Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ļeščovs un Šišļaņņikovs rezultatīvi Kontinentālā kausa ievadā

Ints Megnis
Ints Megnis

Ļeščovs un Šišļaņņikovs rezultatīvi Kontinentālā kausa ievadā
Imants Ļeščovs. Foto: rittnerbuam.com

Latvijas hokejisti Oļegs Šišļaņņikovs un Imants Ļeščovs piektdien nospēlēja rezultatīvi IIHF Kontinentālā kausa otrās kārtas B grupas turnīra ievadā, palīdzot Itālijas komandai "Ritten" savā laukumā ar rezultātu 6:1 (3:0, 3:1, 0:0) sagraut Slovēnijas komandu Jeseņices „Acroni”.

Pēc deviņām spēlētām minūtēm Ļeščovs guva vārtus, panākot 2:0, bet Šišļaņņikovs mačā izcēlās ar piespēli, kad otrās trešdaļas sākumā palīdzēja komandu izvirzīt vadībā ar 4:0. Ļeščovam mačā bija arī divas soda minūtes, četri metieni un pozitīvs lietderības koeficients +2, kamēr Šišļaņņikovs atzīmējās ar trim metieniem un koeficientu +1.

Abas komandas labi pazīst viena otru, jo ikdienā spēlē Alpu hokeja līgā. Zīmīgi, ka tur kopvērtējumā šobrīd augstāk ir Jeseņices hokejisti.

Vēl vienā šīs apakšgrupas mačā piektdien Ungārijas komanda "MAC Budapest” ar 8:0 sagrāva Belgradas „Crvena Zvezda” no Serbijas. Turnīrs turpināsies arī sestdien un svētdien. Šī turnīra uzvarētāja iekļūs trešajā kārtā, kur spēkosies ar Belfāstas „Giants” (Lielbritānija), „GKS Katowice” (Polija) un Zagrebas „Medvescak” (Horvātija).

Kā zināms, vēl viens Kontinentālā kausa otrās grupas turnīrs šonedēļ risinās Rīgā, to uzņemot Latvijas čempionei "Kurbads".