Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgā Šveices komanda iemet astoņus vārtus Dānijas čempionei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempionu līgā Šveices komanda iemet astoņus vārtus Dānijas čempionei
Kristaps Sotnieks un Jarko Immonens pasaules čempionātā
Foto: AP/Scanpix

Čempionu līgā hokejā pārliecinošu uzvaru guva šveiciešu "Zug", kas izbraukumā iemeta astoņas ripas un ar 8:3 sakāva Dānijas čempioni "Esbjerg".

"Zug" vadībā izvirzījās desmitajā minūtē, bet pārsvaru skaitliskajā vairākumā dubultoja aizsargs Rafaels Diazs - 2:0. Pārstāvot Nacionālās hokeja līgas klubus Monreālas "Canadiens", Vankūveras "Canucks", Kalgari "Flames" un Ņujorkas "Rangers", viņš aizvadījis 201 spēli, tāpat Šveices izlases sastāvā piedalījies četros pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

Otrajā trešdaļā divus vārtus guva Jarko Immonens, kurš pārstāvējis Kontinentālās hokeja līgas klubus Kazaņas "Ak Bars" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet švieciešu pārsvars sasniedza piecas ripas - 6:1. Turpinājumā Dānijas čempionei gan izdevās samazināt deficītu un noslēgumā piekāpties ar 3:8.

Panākumu guva vēl viena Šveices komanda "Davos", kas mājās ar 4:1 pieveica Francijas čempioni "Rouen". Ar diviem vārtiem izcēlās Dario Simions, kurš pirms diviem gadiem kopā ar komandu kļuva par Šveices čempionu, bet pērn 36 mačos sakrāja 19 punktus.




Čempionu līga hokejā, 19. augusts

SpēleRezultāts
"Esbjerg" (Dānija) - "Zug" (Šveice)3:8 (1:2; 1:3; 1:2)
"Eisbaren" (Vācija) - "Lulea" (Zviedrija)2:1 (0:0; 1:1; 1:0)
"Grizzly Adams" (Vācija) - "Frolunda" (Zviedrija)1:2 (0:0; 1:0; 0:2)
"Krakow" (Polija) - "Farjestads" (Zviedrija)1:5 (1:1; 0:3; 0:1)
"Davos" (Šveice) - "Rouen" (Francija)4:1 (1:1; 2:0; 1:0)
"Gap" (Francija) - "Jyvaskyla" (Somija)1:4 (0:1; 0:3; 1:0)

     [+] [-]

, 2016-08-19 23:44, pirms 8 gadiem
Šveice, tie nav joki.

     [+] [-]

, 2016-08-19 23:55, pirms 8 gadiem
Shis turnīrs viennozīmīgi attīstās. Žēl, ka Valsts Dinamo Komiteja (VDK) bojā LV čempi un mēs nevaram savākt ČL cienīgu komandu ne fiziski, ne finansiāli. Ļoti gribētos tur redzēt kādreizējo Rīga 2000 vai ASK Ogre

     [+] [-]

, 2016-08-20 00:17, pirms 8 gadiem
Ernijzz rakstīja: Shis turnīrs viennozīmīgi attīstās. Žēl, ka Valsts Dinamo Komiteja (VDK) bojā LV čempi un mēs nevaram savākt ČL cienīgu komandu ne fiziski, ne finansiāli. Ļoti gribētos tur redzēt kādreizējo Rīga 2000 vai ASK Ogre
Tā arī ir, tur varēja būt arī Latvijas komanda, un ar pareizu organizāciju un finansējuma piesaisti varētu tur pacīnīties. Tā vietā latviešiem jāvago Sibīrijas āres un jānes Dzeržinska vārds pasaulē.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-20 00:19, pirms 8 gadiem
Attēls atbilstošs 😆😆

     [+] [-]

, 2016-08-20 00:25, pirms 8 gadiem
Piektdienas vakars. Autors sez LaRocca un no telefona raksta, ko Vasja stasta.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-20 00:32, pirms 8 gadiem
Ernijzz rakstīja: Shis turnīrs viennozīmīgi attīstās. Žēl, ka Valsts Dinamo Komiteja (VDK) bojā LV čempi un mēs nevaram savākt ČL cienīgu komandu ne fiziski, ne finansiāli. Ļoti gribētos tur redzēt kādreizējo Rīga 2000 vai ASK Ogre
Šis turnīrs pagaidām ir tikai bērna autiņos. Un ar tik mazu un neregulāru spēļu skaitu Latvijas klubiem pašreizējā situācijā tur, diemžēl, nav ko darīt. Jo šībrīža LČ klubi ir daudz par švaku, bet Dinamo vai kādam citam līdzīga līmeņa klubam ir nepieciešama sava līga un līdzvērtīgi konkurenti, kur pavadīt sezonu. Jo hoķa ČL vismaz pagaidām nespēj nodrošināt pietiekamu maču daudzumu, lai kāda komanda varētu eksistēt, spēlējot tikai tajā vien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-20 00:40, pirms 8 gadiem
Deneb, hokeja čl komandu pamatturnīrs ir nacionais čempionāts. Tur nav nevienas komandas, kira eksistētu, spēlējot tikai čl.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-20 10:58, pirms 8 gadiem
Ernijzz rakstīja: Deneb, hokeja čl komandu pamatturnīrs ir nacionais čempionāts. Tur nav nevienas komandas, kira eksistētu, spēlējot tikai čl.
nu a ko viņš teica??
Respektīvi, ja mēs gribam lai LV klubs tur spēlē, tad ne jau pašreizējie Latvijas čempioni tur varēs tikt.... Līdz ar to līgā jāceļ līmenis. Var jau atteikties no RD un varbūt sakasīt naudu tepat Latvijā kādam cik necik līmenim vienai komei, bet kur tā kome spēlēs? Pašreizējā LČ?

  +2 [+] [-]

, 2016-08-20 15:54, pirms 8 gadiem
Ernijzz rakstīja: Shis turnīrs viennozīmīgi attīstās. Žēl, ka Valsts Dinamo Komiteja (VDK) bojā LV čempi un mēs nevaram savākt ČL cienīgu komandu ne fiziski, ne finansiāli. Ļoti gribētos tur redzēt kādreizējo Rīga 2000 vai ASK Ogre
ASK Ogrei finanses pazuda vēl pirms Dinamo..Armija Dinamo naudu nedod. Pieņemsim Dinamo pazūd, bet vai no tā kādam klubam vairāk nauda tiks? Un ok, uzbliežam vienu vecā LM vai R2000 līmeņa klubu tepat, 1 sezonu būs labs līmenis un pēc tam grims, jo ja "superklubs" visu sezonu mačosies ar krietni vājākiem, progresa nebūs.. Taču ir jādomā loģiski - LHV Dinamo nekaitē. Labākie DInamieši tāpat nespēlētu LHV, bet citur KHL vai kādās top Eiropas līgās. LHV kaitē tas, ka nav ieinteresētu vietējo bagātnieku un uzņēmēju, kas ir gatavi grūst naudiņu iekša (pagaidām,kā izņēmums ir Kurbada īpašnieks),kā arī LHF nav tadas naudas lai sponsorētu klubus. Dinamo kaitējumus ir tas, ka daļai spēlētāju Dinamo ir kā siltumnīca, dēļ palielinātajām algām (te gan veidojās paradokss - kad vajag saka,ka Dinamo pārmaksā un izlutina ,kad vajag tad saka,ka Dinamo ir bomži, kuriem nav naudas vispār) zūd motivācija meklēt darbu ārpus Dinamo un laiku pa laikam arī tiek atteikts izlasei (to gan dara ne tikai Dinamo spēlētāji). Taču ja tā reāli paskatās Dinamo 3-4 maiņas spēlētājus un rezervistus, cik no tiem spēlētu LHV nevis, piemēram, Kazahstānā ,VHL, Slovākijā, Čehijā un Amerikas minorlīgās ja Dinamo nobankrotētu? Jo ja pazudīš Dinamo no tā jau LHV klubi bagātāki nepaliks un skatītāju skaits arī diži nepieaugs, ja tribīnes reti ir pilnas,neskatoties uz to, ka spēles ir pieejamos laikos un biļetes svārstās,atkarbīā no komandas. robežās starp -par brīvu un 3 eiro, tad vai komandām un LHF pašām sevi nav jāvaino, ka neviens tur neiet? Par maz publicitātes, pārāk neaktīvs darbs dažādās mājaslapās? Jo, sezonas laikā sociālajos tīklos pamanāms ir tikai Kurbads, retu reizi kaut ko postojot arī Liepājai un Jelgavai. Citas komandas pavisam reti manāmas.

  -2 [+] [-]

, 2016-08-20 19:08, pirms 8 gadiem
dueto rakstīja: ASK Ogrei finanses pazuda vēl pirms Dinamo..Armija Dinamo naudu nedod. Pieņemsim Dinamo pazūd, bet vai no tā kādam klubam vairāk nauda tiks? Un ok, uzbliežam vienu vecā LM vai R2000 līmeņa klubu tepat, 1 sezonu būs labs līmenis un pēc tam grims, jo ja "superklubs" visu sezonu mačosies ar krietni vājākiem, progresa nebūs.. Taču ir jādomā loģiski - LHV Dinamo nekaitē. Labākie DInamieši tāpat nespēlētu LHV, bet citur KHL vai kādās top Eiropas līgās. LHV kaitē tas, ka nav ieinteresētu vietējo bagātnieku un uzņēmēju, kas ir gatavi grūst naudiņu iekša (pagaidām,kā izņēmums ir Kurbada īpašnieks),kā arī LHF nav tadas naudas lai sponsorētu klubus. Dinamo kaitējumus ir tas, ka daļai spēlētāju Dinamo ir kā siltumnīca, dēļ palielinātajām algām (te gan veidojās paradokss - kad vajag saka,ka Dinamo pārmaksā un izlutina ,kad vajag tad saka,ka Dinamo ir bomži, kuriem nav naudas vispār) zūd motivācija meklēt darbu ārpus Dinamo un laiku pa laikam arī tiek atteikts izlasei (to gan dara ne tikai Dinamo spēlētāji). Taču ja tā reāli paskatās Dinamo 3-4 maiņas spēlētājus un rezervistus, cik no tiem spēlētu LHV nevis, piemēram, Kazahstānā ,VHL, Slovākijā, Čehijā un Amerikas minorlīgās ja Dinamo nobankrotētu? Jo ja pazudīš Dinamo no tā jau LHV klubi bagātāki nepaliks un skatītāju skaits arī diži nepieaugs, ja tribīnes reti ir pilnas,neskatoties uz to, ka spēles ir pieejamos laikos un biļetes svārstās,atkarbīā no komandas. robežās starp -par brīvu un 3 eiro, tad vai komandām un LHF pašām sevi nav jāvaino, ka neviens tur neiet? Par maz publicitātes, pārāk neaktīvs darbs dažādās mājaslapās? Jo, sezonas laikā sociālajos tīklos pamanāms ir tikai Kurbads, retu reizi kaut ko postojot arī Liepājai un Jelgavai. Citas komandas pavisam reti manāmas.
...Taču ir jādomā loģiski - LHV Dinamo nekaitē. ... - nebūs taisnība. Līdz RD dibināšanai bija Samsunglīga ar galveno sponsoru Samsung. Nodibinot RD, LAČ uz Dinamo fona automātiski kļuva par "3. šķiras hokeju", līdz ar to Samsungam interese par šo projektu pazuda pilnībā. Protams, Samsunga ieguldījums nebūt nebija izšķirošs priekš Latvijas hokeja, taču piemērs ir ļoti pamācošs, lai saprastu, ka Dinamo tomēr traucē LHV attīstībai.

... kā arī LHF nav tadas naudas lai sponsorētu klubus. ... !!!! kā var ko tik glupu uzrakstīt!!!! Federācijai būtu jāsponsorē klubi??? Komentāra autoram laikam nav ne mazākās saprašanas, kas ir federācija...

...Taču ja tā reāli paskatās Dinamo 3-4 maiņas spēlētājus un rezervistus, cik no tiem spēlētu LHV nevis, piemēram, Kazahstānā ,VHL, Slovākijā, Čehijā un Amerikas minorlīgās ja Dinamo nobankrotētu? - spēlētu atbilstoši savam līmenim un vēlmēm. Kāpēc Tev šis fakts ir tik būtisks?

...Jo ja pazudīš Dinamo no tā jau LHV klubi bagātāki nepaliks un skatītāju skaits arī diži nepieaugs, ... - kā Tu to zini? Es pieļauju, ka turības ziņā dažs labs ēriks vairāk varētu tikt... (skat. piemēru ar Samsungu). Skatītāju jomā ir krietni jāstrādā. Pašiem klubiem.

... Jo, sezonas laikā sociālajos tīklos pamanāms ir tikai Kurbads, retu reizi kaut ko postojot arī Liepājai un Jelgavai. Citas komandas pavisam reti manāmas. ... es teiktu, ka pēc aktivitātes soc. tīklos pagājušās sezonas laika: 1. Kurbads, 2. Mogo, 3. Liepāja. Bet ne jau soc. tīkli te daudz ko izšķir.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-20 21:27, pirms 8 gadiem
Piemērs ar Samsung ir demagoģija. Abrags to labi zina, bet tāpat turpina pieminēt

Samsung aizgāja ne jau dēļ Dinamo. Viņi pēc tās pēdējās sezonas būtu prom šā vai tā.