Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" pirmajā Latvijas kausa pusfinālspēlē pārspēj "Liepāju"

Agris Suveizda

"Kurbads" pirmajā Latvijas kausa pusfinālspēlē pārspēj "Liepāju"
Moments no spēles starp HK "Kurbads" un HK "Liepāja"
Foto: Ritvars Raits

Ar uzvaru "Optibet Sporta bārs" Latvijas kausa izcīņas pusfinālu sācis Ogres hokeja klubs "Kurbads", kas savā laukumā pārspēja pašreizējo Latvijas līdervienību "Liepāju" (4:2). Uzvarētāju rindās pa vārtiem guva Emīls Potāpovs, Gatis Gricinskis, Dāvis Straupe un Toms Hartmanis.

Kurzemnieku rindās bija atgriezies komandas uzbrukuma līderis Bruno Zabis, kurš šonedēļ bija trenējies ar Rīgas "Dinamo", savukārt pretējā virzienā atgriezās Miks Indrašis, kurš nevienu oficiālu spēli tā arī neaizvadīja."Liepāja" pirmajā trešdaļā nopelnīja trīs noraidījumus, taču visus mazākumus izturēja un neilgi pēc trešā no tiem arī atklāja rezultātu. To 19. minūtē izdarīja Māris Diļevka, kurš tikai 12 sekundes iepriekš bija pametis noraidīto soliņu (1:0).

Otrās trešdaļas sākumā gan Ogres "Kurbadam" izdevās ne tikai izlīdzināt rezultātu, bet arī pārņemt vadību. 24. minūtē precīzi meta Emīls Potāpovs (1:1), savukārt 28. minūtē izcēlās Gatis Gricinskis (2:1). 29. minūtē "Liepāja" atkal dabūja noraidījumu, taču mazākumā atjaunoja neizšķirtu – vārtus guva Kristers Freibergs (2:2).

Pēc tam liepājnieki turpināja noraidīties un otrajā trešdaļā izturēja vēl divus mazākumus, bet trešajā trešdaļā pie pirmajiem diviem noraidījumiem beidzot tika "Kurbads". Arī liepājnieki vairākumus neizmantoja, un 52. minūtē Dāvis Straupe atguva ogrēniešiem vadību – 3:2. Pamatlaika priekšpēdējā minūtē "Liepāja" kļūdījās savā aizsardzības zonā, un Toms Hartmanis izšķīra pirmās spēles likteni (4:2).

Ogres "Kurbads" Latvijas kausa izcīņu sāka ar 1/4 finālu, kur abās spēlēs pārspēja "Prizmu"/"Pārdaugavu" (5:2, 11:3). Tikmēr liepājnieki pārspēja "Ventu 2002" (8:1, 15:2) un "Rīgu" (2:0, 10:1). "Kurbada" un "Liepājas" nākamā spēle notiks 29. decembrī Liepājā. Otrā pusfināla pārī "Zemgale"/LLU un "Mogo" tiksies 6. un 12. janvārī.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2015-12-19 17:51, pirms 8 gadiem
Kāds var pateikt, kāpēc Kurbada sastāvā vairs nav redzami Štāls ar Tribuncovu?

     [+] [-]

, 2015-12-19 18:10, pirms 8 gadiem
Lido rakstīja: Kāds var pateikt, kāpēc Kurbada sastāvā vairs nav redzami Štāls ar Tribuncovu?
Štāls ar U20 ir Austrijā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja