Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: robertsplavejs

EHL sezonas 2011/2012 oficiālais noslēgums

Šī gada 14. Jūnijā, KHL bārā, ar lielu vērienu noslēgusies Entuziastu Hokeja Līgas 2011/2012 sezona, kurā tika apbalvotas kā godalgas ieguvušās, tā arī neieguvušās komandas, rezultatīvākie spēlētāji regulārajā sezonā un Play-off’os.

Uz pasākumu kuplos skaitos bija ieradušies atbalstītāji, radi, draugi kā arī visu komandu pārstāvji, kas KHL bāra telpās radīja vienreizēju gaisotni un atmosfēru. Ar komandu un spēlētāju apbalvošanu EHL vadībai galā tikt palīdzēja hokejisti Miks Indrašis un Oskars Cibuļskis. Uzvarētājkomandai Hokejam.lv svinīgi tika pasniegts EHL ceļojošais kauss kā arī nedaudz mazāka šī kausa kopija, jo EHL ceļojošais kauss, ar iegravētiem komandas spēlētāju vārdien un uzvārdiem, svinīgi tika novietots apskatīšanai KHL bārā, līdz nākamās sezonas apbalvošanai.

Tāpat līgas vadība izteica pateicību un milzīgu paldies visiem, kas piedalījušies līgas attīstībā un ļāva tai attīstīties tādai, kāda tā ir šobrīd, un izteica lielu paldies saviem sponsoriem un atbalstītājiem –
Ģenerālsponsoriem EFX un veikalam Hokejam.lv, sporta klubam Veselības Fabrika, hokeja komandai Dinamo, Sony Center, RedBull, Isostar, KHL Sporta bāram, Geka, X-Pro, Plastikāta kartes, kā arī mūsu informatīvajiem atbalstītājiem Sportacentram, Draugiem.lv un radio SpinFM.

Vairāk bildes no apbalvošanas pasākuma varat apskatīt –
EHL apbalvošanas pasākums

Tiem kas nesekoja līdz EHL izslēgšanas spēlēm tad jāpiebilst, ka līgas vadībai jau pirmajā gadā bija izdevies izveidot turnīru ar apbrīnojami vielīdzīgiem spēka sadalījumiem - fināla kārta, kas pēc nolikuma jāizspēle līdz 3 uzvarām nepievīla ne spēlētājus, ne fanus, kas uz spēli bija ieradušies ļoti kuplā skaitā, ap 400 cilvēkiem, jo, lai noskaidrotu uzvarētāju starp finālkomandām HK Hokejam.lv un HK Rupuči, bija nepieciešama piektā finālspēle, taču jāpiebilst, ka arī tas nelika intrigai pazust – spēles uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienos jeb bullīšos, jo spēles rezultāts pēc 3 nospēlētiem periodiem bija 2:2, savukārt bullīšos spēcīgāki un veiksmīgāki izrādījās Hokejam.lv komanda.

Video ar spēles momentiem no pēdējās finālspēles varat aplūkot šeit –
EHL FINĀLA GAME 5
- YouTube

Regulārās sezonas rezultāti:

Austrumu konferencē:

1. vieta HK Hokejam.lv
2. vieta HK Norvid
3. vieta HK Pīles

Rietumu konferencē:

1. vieta HK Predators
2. vieta HK Pavals
3. vieta HK Ķīpsalas peldbaseins

HK Predators regulārājā sezonā ieguva ne tikai konferences, bet ari visas divīzijas kausu par iegūto 1. vietu regulārajā sezonā kopvērtējumā


Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
4

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.