Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Ufa bez Kuldas uzvar Omskā, Maticina klubs zaudē vērtīgus punktus

Ufa bez Kuldas uzvar Omskā, Maticina klubs zaudē vērtīgus punktus
Andrejs Maticins (centrā)
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā Latvijas trenera Andreja Maticina pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" otrajā spēlē pēc kārtas trešajā periodā izsēja divu vārtu pārsvaru pret Habarovskas "Amur". Pirms divām dienām izdevās uzvarēt papildlaikā (3:2), bet šoreiz tika piedzīvots zaudējums (4:5 PM). Pēc tam Ufas Salavat "Julajev" bez Artūra Kuldas izbraukumā pārspēja Omskas "Avangard" (5:4 P).

Omskas pirmajā periodā ritēja līdzvērtīga spēkošanās, kur mazliet veiksmīgāki bija viesi no Baškortostānas galvaspilsētas (1:2). Otrajā periodā ufieši iemeta vēl divas ripas un 34. minūtē tablo rādīja 1:4. Pēc tam iniciatīvu pārņēma mājinieki un savu deficītu samazināja līdz minimumam (3:4). Trešajā periodā turpinājās līdzīga cīņa, uz beigām "Avangard" ļoti centās izraut uzvaru, un 41 sekundi pirms pamatlaika beigām rezultāts tika līdzsvarots (4:4). Papildlaikā uzvaras ripu iemeta ufietis Deniss Tolpeko.

Kā jau ziņots, Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda ir KHL labākais metienu bloķētājs, un Ufas komandā viņam tiek dots lielākais spēles laiks, taču iepriekšējā mača pēdējā periodā viņš nespēlēja. Arī šodienas cīņā mūsu aizsargs nepiedalījās.

Vladivostokas pirmajā periodā uz ledus neliels pārsvars bija mājiniekiem, taču uz tablo veidojās līdzsvars (1:1). Otrā perioda sākumā komandas vēlreiz apmainījās ar vārtu guvumiem. Pirmajā reizē tas notika 56 sekunžu laikā, bet otrajā gadījumā vajadzēja vien 35 sekundes. Līdz pēdējam lielajam pārtraukumam labāk izskatījās vladivostokieši, taču rezultāts nemainījās (2:2). Trešo periodu labāk iesāka mājinieki un guva divus vārtus. 57. minūtē šķita, ka uzvara neizpaliks. Taču nākamajā minūtē viesi 34 sekunžu laikā sabēra divas ripas, un pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (4:4). Papildlaikā mājinieki nerezultatīvi šturmēja viesu vārtus, bet pēcspēles metienos veiksmīgāki bija Habarovskas "Amur" hokejisti (4:5).

Pēc šodienas mača Vladivostokas "Admiral" pakāpjas uz devīto pozīciju Austrumu konferencē, līdz play-off zonai pietrūkst četru punktu. Savukārt ģeogrāfiskais kaimiņš Habarovskas "Amur" joprojām ir vājākais klubs visā līgā.

Izmantotie resursi:
www.khl.ru


, 2015-01-21 17:23, pirms 9 gadiem
Tā tik turpināt!
, 2015-01-21 18:25, pirms 9 gadiem
Kāds varbūt zin varāk par Kuldu, kāpēc nespēlē? Savainojums?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Andris Džeriņš. Foto: IIHF
19

Izlasei pievienojas bronzas veterāni Džeriņš un Cibuļskis, trīs spēlētājus atskaita

Latvijas vīriešu izlases rindas šodien papildināja 36 gadus vecie Herningas "Blue Fox" spēlētāji Oskars Cibuļskis un Andris Džeriņš, bet treniņnometni neturpinās aizsargs Patriks Ozols un uzbrucēji Rihards Melnalksnis un Jānis Vizbelis, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
4

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
8

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.