Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: sh.a.k.a

Pēdejā spēle : Atziņas, patīkamas un ne tik.

Kreipāns, kā vienmēr līmenī :D

Kā overtime raidījuma tur dēva banānus vai kaut ko tamlīdzīgu:)d, manuprāt, pirmais banāns būtu jādod:
1. Ņiživijs, sāk atgūt formu, izpaužas ātrumā, tehnikā un cīņassparā, tas prieks Dinamo ir liels plus nākamām spēlēm.
2. Ka Peka 2.nomināli maiņu vairākumā laida kā 1. variantu, 2,3, trešdaļā nekas cits neatlika, jo kaut kas ar Spruktu noticies.
3. 2.maiņas spēlē, manuprāt, otrajā sezonas pusē šī maiņa, ja nekas slikts nenotiks, sāks parādīt uz, ko viņi spēj.

Ne tik patīkamas atziņas
1. 1. maiņa neskaitot M. Rēdliha vārtu guvumu, cīņasspara un spēles,ievērojamības ziņā atpalika no ierastā snieguma(piemērs, šinī spēle komentētāji vāru Ņiživijs nosauca vismaz , daudzas reizes, bet , piemēram, Rēdlihs, kas vienmer ir bijis topā, šoreiz tā mazāk, bet tas nekas , nākāmā spēle viss būs kārtība, to arī novēlu.
2. Vislielākais mīnuss, kārtējo reizi, jāmet komentētājiem, kas, piemēram, pamanīja to,ka Sprukts nespēle trešās trešdaļas 12.minūte, a pretinieku tur auguma parametrus, izklausījās vien ar ekstāzi sauc, oo tas tur bifelis,milzis utt (liekas pilnīgi, ka Kreipanām tulit noies:):))un pretinieku maiņas,kā mainījās kaut ko tur pļurkšķēja,bet vajadzīgas lietas, nevarēja nosaukt.Protams, te visi ies teikt, ej nokomentē labāk, bet nu es domāju tādu lietu ka pirmā maiņa gandrīz 2 maiņas nespēlē, bija jāinformē.

Pats galvenais ,ka 3pts, Ankipāns atpkaļ, Ņiživijs, atgūst formu, Ozo vārti un otrā maiņa iespēlējas.


, 2011-12-21 10:01, pirms 12 gadiem
Otrā maiņa izbraukumā vienmēr ir spēlējusi apmierinoši; mājās - vāji (laikam Lundmarka dēļ). Nieminens norāva savu unikālo 0+0 sēriju, tiesa, vismaz vārtus neguva, priecāsimies par to pašu.

Skatījos internetā, neuzmanīgi un ar vienu aci, bet Miķeļa Rēdliha spēli nevarēja nepamanīt. Viņš aizsrkēja aiz vārtiem, iebortēja pretinieku, savāca ripu, izspēlēja vārtu priekšā, partneris neiemeta, bet moments ta bija.

Ņiživijs un Ankipāns ir ieguvumi.
, 2011-12-21 11:31, pirms 12 gadiem
M.Redlihs bija domats kaa piemers, ar to bija domats visa 1. mainja, bet nu ir ok, galvenais, ka uzvara
M rakstīja: Otrā maiņa izbraukumā vienmēr ir spēlējusi apmierinoši; mājās - vāji (laikam Lundmarka dēļ). Nieminens norāva savu unikālo 0+0 sēriju, tiesa, vismaz vārtus neguva, priecāsimies par to pašu.

Skatījos internetā, neuzmanīgi un ar vienu aci, bet Miķeļa Rēdliha spēli nevarēja nepamanīt. Viņš aizsrkēja aiz vārtiem, iebortēja pretinieku, savāca ripu, izspēlēja vārtu priekšā, partneris neiemeta, bet moments ta bija.

Ņiživijs un Ankipāns ir ieguvumi.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
3

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.