Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: martin10

Sandis Ozoliņš varētu nespēlēt pārbaudes spēlē pret Fīniksas „Coyotes

Sandis Ozoliņš varētu nespēlēt pārbaudes spēlē pret Fīniksas „Coyotes
ozo

Sandis Ozoliņš varētu nespēlēt pārbaudes spēlē pret Fīniksas „Coyotes

Sandis Ozoliņš varētu nespēlēt pārbaudes spēlē pret Fīniksas „Coyotes” 20.augusts 2010
12:12

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolorādo "Avalanche" oktobra sākumā regulārās sezonas atklāšanas spēlē ar Čikāgas "Blackhawks" komandu organizēs 1995.-96. gada sezonas spēlētāju atkalredzēšanos.

Pastāv reāla iespēja, ka „Dinamo” kapteinis Sandis Ozoliņš pārbaudes spēlē pret NHL klubu „Coyotes” nespēlēs, jo būs devies uz ASV.

Kā ziņots, tieši šajā sezonā "Avalanche" izcīnīja Stenlija kausu. Turklāt tā komandai bija pirmā sezona kopš pārcelšanās no Kvebekas, kur to sauca "Nordiques". 1995.-96. gada sezonu "Avalanche" rindās aizvadīja arī aizsargs Sandis Ozoliņš, kurš 1996. gada sezonā regulārajā čempionātā guva 13 vārtus un 37 reizes rezultatīvi piespēlēja, bet Stenlija kausa turnīrā 22 spēlēs nopelnīja 19 rezultativitātes punktus.

Kuri spēlētāji uz šīm svinībām ieradīsies, netiek ziņots. Sīkāka informācijas no kluba puses tiks paziņota nedaudz vēlāk. "Šim pasākumam jābūt ļoti īpašam, jo tas ir pirmais gads, kad tika radīts "Avalanche" klubs, un kopā sanākšana tiek plānota ar pašreizējā kluba sastāva spēlētājiem," izteicās "Avalanche" prezidents Pjērs Lakruā.

1995.-96. gada sezonā "Avalanche" rindas pārstāvēja tādi spēlētāji kā Džo Sakiks, Patriks Ruā, Peters Forsbergs, Valērijs Kamenskis, Edams Fūts, Edams Dedmaršs un Ozoliņš.
"Avalanche" spēle ar "Blackhawks" komandu notiks 7. oktobrī.

Kā ziņots, Ozoliņš pašlaik pārstāv Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo", kas 6. oktobrī aizvadīs pārbaudes spēli ar NHL komandu Fīniksas "Coyotes". Savukārt spēles KHL regulārajā čempionātā "Dinamo" komandai plānotas 3. un 9. oktobrī.

Avots: Sandis Ozoliņš varētu nespēlēt pārbaudes spēlē...


, 2010-08-20 13:24, pirms 14 gadiem
Nu nekas traks, vismaz būs iespēja kādam no 4.-5. maiņas aizsargiem uzspēlēt pret NHL komandu.
, 2010-08-20 13:35, pirms 14 gadiem
Bļin bet gribas lai mēs būtu spēcīgākajā satsāvā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-20 13:44, pirms 14 gadiem
AnYwaY- rakstīja: Bļin bet gribas lai mēs būtu spēcīgākajā satsāvā!
mēs jau tā spēcīgi
Un domāju ka lielāks gods būs mums un Sandim ja viņš tiks uzaicināts uz Avalanch , a Coyotus sasitīsim tā pat
Slēpts komentārs: Vagon
, 2010-08-20 14:24, pirms 14 gadiem
propans rakstīja: mēs jau tā spēcīgi
Un domāju ka lielāks gods būs mums un Sandim ja viņš tiks uzaicināts uz Avalanch , a Coyotus sasitīsim tā pat
Ta ir viņa izvēle vai viņš brauks, jo viņam ir tiesības braukt uz to salidoju nav jagaida ielūgums
, 2010-08-20 14:25, pirms 14 gadiem
AnYwaY- rakstīja: Bļin bet gribas lai mēs būtu spēcīgākajā satsāvā!
Nevajag lolot ilūzijas, ka tur būs baigā cīkstēšanās un sišanās līdz galam. Tā būs tikai pārbaudes/draudzības spēle, nevis Stenlija kausa play-off. Daļa no NHL reklāmas tūres Eiropā.
, 2010-08-20 14:31, pirms 14 gadiem
kā spēlē ozo mēs jau esam redzējuši iepriekšējā gadā. nedomāju, ka pret nhl viņš spēlētu kaut kā savādāk. tikšanās ar vecajiem čomiem ir svēta lieta, tāpat kontakti un nhl aprite gan ozo, gan RD būtu daudz vēlamāka nekā 60 min pret Coyotiem demo spēlē. labāk lai jaunie - sotnieks, andersons, cibuļskis - krāj pieredzi un meistarību
, 2010-08-20 14:36, pirms 14 gadiem
zzk rakstīja: Nevajag lolot ilūzijas, ka tur būs baigā cīkstēšanās un sišanās līdz galam. Tā būs tikai pārbaudes/draudzības spēle, nevis Stenlija kausa play-off. Daļa no NHL reklāmas tūres Eiropā.
Un tas nozīmē ka mums nav jābrauc ar savu pirmo sastāvu?
Protams nebūs nekādas tur baigās bortēšanas vai sisšanās, bet tomēr ar labākajiem spēlētājiem spēle būs interesantāka
, 2010-08-20 16:12, pirms 14 gadiem
Vai tad Ozo nav līgums ar RD?Ja komandai viņš ir vajadzīgs tad viņam ir jābūt ar RD.Tas izskatās pēc amatieru komandas.Katrs dara kā grib.
, 2010-08-20 16:23, pirms 14 gadiem
sweges rakstīja: Vai tad Ozo nav līgums ar RD?Ja komandai viņš ir vajadzīgs tad viņam ir jābūt ar RD.Tas izskatās pēc amatieru komandas.Katrs dara kā grib.
Nu par cik tā ir tikai pārbaudes/"draudzības" spēle, tad, domāju, tas nav tik principiāli, lai Ozo tur būtu (un domāju arī RD vadība būs saprotoši un pretīmnākoši šajā gadijumā)..... cik saprotu, uz nākamajām KHL spēlēm Ozo jau ta būs atpakaļ un RD sanāk neliels pārtraukums starp KHL spēlēm no 3-9 oktobrim....
, 2010-08-20 21:08, pirms 14 gadiem
Lasu komentārus un esmu šokā

vai jūs tiešām domājat, ka RD laidīs top veci lidot uz ziemeļameriku, ja pašiem spēles 3 un 9 oktobrī!!! te jau nav runa par spēli ar koijotiem, bet gan par aklimatizāciju un sportisko formu, kā arī vnk par līgumu starp klubu un spēlētāju, jo tad piemēram novembrī Laviņam būs vidusskolas 20 gadu salidojums - arī nopietns pasākums!
, 2010-08-20 23:53, pirms 14 gadiem
Informācijas avots arī ļoti "respektabls"
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.
Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
10

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).