Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: KrisitisOZO

Mērīšanās jeb KHL ''attīstība''

Mērīšanās jeb KHL ''attīstība''
Miķelis Rēdlihs tika atzīts par pagājušās KHL sezonas ātrāko spēlētāju un bija Dinamo līderis pēc punktiem un piespēlēm.

Katru sezonu KHL vadība nebeidz mūs pārsteigt ar saviem spriedumiem par to, ka līga ir pietuvojusies NHL, nes lielu devumu tādām valstīm kā Latvija, Baltkrievija, Kazahstāna, un protams kaļ jaunus plānus tā īsti neizpildot līdz galam vecos nodomus...Mērīšanās jeb tomēr attīstība?

Sāksim jau ar to, ka KHL nespēj ilgāku laiku palikt pie vienas sistēmas t.b. formāta. Pirmajā sezonā PO bija vajadzīgas 3 uzvaras, lai tiktu tālāk. Līdzīgi arī nākamajā gadā, savukārt, KHL trešajā sezonā PO vajadzēja uzvarēt 4 spēles, lai tiktu nākamajā kārtā, tas pats arī šogad. Viss šķita labi līdz brīdim, kad atkal tika ierosināts nākamajā sezonā pirmo kārtu aizvadīt līdz 3 uzvarām. Komandām, kas atrodās PO lejasgalā(4.-8.vieta) būs iespējams aizvadīt 1 spēli mājās, vairāk varēs tad, ja būs uzvarēta kaut viena spēle no šīm trijām. Interesanti, vai ne? Divas spēles viesos un viena mājās, tā tiek noteikts PO kārtu uzvarētājs šajā spēcīgajā līgā. Nākamā ideja, kura nesen tika izteikta ir 2013/2014.sezonas kalendāra un grupu veidošana. 64 komandas no dažādām Eiropas un Krievijas vietām. Kāda jēga ir veidot šādas pārmaiņās, ja tādi gruntīgi pamati pat nav ielikti. Iedomājaties māju, kurai pamati ir uztaisīti līdz pusei, un jūs nolemjat likt jau ķieģeļus. Kur jūs tos ķieģeļus bāzīsitet, kad nonāksit līdz vietai, kur pamati nav vēl pabeigti...?

Televīzija un mārketings. Tas noteikti ir pasaules stiprākās līgas NHL lepnums, ko nevarētu teikt par KHL, kura bravūrīgi uzskata savu līgu vienlīdz spēcīgu un sakārtotu, un konkurētspējīgu ar NHL. HD kvalitātes translācijas ir, pilnīgi noteikti, bet tikai izredzētajām pilsētām un uz 1-2 spēlēm sezonā. Kameru izvietojums un daudzums arēnās...Smags temats, viens no spilgtākajiem piemēriem varētu būt brīdis, kad RD iemeta vārtus pret Avtomobilist, bet tanī brīdī tika rādīts atkārtojums momentam, kas notika iepriekš. Kad kamera sāka filmēt laukumu, gols jau bija noticis un tā arī neviens, pie TV ekrāniem to neredzēja. Liekas - sīkums, kāda starpība, galvenais ka iemeta/ielaida, bet domāju, ka parastiem hokeja cienītājiem tas liktos smieklīgi - līga, kas cenšās konkurēt ar NHL nespēj pat nodrošināt tik vienkāršu lietu kā atkārtojumus un vairākas kameras katrā arēnā. Tā nebija Jekaterinburgas Avtomobilist vai kādas citas komandas vaina, drīzāk jau KHL nolaidība.

Algu griesti. Dažiem pilnīgi noteikti būs pārsteigums, uzzinādami, ka KHL tādi ir. Varu jūs pārsteigt - algu griezti eksistē, tikai neviens pasaules otrajā spēcīgākajā līgā(kā viņi paši sevi mīl dēvēt) tos neviens neņem vērā. SKA, Ufa u.c. KHL bagātās vienības dara ko viņas grib un kā viņas grib.

KHL devums mūsu kaluma valstīm.

2008.gada PČ
Latvija 11.vieta
Baltkrievija 9.vieta
Kazahstāna 2.vieta A divīzijā

2009.gada PČ
Latvija 7.vieta
Baltkrievija 8.vieta
Kazahstāna A divīzijas uzvarētāja

2010.gada PČ
Latvija 11.vieta
Baltkrievija 10.vieta
Kazahstāna 16.vieta

2011.gada PČ
Latvija 13.vieta
Baltkrievija 14.vieta
Kazahstāna A divīzijas uzvarētāja

2012.gada PČ
Latvija 10.vieta
Baltkrievija 14.vieta
Kazahstāna 16.vieta
Slovākija 2.vieta

Salīdzinājumam:

2007.gada PČ
Latvija 13.vieta

2006.gada PČ
Latvija 9.vieta

2005.gada PČ
Latvija 9.vieta

2004.gada PČ
Latvija 7.vieta

Un paralēli visiem šiem minētajiem trūkumiem, nolaidībām iet mērīšanās ar NHL, neatkarīgi no tā, ka nekas nav izdarīts. Citi teiks - ko tu tur muldi, šī līga pastāv tikai 4 gadus...Muļķības, šī līga pastāv krietni vien ilgāk, tikai brends nomainījies un viss.

Tātād jautājums - KHL ir pietuvojies NHL un drīz to apdzīs jeb tā ir tipiska krievu izrādīšanās?


, 2012-06-19 17:49, pirms 12 gadiem
Kaut kādiem mītiem un leģendām taču vienmēr ir jāvalda lai tautu iekārdinātu.
Tikai krievi ir aizmirsuši, ka latviešiem (lielākai daļai) nav vēlēšanās ne panākt NHL, ne arī tos vel jo vairāk apdzīt.
P.S. Pats topiks visā visumā OK, jo parāda ka LV tomēr ir zināma demokrātija, jo pastāv viedokļu dažādība.
, 2012-06-19 17:52, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kaut kādiem mītiem un leģendām taču vienmēr ir jāvalda lai tautu iekārdinātu.
Tikai krievi ir aizmirsuši, ka latviešiem (lielākai daļai) nav vēlēšanās ne panākt NHL, ne arī tos vel jo vairāk apdzīt.
trāpīgi teikts! bet skaidrs, ka šāda imperiālistu mērīšanās ir bērnišķīga un es tā arī neesmu sapratis, kādēļ jāpanāk/jāapsteidz NHL? Tam ir kāds pamats vai tikai lielvaras uz cāļa kājām iegribas?
, 2012-06-19 17:53, pirms 12 gadiem
2008 pč bija pirms khl, jāsāk ar 2009. tas pie devumiem
, 2012-06-19 17:57, pirms 12 gadiem
es vispār nesaprotu kāpēc kāds ir iedomājies, ka dēļ khl izveides lv hoķim būs kaut kāda attīstība
, 2012-06-19 18:00, pirms 12 gadiem
kalibubs rakstīja: trāpīgi teikts! bet skaidrs, ka šāda imperiālistu mērīšanās ir bērnišķīga un es tā arī neesmu sapratis, kādēļ jāpanāk/jāapsteidz NHL? Tam ir kāds pamats vai tikai lielvaras uz cāļa kājām iegribas?
Krieviem šeit grūti ko pārmest, jo viņiem (tāpat kā jeņķiem) ir asinīs imperiālistiskā domāšana. Krieviem vienmēr ir bijis mērķis apsteigt ASV visās jomās. Tikai kā viņiem ar šo apsteigšanu vienmēr ir sanācis nevienam nav noslēpums.
Un ja ņem vērā, ka KHL vadībā sēž bijušie KGB rūdījumu guvušie vīri, tad nav brīnums, ka arī KHL galvenais mērķis nav viss sportiskā un finansiālā attīstība, bet gan ģeopolitiskie.
, 2012-06-19 18:04, pirms 12 gadiem
LAIKS rakstīja: es vispār nesaprotu kāpēc kāds ir iedomājies, ka dēļ khl izveides lv hoķim būs kaut kāda attīstība
Jebkura reklāma atrod savu adresātu. Vel jo vairāk, ja tā ir ļoti agresīva reklāma.
Ja cilvēkam, kuram domāšanas līmenis ir zem vidējā, pie šāda agresīva spiediena agrāk vai vēlāk sāk ticēt tam ko viņam ieliek mutē.
PSRS laikos mums visu laiku dzina galvā, ka ASV un NATO to tik vien gaida lai mums uzbruktu un iznīcinātu. Un bija liela (lielākā) PSRS tautas daļa, kas tam ticēja.
, 2012-06-19 18:09, pirms 12 gadiem
Ja runājam par HD kvalitāti tad ta KHLā būs, ja nemaldos šo vai nākamo sezon
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-19 18:17, pirms 12 gadiem
Kāpēc visi to "lv hokeja attīstību" met uz izlases pusi? Nekas, ka tagad vairāki mūsējie spēlē augstākās raudzes klubos un saņem normālu atalgojumu? Diez vai visādi Dārziņu, Miķelīši no BAČ varētu izisties uz Barsiem vai Loko.
, 2012-06-19 18:19, pirms 12 gadiem
NHL ir vizuāli tik labi sakārtota līga, ka diez vai pat tuvākajos piecos gados KHL tam pietuvosies. Jautājums, tomēr paliek atvērts - hokeja kvalitāte, vai organizatoriskais līmenis. Ja otrajā elementā KHL nav pat tuvu NHL, pat Šveicē organizatoriskais līmenis ir stipri augstāks, tad strīdīgais jautājums par hokeja kvalitāti laukumā vēljoprojām ir karsts "topiks". Domāju, ka par spīti izteiktajiem komentāriem, nebūtu objektīvi to salīdzināt, jo vienīgais, reālais izejas punkts šobrīd ir divas aizvadītās KHL vs NHL spēles. Taču kopumā, domāju, ka KHL būs ļoti grūti celt hokeja līmeni un kvalitāti, ja līgas ietvaros tiek aizstāvēts un propogandēts tikai Krievijas hokeja attīstības modulis, pārējās dalībvalstis no tā neko dižu neiegūst.
, 2012-06-19 18:28, pirms 12 gadiem
Guru no geto rakstīja: NHL ir vizuāli tik labi sakārtota līga, ka diez vai pat tuvākajos piecos gados KHL tam pietuvosies. Jautājums, tomēr paliek atvērts - hokeja kvalitāte, vai organizatoriskais līmenis. Ja otrajā elementā KHL nav pat tuvu NHL, pat Šveicē organizatoriskais līmenis ir stipri augstāks, tad strīdīgais jautājums par hokeja kvalitāti laukumā vēljoprojām ir karsts "topiks". Domāju, ka par spīti izteiktajiem komentāriem, nebūtu objektīvi to salīdzināt, jo vienīgais, reālais izejas punkts šobrīd ir divas aizvadītās KHL vs NHL spēles. Taču kopumā, domāju, ka KHL būs ļoti grūti celt hokeja līmeni un kvalitāti, ja līgas ietvaros tiek aizstāvēts un propogandēts tikai Krievijas hokeja attīstības modulis, pārējās dalībvalstis no tā neko dižu neiegūst.
Labs komentārs.

Tikai par to hokeja kvalitāti un līgu spēku gan negribētos piekrist, ka tas vēl joprojām ir "karsts topiks". Tomēr, domāju jebkuram, kurš seko hokejam +/- nopietni ir jābūt skaidrs ka NHL ir priekšā KHL arī hokeja kvalitātēs ziņā. Par cik daudz? Daudziem liekas ka KHL ir turpat aizmuguras, citiem - ka KHL līdz NHL ir kā līdz mēnesim. Šis jautājums, manuprāt, tiešām ir atklāts, jo cik tiešām tā atstarpe ir liela, ir grūti pateikt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-19 18:31, pirms 12 gadiem
RUBEN rakstīja: Kāpēc visi to "lv hokeja attīstību" met uz izlases pusi? Nekas, ka tagad vairāki mūsējie spēlē augstākās raudzes klubos un saņem normālu atalgojumu? Diez vai visādi Dārziņu, Miķelīši no BAČ varētu izisties uz Barsiem vai Loko.
Es saprotu ka Tev interese par hokeju sākās, kad nodibināja KHL un RD, bet tik daudz jau nu vajadzēja zināt, ka RSL vadošos klubos spēlēja virkne vadošo LV spēlētāju. Kaut vai tas pats Saša Ņiživijs Jaroslavļas Lokomotīvē. Sergejs Naumovs spēlēja gan SKA, gan arī Salavat. U.t.t.
Tāpat virkne spēlētāju kapājās pa Zviedriju un Somiju.
, 2012-06-19 18:38, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jebkura reklāma atrod savu adresātu. Vel jo vairāk, ja tā ir ļoti agresīva reklāma.
Ja cilvēkam, kuram domāšanas līmenis ir zem vidējā, pie šāda agresīva spiediena agrāk vai vēlāk sāk ticēt tam ko viņam ieliek mutē.
PSRS laikos mums visu laiku dzina galvā, ka ASV un NATO to tik vien gaida lai mums uzbruktu un iznīcinātu. Un bija liela (lielākā) PSRS tautas daļa, kas tam ticēja.
Liecies mierā, varētu domāt ka citiem tas tā nav!
Kas tā bija par valsti kurai par katru cenu bija pirmajai jātiek līdz mēnesim. Ieslēdz euronews un apskaties ko dažādu valstu analītiķi runā, regulāri var dzirdēt vārdus par kādu centieniem apsteigt kādu. Tu jau pats regulāri kaut ko salīdzini ar BLR, runā par to ka Liepāja ir krutāka par Rīgu, visur jālasa par mūsu konkurenci ar igauņiem un lietuviešiem. Paši mērās un tajā pat laikā to vēl citiem pārmet. Nav slikti kādreiz apskatīties pašiem uz sevi un cilvēci vispār.
, 2012-06-19 18:41, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Es saprotu ka Tev interese par hokeju sākās, kad nodibināja KHL un RD, bet tik daudz jau nu vajadzēja zināt, ka RSL vadošos klubos spēlēja virkne vadošo LV spēlētāju. Kaut vai tas pats Saša Ņiživijs Jaroslavļas Lokomotīvē. Sergejs Naumovs spēlēja gan SKA, gan arī Salavat. U.t.t.
Tāpat virkne spēlētāju kapājās pa Zviedriju un Somiju.
Ak, atkal Tu...

Tiešām negribas atbildēt tādām aprobežotam cilvēkam kā Tu, bet nu labi...

Kāds sakars Sašam un Sergejam ar to ko rakstīju es? Pirms RD un KHL, Miķelis un Lauris kapājās pa BAČ, pirms tam tika izbrāķēti Alsvenskan, Čehijā un SM-līgā. Masaļskiks pirms KHL, kapāja Vācijas 3. līga un BAČ. Tagad atbildi man tikai ar vienu vārdu. Vai tiešām Tu domā ka bez KHL, tagad Miķelīts spēlētu kaut vai tajā pašā RSL ( kuras līmenis neapšaubāmi bija zemāks, nekā tas ir tagad KHL )?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-19 18:53, pirms 12 gadiem
RUBEN rakstīja: Ak, atkal Tu...

Tiešām negribas atbildēt tādām aprobežotam cilvēkam kā Tu, bet nu labi...

Kāds sakars Sašam un Sergejam ar to ko rakstīju es? Pirms RD un KHL, Miķelis un Lauris kapājās pa BAČ, pirms tam tika izbrāķēti Alsvenskan, Čehijā un SM-līgā. Masaļskiks pirms KHL, kapāja Vācijas 3. līga un BAČ. Tagad atbildi man tikai ar vienu vārdu. Vai tiešām Tu domā ka bez KHL, tagad Miķelīts spēlētu kaut vai tajā pašā RSL ( kuras līmenis neapšaubāmi bija zemāks, nekā tas ir tagad KHL )?
Ja kāds šeit ir aprobežots, tad Tu pavisam noteikti tāds esi.
Spēlētu, ja vien to meistarība atbilstu šo līgu līmenim.
Meistarības izaugsme nav atkarīga no tā kādā līgā tu spēlē, bet gan no daudziem citiem aspektiem.
Kaut vai no tā kādi treneri ar tevi strādā.
P.S. BAČ līmenis vel gadus 4-5 atpakaļ bija gana augsts.
, 2012-06-19 18:56, pirms 12 gadiem
Agris 77 rakstīja: Liecies mierā, varētu domāt ka citiem tas tā nav!
Kas tā bija par valsti kurai par katru cenu bija pirmajai jātiek līdz mēnesim. Ieslēdz euronews un apskaties ko dažādu valstu analītiķi runā, regulāri var dzirdēt vārdus par kādu centieniem apsteigt kādu. Tu jau pats regulāri kaut ko salīdzini ar BLR, runā par to ka Liepāja ir krutāka par Rīgu, visur jālasa par mūsu konkurenci ar igauņiem un lietuviešiem. Paši mērās un tajā pat laikā to vēl citiem pārmet. Nav slikti kādreiz apskatīties pašiem uz sevi un cilvēci vispār.
Nē,protams, ka arī mums patīk ar daudz ko samērīties, bet mums šī samērīšanās ir vairāk lokāla nekā globāla.
, 2012-06-19 19:15, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nē,protams, ka arī mums patīk ar daudz ko samērīties, bet mums šī samērīšanās ir vairāk lokāla nekā globāla.
Nu protams, bet mēs taču zinām kas ir globālie pasaules spēlētāji.
Lai kā man tas nepatiktu un ausīs negrieztu, bet diemžēl Krievi ir visur, pat G-8 viņus uzņēma. Ja pasaulē kāds konflkts jārisina, tā visur starp ceļa kartes izstrādātājiem ir ASV un Krievija, pārējās valstis var būt dažādas. Nu tā tas vēsturiski ir izveidojies, ANO drošības padomē arī abi ir iekšā.

Viena atšķirība gan šīm tautām ir ļoti būtiska, parastajam amerikānim galīgi neintresē visādas afganistānas, viņš pat nezin uz kuras planētas tā atrodas, par to sāk domāt tikai kad pienāk cinka zārki, viņam politika ir vietējā, kas tieši skar viņu. Krievam vaņkam un dusjai viss ir otrādi, paši sūdos līdz ausīm, bet kulaks visādiem rietumniekiem ir jāparāda, tādēļ cilvēki pat gatavi upurēt demokrātiju, brīvību.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-19 19:45, pirms 12 gadiem
Agris 77 rakstīja: Nu protams, bet mēs taču zinām kas ir globālie pasaules spēlētāji.
Lai kā man tas nepatiktu un ausīs negrieztu, bet diemžēl Krievi ir visur, pat G-8 viņus uzņēma. Ja pasaulē kāds konflkts jārisina, tā visur starp ceļa kartes izstrādātājiem ir ASV un Krievija, pārējās valstis var būt dažādas. Nu tā tas vēsturiski ir izveidojies, ANO drošības padomē arī abi ir iekšā.

Viena atšķirība gan šīm tautām ir ļoti būtiska, parastajam amerikānim galīgi neintresē visādas afganistānas, viņš pat nezin uz kuras planētas tā atrodas, par to sāk domāt tikai kad pienāk cinka zārki, viņam politika ir vietējā, kas tieši skar viņu. Krievam vaņkam un dusjai viss ir otrādi, paši sūdos līdz ausīm, bet kulaks visādiem rietumniekiem ir jāparāda, tādēļ cilvēki pat gatavi upurēt demokrātiju, brīvību.
Pareizāk sakot,krieviem vienmēr vajag kādu ārējo ienaidnieku. Ja tas nav tad tas jārada mākslīgi, jo kā savādāk novērst savas valsts iedzīvotāju domas no tā ka paši dzīvo sūdos līdz ausīm.
Tas ka krievi vienmēr bija, ir un būs pasaules globālie spēlētāji tas ir skaidrs tāpat, jo viņu dabas resursi un kodolieroču krājumi viņiem nodrošina šo iespēju.
, 2012-06-19 20:04, pirms 12 gadiem
Tas krieviem no Hruščova laikiem ,jo tad viņiem bija sauklis ,panāksim un apsteigsim Amēriku,tikai beigās viņiem nekas nesanāca,jo ap.irsās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-19 20:17, pirms 12 gadiem
Bhh.
It kā amerikāņiem nebūtu svarīgi apsteigt krievus (brīžos, kad tos pamana). Kādi vieni, tādi otri. Un amerikāņu histērija norāda, ka KHL tomēr pamanīts ir...
(Un tagadējos laikos nereti lasu, ka arī amerikāņi ir biedēti 1980s ar atomkaru, un daudzi atzīst, ka bērnībā - tieši tāpat kā daži no mums - visā nopietnībā baidījušies no krievu atombumbas...)
, 2012-06-19 20:28, pirms 12 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Bhh.
It kā amerikāņiem nebūtu svarīgi apsteigt krievus (brīžos, kad tos pamana). Kādi vieni, tādi otri. Un amerikāņu histērija norāda, ka KHL tomēr pamanīts ir...
(Un tagadējos laikos nereti lasu, ka arī amerikāņi ir biedēti 1980s ar atomkaru, un daudzi atzīst, ka bērnībā - tieši tāpat kā daži no mums - visā nopietnībā baidījušies no krievu atombumbas...)
Kurā jomā ,tad krievi ir priekšā ASV,varbūt dziruļošanā un nabadzībā.
, 2012-06-19 20:37, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Kurā jomā ,tad krievi ir priekšā ASV,varbūt dziruļošanā un nabadzībā.
Nē,zināma taisnība jau viņam ir, jo arī jeņķiem ir sava veida tieksme caur ideoloģiju ietekmēt savas (un ne tikai) valsts iedzīvotājus.
Tikai starpība ir tā, ka šīs jeņķu darbības mūs stipri mazāk skar.
, 2012-06-19 20:44, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Es saprotu ka Tev interese par hokeju sākās, kad nodibināja KHL un RD, bet tik daudz jau nu vajadzēja zināt, ka RSL vadošos klubos spēlēja virkne vadošo LV spēlētāju. Kaut vai tas pats Saša Ņiživijs Jaroslavļas Lokomotīvē. Sergejs Naumovs spēlēja gan SKA, gan arī Salavat. U.t.t.
Tāpat virkne spēlētāju kapājās pa Zviedriju un Somiju.
Tikai atceries, ka viņi bija vēl USSR produkts, jau nobrieduši spēlētāji
, 2012-06-19 20:46, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja kāds šeit ir aprobežots, tad Tu pavisam noteikti tāds esi.
Spēlētu, ja vien to meistarība atbilstu šo līgu līmenim.
Meistarības izaugsme nav atkarīga no tā kādā līgā tu spēlē, bet gan no daudziem citiem aspektiem.
Kaut vai no tā kādi treneri ar tevi strādā.
P.S. BAČ līmenis vel gadus 4-5 atpakaļ bija gana augsts.
Nesmīdini! Spēlētāju izaugsme ne tikai, BET IR ARĪ ATKARĪGA no tā, kādā līgā viņi spēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-19 20:50, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nē,zināma taisnība jau viņam ir, jo arī jeņķiem ir sava veida tieksme caur ideoloģiju ietekmēt savas (un ne tikai) valsts iedzīvotājus.
Tikai starpība ir tā, ka šīs jeņķu darbības mūs stipri mazāk skar.
Naivais Ivars . Skar UN ĻOTI, tu tikai to īsti neredzi Varbūt pat brīžiem vairāk, kā krievu... Iedomājies, jā tā vecā grezele no USA jau sāka pukstēt par kolas aizliegšanu skolās, tad esi vesels, mūsu kundziņi bez USAs nopirsties īsti nevar nopietnos jautājumos...
, 2012-06-19 20:52, pirms 12 gadiem
KHL UZ NHL fona bija , ie un būs sūds uz pagalites
, 2012-06-19 21:07, pirms 12 gadiem
Shmidzis rakstīja: Naivais Ivars . Skar UN ĻOTI, tu tikai to īsti neredzi Varbūt pat brīžiem vairāk, kā krievu... Iedomājies, jā tā vecā grezele no USA jau sāka pukstēt par kolas aizliegšanu skolās, tad esi vesels, mūsu kundziņi bez USAs nopirsties īsti nevar nopietnos jautājumos...
Ja neredzu, tad acīmredzot neskar.
Tas ka mūsu vadošie politiķi vienmēr kādam ir ziepējušies nevienam nav noslēpums.
, 2012-06-19 21:07, pirms 12 gadiem
Shmidzis rakstīja: Tikai atceries, ka viņi bija vēl USSR produkts, jau nobrieduši spēlētāji
Arī Dārziņs un M.Rēdlihs pirms pievienošanās RD bija nobrieduši spēlētāji
, 2012-06-19 21:12, pirms 12 gadiem
Shmidzis rakstīja: Nesmīdini! Spēlētāju izaugsme ne tikai, BET IR ARĪ ATKARĪGA no tā, kādā līgā viņi spēlē
Vienmēr ņemšu par piemēru Pelšu,kas ir vislabākais piemērs, kad paša talants,attieksme un laba speciālista uzraudzība dod daudz pozitīvāku rezultātu nekā netalantīga, nemotivēta un švaka trenera uzraudzīta spēlētāja aiz matiem vilkšana labā līmenī.
, 2012-06-19 21:19, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja neredzu, tad acīmredzot neskar.
Tas ka mūsu vadošie politiķi vienmēr kādam ir ziepējušies nevienam nav noslēpums.
It kā pieaudzis cilvēks tue si Ivar, bet tāds naivulis
Rīt būs Hilarija klāt runāt par ebreju īpašumu kompensācijām .
Krievi var ietekmēk ekonomiski, piegriezt gāzes vadu, aizliegt importu no Latvijsa utt. Savukārt ja USA gribēs, tad valdības lidos Latvijā, tā ka nu tikai, uz ko krieviem ir rokas par īsām - USAi ārpus USAs ir TIKAI INTERESES!
Anrī Ravinskis. Foto: Imatran Ketterä

Šveices finālsērija iesākas ar Balcera un Cīrihes uzvaru, Ravinskim ripa finālā Somijā

Šveices Nacionālās līgas finālsēriju sekmīgi iesākuši Cīrihes "Lions" hokejisti, kuri savā laukumā ar 2:1 pieveica Lozannas vienību.
Foto: Федерація хокею України
11

Rihardam Bukartam divas izšķirošās ripas, Latvija atspēlējas un pieveic Ukrainu

Latvijas klubu hokeja izlase šovakar "Daugavas" Ledus hallē atspēlējās un ar 3:2 pagarinājumā uzvarēja Ukrainas valstsvienību.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix

''Blue Jackets'' noslēgs sezonu, Šilovs pirms ''Canucks'' mača nosūtīts atpakaļ uz AHL

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāmas vairākas spēles un trīs ar latviešu pārstāvēto klubu dalību. 2:00 pēc Latvijas laika sezonu pret Karolīnas ''Hurricanes'' noslēgs Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', 30 minūtes vēlāk mājas maču pret Toronto ''Maple Leafs'' sāks Uvja Balinska Floridas ''Panthers'', bet 5:00 pēc Latvijas laika Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'' uzņems Kalgari ''Flames''. Šilovs gan nosūtīts atpakaļ uz AHL.