Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Dany#15

Sems Gaņjē pagarinājis līgumu ar "Oilers"

22 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Sems Gaņjē pagarinājis līgumu uz vienu ar Edmontons "Oilers" komandu.

2007. gadā uzbrucēju draftēja "Oilers" vienība 1. kārtā ar 6. numuru un līdz pat šai dienai viņš ir palicis uzticīgs "naftinieku" vienībai. Kopumā uzbrucējs ir aizvadījis 5 sezonas NHL 366 spēlēs guvis 220 punktus. Kopējā līguma summa būs 3,2 milj. $.

Pasaule vairāk Gaņjē iepazina pēc šī gada 12. februāra spēles, kad "Oilers" savā laukumā tikās ar Čikāgas "Blackhawks". Viņš šajā spēlēs izcēlās ar 4 gūtiem vārtiem un 4 rezultatīvām piespēlēm, tādējādi atkārtojot leģendārā hokejista Veina Grecka rekordu.

championat.com
Sems Gaņjē pagarinājis līgumu ar...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-21 10:20, pirms 12 gadiem
Tas rekords pieder ne tikai Greckim ,bet arī P.Kofijam.
Foto: Zemgale/LBTU

OHL fināls: ''Zemgale'' pēc izlīdzinājuma sērijā, ''Mogo'' - 2-0 vadības

Šodien plkst. 13:00 Jelgavā tiks aizvadīta Optibet hokeja līgas finālsērijas otrā spēle starp ''Zemgale''/LBTU un ''Mogo''/LSPA komandām. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Mogo'', sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV6.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
5

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana