Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Nedveds tomēr varētu aizvadīt vēl vienu sezonu

Nedveds tomēr varētu aizvadīt vēl vienu sezonu
Petrs Nedveds
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Slavenais čehu hokejists Petrs Nedveds, kurš iepriekš paziņoja, ka pēc olimpiskās sezonas beigs karjeru, tomēr varētu aizvadīt vēl vienu sezonu.

Tiek ziņots, ka 42 gadus vecais uzbrucējs esot saņēmis piedāvājumu no Čehijas kluba "HC Litvinov", kurā savulaik sāka karjeru.

Pagājušajā sezonā Nedveds spēlēja kopā ar Latvijas izlases uzbrucēju Kobu Jasu Libereces "Bili Tygri" komandā, 49 spēlēs izceļoties ar 19 gūtiem vārtiem un 31 rezultatīvu piespēli, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -3. Tāpat viņš pārstāvēja Čehijas izlasi Eirotūres posmos un Soču olimpiskajās spēlēs.

Karjeras laikā Nedveds aizvadījis 982 spēles NHL regulārajā čempionātā, gūstot 310 vārtus un izdarot 407 rezultatīvas piespēles, bet Stenlija kausa izcīņā viņa kontā ir 71 mačs, 19 vārti un 23 piespēles.

Čehijas valstsvienības rindās uzbrucējs piedalījies 1996. gada Pasaules kausa izcīņā un 2012. gada pasaules čempionātā un šīgada olimpiskajās spēlēs Sočos. Bet 1994. gada olimpiskajās spēlēs Lillehammerē Nedveds spēlēja Kanādas izlases sastāvā.

Izmantotie resursi:
isport.cz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja