Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

DHK "Latgale" sagrauj HK "Ogre"

DHK "Latgale" sagrauj HK "Ogre"
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šodien Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā notika tikai viena spēle. DHK "Latgale" savā laukumā ar 8:1 sagrāva Ogres komandu.

Daugavpils hokejistiem uzvarā pār turnīra pastarīšiem šoreiz nāca samērā viegli. Pēc pirmā perioda "Latgale" atradās vadībā ar 2:0, pēc otrā – ar 5:0. Pašās spēles beigās, kad rezultāts jau bija 7:0, ogrēniešiem izdevās gūt goda vārtus (7:1), tomēr punktu spēlei pielika laukuma saimnieki – 8:1.

DHK "Latgale" rindās ar rezultativitāti izcēlās Eduards Bullītis 5 (3+2) un Vitālijs Hvorostiņins 3 (1+2). Vienīgos vārtus Ogres komandas labā iemeta Raivis Kurņigins.

Latvijas Atklātais hokeja čempionāts, 19. decembris:

DHK "Latgale" - HK "Ogre" – 8:1 (2:0, 3:0, 3:1)

Izmantotie resursi: lhf.lv


, 2009-12-20 00:58, pirms 14 gadiem
njam nakamaja spelee ogre vinnes
, 2009-12-20 01:35, pirms 14 gadiem
Lowd1nG rakstīja: njam nakamaja spelee ogre vinnes
JAU vinnēja...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-20 20:01, pirms 14 gadiem
Karsumu uz HK Ogre! BŪS LABS PAPILDINĀJUMS!
Foto: Zemgale/LBTU
2

OHL fināls: ''Zemgale'' pēc izlīdzinājuma sērijā, ''Mogo'' - 2-0 vadības

Šodien plkst. 13:00 Jelgavā tiks aizvadīta Optibet hokeja līgas finālsērijas otrā spēle starp ''Zemgale''/LBTU un ''Mogo''/LSPA komandām. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Mogo'', sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV6.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
10

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana