Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Evertovskis

"Concept" pēcspēles metienos piekāpjas "Energija"

"Concept" pēcspēles metienos piekāpjas "Energija"
HK CONCEPT

Šodien vienīgajā Latvijas Hokeja čempionātā spēlē inbox.lv ledus hallē "Concept" uzņēma Elektrēnu "Energija". "Concept" pēcspēles metienu sērijā nācās piekāpties viesiem ar 3:4.

Vienīgos vārtus pirmajā trešdaļā guva Karolis Šlikas, izvirzot "Energija" vadībā ar 1:0. Otrā perioda sākumā Romāns Glažkovs rezultātu izlīdzināja, bet 31. minūtē Gatis Gajevskis panāca 2:1 mājinieku labā. Tiesa gan, viesi atbildi parādā nepalika un jau pēc pusotras minūtes uz tablo atkal bija neizšķirts rezultāts - 2:2.

Pēdējā trešdaļa iesākās ar kārtējo noraidījumu - šoreiz "Energija" rindās. Jānim Vegneram ar maiņas partneriem izdevās šo vairākumu pārvērst vārtu guvuma - 3:2 "Concept" labā. Četras minūtes pirms pamatlaika beigām Šlikas guva savus otros vārtus, realizēdams skaitlisko vairākumu, un rezultāts atkal kļuva neizšķirts - 3:3.

Papildlaikā neviena no komandām vārtus neguva, bet pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāki izrādījās "Energija" hokejisti, uzvarot spēlē ar 4:3. Lietuviešiem tā bija 14. uzvara aizvadītajās 18 spēlēs un viņi ar 40 punktiem atrodas pirmajā pozīcijā.

Rīt abas komandas aizvadīs vēl vienu spēli savā starpā plkst. 17:00 inbox.lv ledus hallē.


, 2008-12-20 22:16, pirms 15 gadiem
tad nu buus satreneejushies prieksh B diviizijas.
, 2008-12-20 22:21, pirms 15 gadiem
Ok, riit vajadzeetu aizbraukt paluureet
Varbuut kaads ir kas skatiijaas speeli klaatienee un var nokomenteet speeles gaitu ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-20 23:45, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: runājot par citu -
Znarokam jau 7 uzvara pēc kārtas (MVD 3:0 Ximik). Izskatās ka ar iepriekšējo mazo zaudējumu sēriju viņš vienkārši pabiedēja kluba sponsorus. Znaroks spēlējas ar cilvēkiem un viņu jūtām kā tāda Olimpa dievs.
Enerģija, Concept... pričom tur Znaroks??? un ja runā par uzvarām pēc kārtas, tad šī sērija jau ir pārtrūkusi - ja vēl neesi pamanījis, tad Znaroka vadībā LV izlase 2x pēc kārtas dabūja pa mizu
, 2008-12-21 12:21, pirms 15 gadiem
Vai tad papildlaiki mūsu čempī tomēr notiek?
, 2008-12-21 15:14, pirms 15 gadiem
Speele bija paredzeeta 13,00 nevis 17.00 kaa mineets sheit un speele nenotika, jo Energjijai cik sapratu nebija pilns sastaavs ... karoche viss ir slikti atkal!
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
13

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.