Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"SMScredit.lv" divi vārti mazākumā, "Metalurgs 2" paceļas uz 3.vietu

"SMScredit.lv" divi vārti mazākumā, "Metalurgs 2" paceļas uz 3.vietu
Renāram Valteram (attēlā) šajā spēlē vieni gūti vārti.
Foto: Vladislavs Proškins

Aizvadītas kārtējās spēles Latvijas hokeja čempionātā. Līdere "SMScredit.lv" ar rezultātu 4:3 apspēlēja "Ozolniekus"/"Monarch", savukārt Liepājas "Metalurgs 2" ar 10:2 sagrāva "Rīgu 96" un pakāpās uz pagaidu trešo pozīciju. HK "Juniors" ar 3:1 viesos pārspēja HS "Rīga/Prizma II"

"SMScredit.lv" un "Ozolnieki"/"Monarch" šosezon uzvaras bija dalījuši uz pusēm - līderi vienā mačā triumfēja ar 7:4, bet citā kapitulēja ar 2:3. Šajā spēlē rezultāts tika atklāts jau pēc 93 sekundēm, kad pēc Aleksandra Kerča juniora piespēles atzīmējās Jurijs Kļujevskis. Trešdaļas izskaņā rezultāta tablo vēstīja jau 3:0, turklāt "SMScredit.lv" abus vārtus guva mazākumā - izcēlās Ronalds Cinks un Dmitrijs Šancovojs.

Otrās trešdaļas sākumā Māris Grāvītis atguva vienus vārtus, taču 31.minūtē Renārs Valters atjaunoja trīs vārtu pārsvaru. Pēc 62 sekundēm Sergejs Durdins panāca 2:4, bet līdz nākamajiem vārtiem bija jāgaida vairāk nekā 20 minūtes - Grāvītis deficītu samazināja līdz minimumam (3:4). Atlikušajā laikā "Ozolnieki"/"Monarch" nespēja glābt maču un piedzīvoja zaudējumu.

To izmantoja Liepājas "Metalurgs 2", kas pacēlās uz pagaidu trešo vietu. Pirmajā trešdaļā liepājnieki guva divus vārtus (Māris Miezis un Aivars Dēvics), bet pēc 40 minūtēm rezultāta tablo rādīja 5:0 "Metalurga 2" labā (divi vārti Kārlim Ozoliņam, vieni Romānam Ņekļudovam). Pēdējā trešdaļa bija vēl rezultatīvāka - liepājnieki to uzvarēja ar 5:2 un visā mačā "Rīgu 96" sagrāva ar 10:2.

HK "Juniors" viesos sacentās ar HS "Rīga/Prizma II" un uzveica to ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1), uzvarētāju rindās vārtus guva Lauris Rancevs, Ņikita Zgirskis un Rūdolfs Krieviņš. "Prizmai" koda vārti Aleskandra Kuzņecova kontā.

"Metalurgs 2" ar 48 punktiem 26 spēlēs pakāpās uz trešo vietu, taču "Ozolnieki"/"Monarch" (47 punkti) ir aizvadījuši par divām spēlēm mazāk. Pirmajā vietā ir "SMScredit.lv" (67 punkti 26 spēlēs), bet otrajā pozīcijā ar 60 punktiem 28 mačos ir "Juniors", kas ar 3:1 uzvarēja "Rīgu"/"Prizmu II".

Nākamās Virslīgas spēles ir paredzētas šo sestdien, kad SK "Rīga96" uzņems HK "Zemgale/JLSS" un "Liepājas Metalurgs2" izbraukumā sacentīsies ar HS "Rīga/Prizma".

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-21 00:51, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Nav slikti, Agri, bet "līdere joprojām" jau pirms šīs spēles bija garantējusi uzvaru visā regulārajā čempionātā.
Rēķinot punktus, nez kāpēc "Junioram" prātā ierēķināju citu spēļu skaitu. Paldies.
, 2013-02-21 01:04, pirms 11 gadiem
Lai arī rezultāta starpība ir minimāla, patiesībā "Vilkiem" šoreiz nebija īsti variantu. SMS bija ievērojami labāki šajā mačā. Skatoties spēli ienāca prātā doma, ka, trenējoties normālā režīmā, SMS ar šādu sastāvu (ok, varbūt ar dažiem uzlabojumiem) varētu spēlēt arī BAČ un nepaliktu tur pēdējie.

P.S. interesanti bija pavērot mūsu "zvaigznes" Ābols spēles sākuma daļā uzvedās tā, it kā būtu vismaz Balderis, kaut gan tieši viņa maiņa ielaida abus golus vairākumā, un mača beigās atbildīgā brīdī pats vēl dabūja 2 min., savukārt Sorokins tik bieži un daudz runāja ar tiesnesi, kamēr tam vienā brīdī piegriezās un veterāns sēdēja 10 min.

Un vēl - SMS sastāvā bija arī Pečura, kurš sen nebija redzēts spēlējam LAČ.
, 2013-02-21 01:14, pirms 11 gadiem
kas tie par svešiem EST un LIT spēlētājiem LM protokolā. Viņi spēlējuši tikai spēles ar Rīgas komandām..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-21 02:08, pirms 11 gadiem
Es taču nesaku, ka kādam tagad kaut kas jāmaina un jāspēlē citur tās vienkārši bija tā brīža pārdomas par šīs komandas potenciālo spēku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.
Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
10

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).