Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Mogo'' Kontinentālā kausa 2. kārtā pret slovēņiem, ungāriem un spāņiem

''Mogo'' Kontinentālā kausa 2. kārtā pret slovēņiem, ungāriem un spāņiem
HK "Mogo" izcīna Latvijas čempionu titulu
Foto: Ritvars Raits

Latvijas hokeja Virslīgas aizvadītas sezonas čempione ''Mogo'' 2015./2016. gada sezona Kontinentālā kausā startēs no otrās kārtas. A grupā latvieši cīnīsies ar slovēņiem ''Acroni Jesenice'', Ungārijas ''Miskolci Jegesmedvek'' un Spānijas čempioni ''CH Jaca''.

Pagājušajā gadā Latviju turnīrā pārstāvēja ''Rīga/Prizma'', kas grupā prata pārspēt Polijas komandu ''Sonak'', taču zaudēja ungāru ''Acelbiak'' un Rumānijas ''Corona'', pēc otrās kārtas turnīra arī noslēdzot dalību Kontinentālajā kausā.

''Rīga/Prizma'' aizvadītajā sezonā čempionu godu Latvijas čempionātā nespēja nosargāt un jau ceturtdaļfinālā zaudēja Jelgavas ''Zemgale/LLU'', kas nozīmēja, ka šogad Latviju Kontinentālajā kausā pārstāvēs kāda cita komanda. Par to kļuva debitante ''Mogo'', kas finālsērijā tika galā ar Ogres ''Kurbadu''.

Četru valstu (Serbijas, Izraēlas, Turcijas un Bulgārijas) čempiones turnīru sāks ar pirmo kārtu, bet Latvijas čempioni Kontinentālajā kausā iesaistīsies no otrās kārtas, kur pretiniekos būs Slovēnijas ''Acroni Jesenice'', Ungārijas ''Miskolci Jegesmedvek'' un Spānijas čempioni ''CH Jaca''.

Kontinentā kausa trešajā kārtā iekļūs grupas uzvarētāja.

Izmantotie resursi:
Hokej // GKS Tychy / Oficjalny serwis...

  -1 [+] [-]

, 2015-06-20 12:18, pirms 9 gadiem
Jāņem grupa!

  +1 [+] [-]

, 2015-06-20 12:19, pirms 9 gadiem
Nu, tabula tur ar okulāru jālasa.

  +4 [+] [-]

, 2015-06-20 14:55, pirms 9 gadiem
100 punkti no spāņiem atrausies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-06-20 15:30, pirms 9 gadiem
arhivs X rakstīja: Varu iedomāties kā E grupā klāsies HK Kremenchuk ....
jautājums, ko savāks sastāvā. Bet Tu jau mums laikam esi Nostradamuss...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-06-20 15:55, pirms 9 gadiem
Rezeknes_Gopņiks rakstīja: HK Kremenchuk kadas valsts komanda?
Ukrainas

     [+] [-]

, 2015-06-20 17:30, pirms 9 gadiem
Ielikšu šo Bansa komentāru un manu atbildi šeit un vēl daudz kur citur. Ļoti iepatikās, lai visi redz. Bet nu saprotu ka kaut ko tādu ielikt pie Latvijas hokeja virslīgas ir šausmas un mīnusu daudzums būs liels. Ceru ka Banss tādā garā turpinās.

Banss rakstīja: Alguns ir malacis! Tas ka tai laikā nebija daudz latviešu, bija tā brīža situācija, nevis kaut kāds ģenētikas kods "latvieši nevar spēlēt hokeju". Miņins konkrēti iebrauca auzās cenšoties būt pārgudrs, bet funis ir funis, viņam ka tik uztirst latviskajam un iepūst savicka "stabulē".

Šo komentāru man jānokopē un pēc iespējas biežāk citur jāparāda, lai redz kā vēlamo uzdot par esošo. Kritizē parasti to ko mīl un ciena, lamā to kas nepatīk. Es kritizēju latviešu tautu, jo visu laiku vēlos, lai latvieši augtu un pilnveidotos. Latvieši nekad nav īsti labi spēlējuši hokeju augstākā līmenī. Kurš no latviešu uzbrucējiem var spēlēt stabili NHL 1-2 miaņā. No visiem laikiem redzu tādu vienu - Balderis. Latviešus tieši par to cienu , ka viņi ir īsti darba rūķi. Hokejā mēs panākumus gūstam caur ļoti smagu darbu -Ķēniņš, Girgensosns- īsti darba rūķi, lieliski sava darba darītāji. Latvieši hokeja panākumus gūst ar savu lielo mīlestību pret hokeju. Tādam kā primitīvajam Bansam tikai atsarst kā nolamāt Funu vai kādu citu, atrast kur piekasīties. Kritiku vispaŗ tāds necieš, voņam laikam latvieši ir lieliski un neko sliktu viņos neredz. Es latviešu tautā saredzui ļoti daudzus plusus un tāpēc kritizēju tos mīnusus lai mē stikai pilnveidotos. Dažam labam to nesaprast.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-20 17:31, pirms 9 gadiem
Ja par Mogo, tad būs ļoti interesanto pavērot uz citun komandu fona. Gna jau kaut kur būs iespējams redzēt spēles.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-20 17:56, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Ielikšu šo Bansa komentāru un manu atbildi šeit un vēl daudz kur citur. Ļoti iepatikās, lai visi redz. Bet nu saprotu ka kaut ko tādu ielikt pie Latvijas hokeja virslīgas ir šausmas un mīnusu daudzums būs liels. Ceru ka Banss tādā garā turpinās.
ieliku plusu...
domāju jāizveido atsevišķš raksts, jo šeit neapgrozās tik daudz tautas...lai tauta redz, kāds banss nelietis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-06-20 20:09, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: ieliku plusu...
domāju jāizveido atsevišķš raksts, jo šeit neapgrozās tik daudz tautas...lai tauta redz, kāds banss nelietis...
Ieliki plusu - par to paldies, bet jocīgi...it kā esi mans oponents, bet laikam līdz galam neesmu tevi izpratis. Laikam tev tomēr te jautrība komentāros ir pirmā vietā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja