Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kādas hokeja slidas iegādāties 2019. gadā – Tavs ceļvedis slidu pasaulē

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Izlemjot iegādāties hokeja slidas, jānoskaidro, kāds modelis Jums nepieciešams. Nav vērts ieguldīt lielu naudas summu profesionāļu slidās, ja plānojat ar šo sporta veidu nodarboties tikai hobija līmenī. Tāpat arī, ja vēlaties slidot profesionālā līmenī, vajadzētu domāt par kvalitatīvāka slidu pāra iegādi, jo hobijiem domātie, vienkāršie modeļi šajā gadījumā nederēs. Tā vietā prātīgāk ir ieguldīt līdzekļus labākās hokeja slidās, kas nodrošinās stabilitāti, drošību un vienkāršu manevrēšanu. Par to, kas vēl jāņem vērā, iegādājoties slidas hokejam, lasiet turpinājumā.

Izmērs

Dažādu ražotāju slidu lielumi var atšķirties, piemēram, Bauer slidu 9.0 izmērs var būt tāds pats kā CCM izmērs 8.5. Tieši tādēļ, ja iegādāsieties hokeja slidas interneta veikalā Hokejapasaule.lv, pie katra modeļa redzēsiet izmēru tabulu, kur salīdzināti slidu lielumi un EU, US un UK apavu izmēri, lai precīzāk varētu atrast tieši to modeli, kas Jums nepieciešams. Slidām pēdai un kājai jāpiegulst stingri, taču tās nedrīkst spiest vai rīvēt.

Cena

Mūsdienās slidu cenu diapazons ir visai plašs. Lētāko modeļu vidū, kuri maksā līdz 100 eiro, parasti atrodamas slidas iesācējiem un tiem, kas ar hokeju plāno nodarboties hobija līmenī, lai aktīvi pavadītu brīvo laiku un izklaidētos kopā ar citiem entuziastiem.

Nākamais cenu līmenis ir vidēji no 100 vai 150 eiro līdz pat 300 vai 400 eiro. Šajā kategorijā ietilpst pusprofesionāļu slidas, kas vienlīdz labi būs piemērotas gan iesācējiem, gan arī tiem, kas vēlas kļūt par profesionāliem hokejistiem. Zābaki un slidas asmens izgatavoti no labākiem materiāliem, kā arī tiek nodrošināta augstāka aizsardzības pakāpe.
Visbeidzot, jāpiemin arī profesionāļu slidas, kuru cena parasti ir no 400 eiro uz augšu. Tās izgatavotas no īpaši kvalitatīviem un izturīgiem materiāliem, kas ļauj tās pakļaut intensīvai slodzei. Protams, šāda tipa slidas arī ietver ļoti augstu pēdas un kājas aizsardzību, tās ir stabilas un kalpo ilgāku laiku.

Kur iegādāties slidas gan iesācējiem, gan profesionāļiem?

Lai atrastu kvalitatīvas hokeja slidas, tālu nav jāmeklē – atliek tikai ienākt interneta veikalā Hokejapasaule.lv! Šeit atradīsi pasaulē zināmu zīmolu – Bauer un CCM slidas gan pašiem mazākajiem slidotājiem, gan arī pieaugušajiem, kas ar šo sportu nodarbojas hobija vai profesionālā līmenī. Veikala piedāvājumā pieejami arī dažādi slidu piederumi, piemēram, šņores, zeķes, slidu uzlikas, asmeņi un citi aksesuāri.

  +2 [+] [-]

, 2019-07-19 17:16, pirms 5 gadiem
Runā, ka drīz tikšot izliktas pārdošanā Putina slidas, ko viņš kāris vadzī pēc Panarina ierosinājuma.

     [+] [-]

, 2019-07-19 17:35, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Runā, ka drīz tikšot izliktas pārdošanā Putina slidas, ko viņš kāris vadzī pēc Panarina ierosinājuma.
Tās var ziedot vecu ļaužu pansionātam pēc sarkanās podziņas deaktivizēšanas.

     [+] [-]

, 2019-07-19 18:09, pirms 5 gadiem
velk visus uz internetveikalu, jo klātienē švaka apkalpošana ?

     [+] [-]

, 2019-07-19 19:17, pirms 5 gadiem
Sauss raksts

     [+] [-]

, 2019-07-19 19:23, pirms 5 gadiem
Piebildīšu pa tēmu. Profesionālās slidas arī tiek ražotas nju tā knapi sezonai pietiek. Jo peofiem parasti uz sezonu vairāki pāri.
P. S olaines Jurkam cenas draudzīgākas un galvenais var old scool modeļus dabūt vispār pa limonādi. arī citiem tirgoņiem salidzinoši ir ko piedavat

  +1 [+] [-]

, 2019-07-19 20:19, pirms 5 gadiem
Labs ceļvedis.. 😂izvēlies sev atbilstošo izmēru un cenu diapozonu kādā esi gatavs iekļauties..

Ar ko šis ceļvedis atšķirtos no 2016., 2017., 2018. un 2020. gada ceļvežiem? 😂😂

     [+] [-]

, 2019-07-21 10:39, pirms 5 gadiem
Slidas līdz 100 eur aktīvam hobija līmenim? Autors uz ledus pats vispār ir bijis kādā hobija līmeņa treniņā?)) Pirmā ripa, kas trāpīs pa tādu slidu, izslēgs no ierindas uz nedēļām divām...