Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Alens Jankovskis

"Kurbads" ar 4:2 pārspēj Liepāju, "Prizma" pieveic "Zemgali/LLU"

"Kurbads" ar 4:2 pārspēj Liepāju, "Prizma" pieveic "Zemgali/LLU"
Foto: HK Kurbads

Šodien Latvijas hokeja virslīgā tika aizvadīti trīs mači. Dienas centrālajā spēle HK "Kurbads" pieveica oponentus no HK "Liepāja" ar 4:2. Citās spēlēs intriga saglabājās līdz pat svilpei, jo HK "Prizma" uzveica HK "Zemgale/ LLU pēcspēles metienu sērijā, bet HS "Rīga" uzveica "HASC/ HK Tukums" ar rezultātu 3:2.

Pirmās trešdaļas septītajā minūtē pirmā iespēja spēlēt vairākumā bija HK "Liepāja", kad noteikumus pārkāpa HK "Kurbads" hokejists Artjoms Ogorodņinkovs, taču vairākumu realizēt liepājniekiem neizdevās, bet jau pēc 50 sekundēm pirmo noraidījumu nopelnīja liepājnieki, kad noteikumus pārkāpa Artis Aniņš. Mirkli vēlāk vēl vienu noraidījumu saņēma liepājnieki, dodot iespēju ogrēniešiem spēlēt pieci pret trīs, ko gan viņi izmantot nespēja. Tieši sekundi pirms vairākuma beigām rezultātu atklāja HK "Kurbads" hokejisti, kad precīzs bija Viktors Jasjonis (1:0).

Otrās trešdaļas piektajā minūtē rezultātu dubultoja ogrēnieši, kad precīzs bija Toms Hartmanis (2:0). Nepilnas trīs minūtes vēlāk otro noraidījumu spēlē saņēma HK "Kurbads" hokejists Hārdijs Parādnieks, ļaujot liepājniekiem spēlēt vairākumā, ko viņi arī prata izmantot. Precīzs bija Bruno Zabis. (2:1). Turpinājumā liepājnieki nopelnīja vēl četrus noraidījumus, uz ko ogrēnieši atbildēja ar vienu, taču rezultāts nemainījās.

Trešā trešdaļa iesākās ar vārtu apmaiņu no abu komandu puses. Vispirms jau rezultātu palielināja HK "Kurbads" hokejisti, kad vārtus guva Rihards Remiņš (3:1), taču 20 sekundes vēlāk liepājnieki atkal pietuvojās līdz vienu vārtu deficītam, kad vārtus guva Linars Mazurs-Mago (3:2). Spēles turpinājums pagāja ogrēniešu labā, jo tie prata gūt vēl vienus vārtus, kad precīzs bija Renārs Valters, līdz ar to spēle noslēdzās ar rezultātu 4:2.

Saspringta cīņa izvērtās starp HK "Prizma" un HK "Zemgale/LLU" komandām. Pirmie vārtus jau spēles septītajā minūtē guva jelgavnieki, kad precīzs bija Juris Ziemiņš (1:0). Otrās trešdaļas 19. sekundē, izlīdzinājumu panāca prizmieši, kad rezultātu izlīdzināja Renārs Undelis (1:1). Vairāk vārti netika gūti, tāpēc uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles metieni. Tajos veiksmīgāki bija HK "Prizma" hokejisti, jo vienīgos vārtus guva Jurijs Kļujevskis.

Dienas pirmajā mačā nūjas krustoja HS "Rīga" un "HASC/ HK Tukums" hokejisti. Arī šis mačs izvērtās saspringts, to pierāda spēles gala rezultāts 3:2 par labu rīdziniekiem. Šajā spēlē rezultātu atklāja hokejisti no Tukuma, kad precīzs bija Ralfs Melderis (1:0). Otrajā trešdaļā pēc Ņikitas Tomilova un Daniela Bērziņa precīzajiem raidījumiem vadībā izvirzījās jau HS "Rīga" hokejisti (1:2), taču līdz perioda beigām "HASC/ HK Tukums" hokejisti prata rezultātu izlīdzināt, kad vārtus guva leģionārs Ivans Glavjonics (2:2). Trešās trešdaļas astotajā minūtē Niks Kalnbērziņš vadība izvirzīja rīdziniekus un, kā beigās izrādījās, tie arī bija uzvaru nesošie, 3:2 par labu HS "Rīga".

VKomandaSUZVārtiP
1.Mogo44023:1012
2.HK Prizma43114:108
3.Kurbads42222:136
4.Liepāja32118:106
5.Zemgale/LLU41310:114
6.HS Rīga3129:193
7.HASC/ HK Tukums40412:350

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-19 21:23, pirms 9 gadiem
Vispār jau spēle beidzās 4:2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-19 21:28, pirms 9 gadiem
Jankvskis sabrādā savu EGO
, 2015-09-19 21:33, pirms 9 gadiem
Rēzeknes_Gancss rakstīja: Namejam sēras,varbut jau pielejas un aizgaja slicinaties uz jūru
Namejs vēl nebija atgājis no Dinamo zāģa Vitjazam un tgd uz bēdām ieraujot 2l optima linija ir atkal vafelē
, 2015-09-19 21:39, pirms 9 gadiem
Kurbads uzvarēja 4:2, ne 5:2 un Rīga 3:2, nrvis 2:1 kā norādīts raksta ievadā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-19 21:47, pirms 9 gadiem
Tas labi, Kurbads paņēma mazos seskēnus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-19 21:50, pirms 9 gadiem
Cik skatītāju šogad uz Liepājas spēlēm iet?
Statistiku kaut kur var aplūkot?
Pat ar bildi arī pietiktu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-19 21:58, pirms 9 gadiem
HS Rīga - HASC spēles pēdējās minūtēs Tambijevs pēc katras savas nerealizētās iespējas bļāva uz pretinieku vārtsargu. Tas bija diezgan stulbs gājiens.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-19 22:49, pirms 9 gadiem
fanotājs a rakstīja: Latvijas Hokeja federācija
Latvijas Hokeja federācija

Kurš no Kurbada sastāva ir nezināms hokejā, un cik cali no Liepājas ir zināmi hokejā.
Tā , ka izdarīsim secinājumus, kādam bija jābūt rezultātam.
Nespēlē jau uzvārdi uz papīra, bet konkrēti spēlētāji, kuriem fiziskā forma var būt ļoti atšķirīga. Liepājas spēlētāji pilnīgi noteikti trenējas biežāk kā Kurbada veterāni ar pazīstamajiem uzvārdiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-19 23:30, pirms 9 gadiem
fanotājs a rakstīja: Tad jau pēc tevis teiktā izriet, ka pagājušo sezon Liepāja ar skanīgakiem uzvārdiem trešo vietu dabūja aiz pārskatīsanās? Liepājai vajadzēja būt pirmajiem, jo viņi visvairāk trenējās, vai kā?
Es saku tikai to, ka uzvārdi protokolā vēl nav rādītājs, īpaši jau Latvijas čempionātā. Ir arī citi faktori.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-20 00:04, pirms 9 gadiem
Varbūt aizej kādreiz apskaties klātienē, tad nebūs jocīgi jautājumi jāuzdod. Painteresējies vairāk, kas un kā notiek LČ, parunā ar spēlētājiem, treneriem, utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-20 10:00, pirms 9 gadiem
Izskatās, ka tu vienkārši nezini elementāras lietas, kaut vai to, ka daļai LČ spēlētāju hokeja spēlēšana (vairs) nav pamatnodarbošanās, arī tiem, kuriem slavenie uzvārdi. Tāpēc regulārās sezonas gaitā viņu sportiskā forma nav tādā līmenī kā jaunajiem čaļiem, kuri trenējas katru dienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-20 10:39, pirms 9 gadiem
fanotājs a rakstīja: Pēc tavas ļoģikas,tad jau sanāk, ka HS Rīga šosezon paņems LČ zeltu
Kādas spēles pret pieredzējušajiem viņi noteikti uzvarēs, gadījumā ar Prizmu nebija tālu līdz tam.

Tomēr zeltu izcīna uzvarot sēriju, nevis atsevišķu spēli, plus arī tas, ka uz play-off vecie buki tomēr gatavojas nopietnāk. Tiesa, ne vienmēr viņi var izvilkt play-off līdz beigām, to varēja redzēt aizpagājušajā sezonā, kad finālā Kurbada večiem vienkārši pietrūka spēka pret Prizmu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-20 15:54, pirms 9 gadiem
Sarauj Ogre sarauj!
, 2015-09-20 17:04, pirms 9 gadiem
fanotājs a rakstīja: Tiec vienreiz ar ssevi skaidrībā.Savadāk vienā komentāra raksti, ka uzvar jaunie, kas vairāk trenējās, otrā, ka uzvares vecie buki, opredeļis.
Man personīgi viss ir skaidrs, tu jau te uzdod jocīgus jautājumus un piesauc uzvārdus.

LČ ir sava specifika, tas ir jāskatās klātienē. Ja skatās tikai protokolus, tad sanāk kā tev.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
3

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.