Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Liepājas ledus hallē notikumiem pilna sezona

Liepājas ledus halle ir viena no daudzām ledus arēnām Latvijā, taču tieši Liepāja ir viena no nedaudzām, ko sporta pasaule pazīst arī ārpus Latvijas. Jo te bijušas gan KHL spēles, gan ārvalstu superklubu vasaras treniņnometnes.

Vairāk par aizgājušās sezonas spilgtākajiem notikumiem un gaidāmiem jaunumiem Liepājā Sportacentrs.com skatītājiem stāsta Liepājas ledus halles direktors Kārlis Dreņģers.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-20 17:53, pirms 12 gadiem
Labs piemērs tam, ka nav jāgaida kad kāds visu pienesīs klāt, bet ka ir pašiem jādarbojas, un tad viss notiek.
, 2012-02-20 17:55, pirms 12 gadiem
arhivs X rakstīja: Visvairāk piekrītu par skatītāju atbalsta trūkumu. Kaut vai tās pašas skolēnu sacensības būtu rīkojuši līdz sezonas beigām
Arī tās notiek uz privātu iniciatīvu pamata. Un par cik organizatoriem ir kaut kas jādod šo akciju dalībniekiem, tad diemžēl viņiem ir par īsu tikai ar pliku vēlmi darboties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-20 19:11, pirms 12 gadiem
arhivs X rakstīja: Visvairāk piekrītu par skatītāju atbalsta trūkumu. Kaut vai tās pašas skolēnu sacensības būtu rīkojuši līdz sezonas beigām
Ar tām sacensībām bija tā, ka pati halle nenāca ne pa cm pretī un vienīgais ko darīja un atbalstīja, bija brīva ieeja, savi rekvizīti (kurus tāpat neviens cits bez skolēniem neizmantoja) un daži bezmaksas slidotavas kuponi.. reāli netika ieguldīts pilnīgi nekas lai tas projekts varētu turpināties..
, 2012-02-20 22:03, pirms 12 gadiem
Forši, ka tādi pasākumi tiek organizēti. Malači!!!
, 2012-02-20 22:26, pirms 12 gadiem
Veiksmi! Arī Daugavpilī varētu tā būt....
, 2012-02-21 16:01, pirms 12 gadiem
Halle tiešām laba, bet priekš lielām spēlēm tā ir par mazu.
Kad atbrauc Dinamo, tad visi netiek klāt.
, 2012-02-21 16:19, pirms 12 gadiem
karals rakstīja: Veiksmi! Arī Daugavpilī varētu tā būt....
Dpilī nav tādu tradīciju
, 2012-02-22 16:42, pirms 12 gadiem
Visi uz halli būs ko redzēt
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
4

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
1

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.