslēdzošā diena NHL spēlētāju maiņām. Tāpēc klubu ģenerālmenedžeri sāk meklēt jaunus pastiprinājumus savām komandām.

Vairums ģenerālmenedžeru joprojām uzskatu, ka ir pietiekami daudz laika, lai izskatītu, kurus spēlētājus aizmainīt un, kurus iegūt. Šis spēlētāju maiņu termiņš varētu būt viss neprognozējamais, jo saīsinātā sezona ir ieviesusi savas korekcijas.

"Viss ir tā kā saspiests, es nezinu vai man ir jābūt satrauktam,'' sacīja Bostonas "Bruins" ģenerālmenedžeris Pīters Čiareli. "Šī saīsinātā sezona ir sarežģījusi situāciju. Vairāki klubi apgalvo, ka viņiem nav ar, ko vienoties, bet es domāju, ka neviens nav iztājies no cīņas līdz spēlētāju maiņas beigu dienai."

Filadelfijas "Flyers" ģenerālmenedžeris Pols Homgrēns ir viens no tiem, kurš savu klubu neapstiprinās ar kādu spēlētāju, jo "lidotājiem" izredzes tikt play-off, pēc Holmgrēna domām neesot.

"Mēs esam diezgan tālu no play-off zonas," viņš turpināja. "Ja būs iespēja iegūt kādu labu spēlētāju skatoties nākotnē, mēs izskatīsim piedāvājumu, bet tagad es neko nemeklēju."

Čikāgas "Blackhawks" ģenerālmenedžera Stana Bovmana komentārs par spēlētāju maiņām: "Es nedomāju, ka spēlētāji vēlās tikt aizmainīti, kamēr viņi ir iekšā sacensībā. Var teikt katra komanda Rietumos var cīnīties par play-off, tāpēc spēlētāji grib būt daļa no šīs cīņas."

Spēlētāji, kuri varētu tikt aizmainīti uz jaunu komandu:

Džeroms Iginla. Kalgarī "Flames" kapteinim pēc šīs sezonas beigsies līgums ar komandu, tāpēc Iginla varētu pievienoties kādam jaunam klubam. Ļoti daudziem NHL klubiem ir vajadzīgs pieredzējis un labs spēlētājs un viens no tādiem ir Iginla. Komandas kuras izrāda intresi par spēlētāju: Pitsburgas "Penguins" un Bostonas "Bruins".

Daniels Alfredsons. Vēl viens tāda tipa spēlētājs kā Džeroms. Lokauta laikā klīda runas, ka Daniels varētu beigt hokejista karjeru, bet uzbrucējs savos 40 gados izskatās ļoti sprauns. Ir maza varbūtība, ka "Senators" kapteinis pametīs komandu, bet tas ir iespējams.

Dens Boils. Sanhosē "Sharks" aizsardzības balsts, lai arī Boila roku veiklība nav tik izcila kā agrāk Dens vēl, jo projām rāda augstas klases hokeju. Iespējams arī šis spēlētājs nepametīs haizivis, bet redzot kā Sanhosē klubam iet izlēgšanas spēlēs Boils varētu atrast labāku komandu.

Jaromirs Jāgrs. Čehu veterāns pasaules labākajā hokeja līgā rāda ļoti atzinīgu sniegumu tāpēc arī daudzi klubi ir ieinteresēti par viņa pakalpojumiem. Vislielāko intresi par Jāgru izrāda Kaspara Daugaviņa "Senators" kā arī Montreālas "Canadiens". Tāpat savu karjeru Jāgrs varētu turpināt Nešvilas "Predators", Bostonas "Bruins" vai Vankūveras "Canucks" vienībā.

Tāpat jaunu klubus varētu atrast tādi spēlētāji kā Brendans Morovs (Stars), Maiks Kamelleri (Flames), Maiks Ribeiro (Capitals), Roberts Luongo (Canucks), Mika Kiprusofs (Flames) un citi.

NHL spēlētāji, kuri varētu tikt aizmainīti |...


, 2013-03-21 18:57, pirms 11 gadiem
Moška Vinipegas Raķete pastiprināsies ar vēl kādu spēlētāju no pasaules spēcīgākās līgas?
, 2013-03-21 19:17, pirms 11 gadiem
Patiešām Homgrēns ir teicis, ka komandai nav izredzes tikt play-off? Linku studijā! Tagad taču tikai 5 punkti līdz playoff zonai un vēl 18 spēles.
Atradu tikai šo: Holmgren on Flyers' playoff chances: "You've got to jump over a lot of teams. I'm not saying it's insurmountable but it's a difficult task."
, 2013-03-21 19:39, pirms 11 gadiem
Tikai ne otavā jagru,visu mikroklimatu sobojās ....!!!!
, 2013-03-21 20:08, pirms 11 gadiem
žirga88 rakstīja: Tikai ne otavā jagru,visu mikroklimatu sobojās ....!!!!
Komanda kurā spēlēs Jāgrs Stenliju neigūs, tas ir kā 2 reiz 2
, 2013-03-21 20:41, pirms 11 gadiem
jurkoo rakstīja: Komanda kurā spēlēs Jāgrs Stenliju neigūs, tas ir kā 2 reiz 2
Bet tomer vins ir izcinijis to kausu 2x
, 2013-03-21 20:51, pirms 11 gadiem
Jagrs savos 41 gados veljoprojam spele ljoti labi.
Butu jau forshi ja vinsh Pitsburga pie Malkina un Krosbijam paspeletu!
, 2013-03-21 21:00, pirms 11 gadiem
mikushkins rakstīja: Patiešām Homgrēns ir teicis, ka komandai nav izredzes tikt play-off? Linku studijā! Tagad taču tikai 5 punkti līdz playoff zonai un vēl 18 spēles.
Atradu tikai šo: Holmgren on Flyers' playoff chances: "You've got to jump over a lot of teams. I'm not saying it's insurmountable but it's a difficult task."
vinjam vnk sudigi ar tulkosanu
, 2013-03-21 21:13, pirms 11 gadiem
kasha rakstīja: Bet tomer vins ir izcinijis to kausu 2x
Jā pašā NHL karjeras sākumā 91. un 92.gadā, kad vēl nebija tik nozīmīgs lai spētu sabojāt komandu
, 2013-03-21 21:17, pirms 11 gadiem
Džeremors Iginla!! Es gar zemi
, 2013-03-21 21:35, pirms 11 gadiem
Jā, Džeromors droši vien šobrīd žagojas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-21 23:37, pirms 11 gadiem
Dany#15 rakstīja: Holmgren, who admitted he is disappointed in his team, said he would "probably not" look to bolster it for a playoff run this season.

"We're fairly far back right now," he continued. "If there is something there that will help us now and in the future I'd probably do that, but I'm not looking for anything."
Jāsaka, ka interesanta interpretācija Tev sanākusi . Ok, nav jau tik svarīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
3

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".