Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Jevpalova "Americans" pirmais zaudējums ECHL pusfinālā

Jevpalova "Americans" pirmais zaudējums ECHL pusfinālā
Ņikita Jevpalovs
Foto: twitter.com/AllenAmericans

ECHL izslēgšanas spēļu jeb Kellija kausa izcīņas pusfināla sērijā aizvadītajā naktī pirmo neveiksmi piedzīvoja Ņikitas Jevpalova pārstāvētais Allenas "Americans".

"Americans" hokejisti pēc divām uzvarām izbraukumā pār Fortveinas "Komets" pagājušajā naktī savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar 1:2, bet Ņikita Jevpalovs šajā mačā izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Jevpalovs lielāko daļu sezonas pavadīja Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandā Sanhosē "Barracuda", bet ECHL čempionātā regulārajā sezonā viņš piedalījās tikai piecās spēlēs, gūstot vienu vārtus un atdodot piecas rezultatīvas piespēles. Pēc izstāšanās no AHL play-off uzbrucējs pievienojās "Americans" un Kellija kausa izcīņā līdz šim ir aizvadījis septiņus mačus, izceļoties ar vieniem gūtiem vārtiem.

Sērijas pirmajās divās spēlēs Fortveinā "Americans" hokejisti guva uzvaras ar 5:3 un 3:2 papildlaikā. Sērijas līdz četrām uzvarām ceturtā spēle risināsies naktī uz svētdienu Allenā.

Otrajā pusfināla pārī pēc trim aizvadītajām cīņām Vīlingas "Nailers" hokejisti sērijā ar 2-1 ir vadībā pret Dienvidkarolīnas "Stingrays" komandu,

Izmantotie resursi:
echl.com