Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Karsumam un Bārtulim pa piespēlei

Jānis Pārums

Karsumam un Bārtulim pa piespēlei
Mārtiņš Karsums

Latvijas hokejisti Mārtiņš Karsums un Oskars Bārtulis Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionāta kārtējās spēlēs izcēlušies ar rezultatīvām piespēlēm, kaldinot savu klubu uzvaras pagarinājumā.

Uzbrucēja Mārtiņa Karsuma Providensas "Bruins" savā laukumā pagarinājumā ar 4:3 pieveica Hārtfordas "Wolf Pack". Mača gaitā "Bruins" bija iedzinējos ar 0:2 un 2:3, taču abas reizes atspēlējās, pēdējā gadījumā izlīdzinājumu panākot nepilnu pusotru minūti līdz pamatlaika beigām. Uzvaras uzvaras vārtus Providensas klubs guva pagarinājuma ceturtajā minūtē.

Karsums asistēja tieši uzvaras uzvaras vārtu guvumā. Latvietis izdarīja arī divus metienus pa pretinieku vārtiem, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Karsums šosezon aizvadītajās 43 spēlēs guvis 11 vārtus un izdarījis 27 rezultatīvas piespēles.

Aizsarga Oskara Bārtuļa klubs Filadelfijas "Phantoms" savā laukumā arī uzvarēja pagarinājumā un arī ar 4:3. Bārtulis asistēja pirmo vārtu guvumā,kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens. 34 spēlēs latviešu aizsargs guvis vienus vārtus un izdarījis 14 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
www.theahl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-21 07:59, pirms 16 gadiem
Eh, žēl ka nedabūja vēl kādu plusiņu pie lietderības koef. Starp citu Karsums ir viens no labākajiem AHL pēc +/-

     [+] [-]

, 2008-01-21 08:57, pirms 16 gadiem
Tur gandrīz visa Bruins komanda ir starp līderiem pēc +/- koeficienta.


Karsums jau šobrīd ir pārspējis savu pagājušā gada rezultātu piespēļu dalīšanā, bet vārtu guvumos gan vēl atpaliek, taču daudz vēl spēļu priekšā.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-21 09:24, pirms 16 gadiem
Diemžēl arī Bostonas fani īsti nesaprot kādēļ Mārtiņš netiek aicināts, jo vienīgais viņa trūkums diskusijās ir viņa augums lai gan nu nevarētu teikt ka tas pats Subotka būtu kaut kāds spēka mitriķis, kamēr Bostonā šobrīd ir cieņā izsitēji lai gan man jau domāt ka šiem pietiktu ar Čaru un Luciču un nav jēga mocīt Norkelainenu liekot viņam spēlēt ar ar Torntonu un Raihu. pa pēdējām 3-4 spēlēm punktus ir guvuši tikai pirmo 2 maiņu spēlētāji, skatījos sestdienas spēli Bostona - NYR Nu nez 3. un it sevišķi 4. maiņa izskatās šiem pašvaki šie Ņujorku vispār vinnēja tikai tādēļ, ka NYR laikam Jagrs ir palicis vienīgais kurš var kaut ko izdarīt laukumā + šausmīgi daudz brāķa aizsardzībā pret stipri viduvējajiem Bruins.

  -4 [+] [-]

, 2008-01-21 10:25, pirms 16 gadiem
NU Viņš ganjau tiks NHL! U pat ja netiks RSL ir gandrīz tāds pats līmenis un tur es domāju ar šitādiem statim AHLā toč paņems... Viņam tak laikam jau kādās 5 spēlēs pēc kārtas (vismaz) jau ir punkti...

     [+] [-]

, 2008-01-21 10:28, pirms 16 gadiem
Bet,kas tad bija,Teo Flerii,veel mazaaks

  +4 [+] [-]

, 2008-01-21 12:14, pirms 16 gadiem
Augums Karsumam ir mazs, bet, cik lasijis esmu tajos vietejos forumos, tad Providensas fani ir sajusma par Karsuma speka speli - tjipa ejot ka tanks, visiem pari, ari lielakiem tipiniem. Piemeram, tas pats Chikagas spideklis Keins ir vel mazaks.
Speles zina vini salidzina Karsumu ar Dallasas Morovu - ir gana rezultativs un spele speka speli. Lai gan Marcha nav ists snaiperis, bet nu uz sadiem dzekiem balstas komandas - vini spele gan vairakumus, gan mazakumos, gan tad, kad vajag lauzt speli utml.

Katra gadijuma man liekas, ka Bostona nopietni rekinas ar Karsumu, jo vini jau vairakus savus krutos prospektus - Kalus, Versteg, Walter un citus, taja skaita vel nesen Karsuma pozicija (labas malas uzbrucejs) spelejosho Boshenski - ir aizmainijusi. Un no tagadeja Bostonas sastava - nakamsezon mes noteikti neredzesim tadus ka Torntons un Reichs, gan jau ari Murrejs pensionesies, ta ka gan jau Karsumam vietina izbrivesies. Pagaidam no farmkluba vini ir dazhi, kas reali pretende uz uzbruceju vietām Bostonā - Krejci, Peletjē, Sobotka, varbut vel Tompsons.

     [+] [-]

, 2008-01-21 12:33, pirms 16 gadiem
Pagaidam no farmkluba vini ir dazhi, kas reali pretende uz uzbruceju vietām Bostonā - Krejci, Peletjē, Sobotka, varbut vel Tompsons.

Pirmie trīs no pieminētajiem jau ir lielajā komandā...bet, protams, nevar teikt, ka ir nostiprinājušies uz palikšanu.

     [+] [-]

, 2008-01-21 13:50, pirms 16 gadiem
Nu, ja es tos tris isti vel par Bostonieshiem vel negribetu saukt - vistuvak tiksanai lielajos lachos ir Krejci, kuram shi ir otra atradisanas lielaja kluba, bet Peletier toch pirma, Sobotkam man skiet ari - pirma.

Ir jau tai Providensa vel viens spilers Higgins, kuram normali stati un kurs pern Bostona kapaja, bet vins jau ir samera vecs, lai sauktos perspektivs. Tapec, ja bus jaizvelas domajams Karsumam bus prieksroka.

     [+] [-]

, 2008-01-21 14:55, pirms 16 gadiem
atvainojos, Hoggans, ne Higgins

     [+] [-]

, 2008-01-21 19:15, pirms 16 gadiem
Par to augumu - nu nezinu, domaaju, ka tas Maartinjam nav baigais shkjeerslis, speeks vinjam ir daudz, un speelee vinjsh agresiivi, domaaju, ka shajaa zinjaa viss ok.