Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" noslēdz līgumus ar Jasjoni un Kerču junioru

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

"Kurbads" noslēdz līgumus ar Jasjoni un Kerču junioru
Viktors Jasjonis vēl "Zemgale" formā
Foto: Ruslans Antropovs

Latvijas čempionāta komanda "HK Kurbads" līdz sezonas beigām noslēgusi līgumus ar uzbrucējiem Viktoru Jasjoni un Aleksandru Kerču junioru, portālam Sportacentrs.com apstiprināja komandas vadītājs Andis Pikāns.

Pašā jūlijā nogalē klubs ziņoja, ka Viktors Jasjonis un Aleksandrs Kerčs juniors pievienojušies tās rindām uz pārbaudes laiku, lai cīnītos par brīvo vietu uzbrucēju virknējumos. Komandas vadība pieņēmusi lēmumu slēgt līgumus ar abiem hokejistiem, apstiprināja Pikāns.

Andis Pikāns norādīja, ka līdz ar to sastāva komplektāciju gaidāmajai sezonai var uzskatīt par noslēgušos. Tiesa, viņš nenoliedza, ka līdz sezonas sākumam "Kurbads" rindās kāds papildinājums varētu arī vēl sekot.

Viktors Jasjonis iepriekšējo sezonu uzsāka "HK Liepāja" rindās, taču sezonas gaitā pārcēlās uz "HK Zemgale/LLU", kopā 27 spēlēs izceļoties ar 18 rezultativitātes punktiem. Aleksandrs Kerčs juniors savukārt spēlēja "HK MOGO" rindās, tās sastāvā kļūstot par Latvijas čempionu un atzīmējoties ar 27 punktiem.

Pirmo pārbaudes spēli "HK Kurbads" aizvadīs 26. augustā, pulksten 16:00, kad savā laukumā uzņems "HK Liepāja" hokejistus.

Tikmēr par vietu "HK Zemgale/LLU" sastāvā pašlaik cīnās Sandis Zolmanis, kurš komandai pievienojies uz pārbaudes laiku. Atgādināsim, ka tieši viņš vakar aizvadītajā pārbaudes spēlē guva komandas otros vārtus. Iepriekšējās divas sezonas hokejists aizvadīja Ziemeļamerikā.

     [+] [-]

, 2015-08-20 16:25, pirms 9 gadiem
Labs papildinājums!

  +1 [+] [-]

, 2015-08-20 16:37, pirms 9 gadiem
Slavenās pauzes atvase tā arī malsies pa lv nemaz ārzemju maizi tolkam nepagaršos

     [+] [-]

, 2015-08-20 16:40, pirms 9 gadiem
markkomartins rakstīja: Slavenās pauzes atvase tā arī malsies pa lv nemaz ārzemju maizi tolkam nepagaršos
Zdeneks Vojta savulaik viņu salīdzināja ar Jagru jaunībā, bet tas droši vien bija tikai neliels kompliments pēc kādas labi aizvadītas spēles

  +1 [+] [-]

, 2015-08-20 16:47, pirms 9 gadiem
markkomartins rakstīja: Slavenās pauzes atvase tā arī malsies pa lv nemaz ārzemju maizi tolkam nepagaršos
Bez nekādiem apvainojumiem, bet: Vieni spēlē hokeju, lai nestrādātu (t.i., mierīgi, bez lieka stresa pelna savu naudiņu pusprofesionāļos, papildus vēl kaut kur piestrādā utml.), citi strādā, lai spēlētu hokeju, tieši tā arī ir starpība starp līmeņiem.

     [+] [-]

, 2015-08-20 16:49, pirms 9 gadiem
kasagrande rakstīja: Zdeneks Vojta savulaik viņu salīdzināja ar Jagru jaunībā, bet tas droši vien bija tikai neliels kompliments pēc kādas labi aizvadītas spēles

     [+] [-]

, 2015-08-20 17:21, pirms 9 gadiem
kasagrande rakstīja: Zdeneks Vojta savulaik viņu salīdzināja ar Jagru jaunībā, bet tas droši vien bija tikai neliels kompliments pēc kādas labi aizvadītas spēles
Viņam ir samērā garas rokas, kaut kāda līdzība ir

     [+] [-]

, 2015-08-20 17:22, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Bez nekādiem apvainojumiem, bet: Vieni spēlē hokeju, lai nestrādātu (t.i., mierīgi, bez lieka stresa pelna savu naudiņu pusprofesionāļos, papildus vēl kaut kur piestrādā utml.), citi strādā, lai spēlētu hokeju, tieši tā arī ir starpība starp līmeņiem.
Pa vidu vēl ir tādi, kuri nemaksā par spēlēšanu un arī viņiem netiek maksāts!

  -1 [+] [-]

, 2015-08-20 17:31, pirms 9 gadiem
liguma punkts ka dod slidas,formu un ja vinne tad sampi padzerties

     [+] [-]

, 2015-08-20 17:35, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Pa vidu vēl ir tādi, kuri nemaksā par spēlēšanu un arī viņiem netiek maksāts!
Nav jau nekāda heita, katrs jau dara ko un kā grib. Beigu beigās, profesionālais sports pilnīgi noteikti nav joma, kurā kurš katrs var sevi pierādīt, pat ja junioros/amatieros ir bijis stārs (bet Kerčs juniors tāds nav bijis, jo pat U-izlasēs, ja nemaldos, nav spēlējis).

Drīzāk ir jāpriecājas, ka viņš izvēlējās turpināt savu spēlēšanu, turklāt Latvijā, jo šajā līmenī viņš noteikti nav pēdējais hokejists. Un tikai tādā veidā, salasot visus "šaubīgos kadrus", tai skaitā tos, kas tagad spēlē joberlīgu fārmklubos, no LČ kaut kas prātīgs var sanākt.