Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pelšs un Girgensons spoži Ziemeļamerikā

Juris Miņins
Juris Miņins

Pelšs un Girgensons spoži Ziemeļamerikā
Kristiāns Pelšs
Foto: oilkings.ca

Ar lielisku spēli aizvadītajā naktī, savas cīņas Ziemeļamerikas junioru hokeja līgu laukumos aizvadīja Latvijas hokejisti, jo izcelties spēja gan Kristiāns Pelšs, gan Zemgus Girgensons, gan Ralfs Freibergs.

Rezultatīvākais no Latvijas hokejistiem aizvadītajā naktī bija Kristiāns Pelšs, kurš guva divus vārtus, taču tas nepalīdzēja viņa pārstāvētajai Edmontonas "Oil Kings" vienībai uzvarēt Letbridžas "Hurricanes" un beigu beigās tika piedzīvots zaudējums pēcspēles metienu sērijā – 5:6. Spēli Kristiāns noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju, +1 un nerealizētu pēcspēles metienu, taču tieši viņš tika atzīts par spēles otro spožāko zvaigzni.

Savukārt Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) pie diviem punktiem tika Zemgus Girgensons, kurš vistiešākajā mērā nodrošināja Dabjūkas "Fighting Saints" uzvaru pār Sedarapidsas "Broncos" (5:3), jo asistēja uzvaru nesošo vārtu guvumā, bet vēlāk arī raidīja ripu tukšos vārtos. Spēlei beidzoties Girgensona kontā bija trīs metieni pa vārtiem, "+2" lietderības koeficients un mača trešās spožākās zvaigznes tituls.

Pie punktiem tika arī Ralfs Freibergs, kurš rezultatīvi asistēja un palīdzēja savai NAHL komandai Teksasas "Tornado" ar 5:4 uzveikt Vičitafalas "Wildcats". Tāpat Ralfs nopelnīja pozitīvu lietderības rādītāju (+1) un izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Ne tik spīdoši gāja citam Latvijas hokejistam NAHL, Nilam Semjoovam un viņa pārstāvētajai Aberdīnas "Wings". Komanda ar 1:4 piekāpās Ovatūnas "Express", bet mūsu hokejists palika bez punktiem, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Visbeidzot Venatčī "Wild" ar 4:1 uzveica Davsonkrīkas "Rage" hokejistus. Ričards Bērziņš šajā mačā nepiedalījās.

Izmantotie resursi:
United States Hockey League | USHL
North American Hockey League (NAHL)
WHL Network

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-02-20 10:12, pirms 13 gadiem
Freibergs ir 3. rezultatīvākais spēlētājs savā komandā ar 41(5+36) ,43 spēlēs.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-20 10:43, pirms 13 gadiem
Nebrīnīšos, ja šitie kādreiz spēlēs NHL vai vismaz KHL Rīgas Dinamo rindās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-02-20 11:21, pirms 13 gadiem
Pec 5 gadien lv bus medalu komanda!

  +3 [+] [-]

, 2011-02-20 15:29, pirms 13 gadiem
Malači puiši,tā turpināt!

     [+] [-]

, 2011-02-21 18:30, pirms 13 gadiem
quarterr rakstīja: Freibergs ir 3. rezultatīvākais spēlētājs savā komandā ar 41(5+36) ,43 spēlēs.
vinsh arii ir otrs rezultatiivaakais aizsargs liigaa