Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbadam" pievienojas Apelis, "Rīgā/Prizma" atgriežas Tiļļa

Rolands Eliņš

"Kurbadam" pievienojas Apelis, "Rīgā/Prizma" atgriežas Tiļļa
Edgars Apelis
Foto: Hkkurbads.lv

Latvijas hokeja Virslīgas komandu "Kurbads" papildinājis aizsargs Edgars Apelis, savukārt no sastāva atsaukts Vladislavs Dobreņķijs. Bet "Rīga/Prizma" sastāvā iekļauts sezonu "Liepājā" uzsākušais Toms Tiļļa.

25 gadus vecais Daugavpils hokeja skolas audzēknis Edgars Apelis šo sezonu iesāka Anglijas otrās līgas klubā “Peterborough Phantoms”, kur 28 spēlēs izcēlās ar 15 (5+10) rezultativitātes punktiem.

Pagājušo sezonu aizsargs iesāka dzimtās pilsētas Daugavpils komandā, kur 13 spēlēs iekrāja 14 punktus, bet sezonu turpināja Ukrainas vienībā “Bilyy Bars”, kļūstot par Ukrainas vicečempionu. Iepriekš karjerā Edgars ir spēlējis Francijas, Čehijas un Vācijas klubos , kā arī bijis Latvijas jaunatnes izlašu pārstāvis.

Viņa debija "Kurbads" sastāvā sagaidāma jau sestdien spēlē pret "Zemgali/LLU", taču Latvijas Hokeja federācija vēsta, ka no "Kurbada" pieteikuma atsaukts 23 gadus vecais uzbrucējs Vladislavs Dobreņķijs, bijušais HK "Rīga" spēlētājs.

Savukārt pašreizējās čempiones "Rīga/Prizma" pieteikumā vakardien iekļauts Toms Tiļļa. 24 gadus vecais uzbrucējs sezonas pirmajā pusē pārstāvēja "Liepāju", tieši ar kuru šovakar "Rīga/Prizma" aizvadīs spēli, un 19 spēlēs guva 11 punktus (5+6). Tiļļa Ērika Miļūna vadībā Virslīgā spēlēja arī pagājušajā sezonā, bet tās vidū pārgāja uz Vācijas trešo līgu.

Izmantotie resursi:
HK Kurbads
https://twitter.com/lhf_lv/status/5...
https://twitter.com/lhf_lv/status/5...

     [+] [-]

, 2015-01-21 17:59, pirms 9 gadiem
Pat Apelis neglābs Kurbadu no šīssezonas pirmā zaudējuma pret Zemgali
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-21 18:50, pirms 9 gadiem
TOTOANSIS2 rakstīja: Tiļļa saprata ka grib LAC zeltu un saprata ka jāpāriet uz Prizmu lai to dabūtu
Kaut kā negribas ticēt, ka Prizma iespēs otro gadu pēc kārtas pārsteigt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-21 19:01, pirms 9 gadiem
Kurmis uz Mogo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-21 20:24, pirms 9 gadiem
Pagaidām stipri pārliecinoši izskatās Mogo-varbūt citi uz play-offiem pieliks!Būs interesanti!

     [+] [-]

, 2015-01-21 23:56, pirms 9 gadiem
atceros ka apelis ar cibulski viena pari speleja ka sikaki bija, prognozeeja ka abi bus nakamie lv izlases kapataji un prieksa laba karjera, jaaa ,ciba aizgaaja ,apelis kaut kur pazuda cusss.