Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

PČ U-18: Pusfinālos iekļūst Somija un Kanāda

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

PČ U-18: Pusfinālos iekļūst Somija un Kanāda
Pusfinālā kanādieši tiksies ar ASV izlasi
Foto: IIHF

Šovakar pasaules U-18 čempionāta ietvaros aizvadīti tika abi ceturtdaļfināli. Kamēr pirmajā Somija vieglā cīņā ar 8:0 sagrāva Vācijas vienaudžus, Kanādas jaunie hokejisti no tālākas cīņas par medaļām ar 4:2 izslēdza Krievijas valstvienību.

Somi grauj vāciešus

Pirmajā periodā abas komandas cīnījās relatīvi līdzvērtīgi, taču jau pēc pirmajām 20 minūtēm rezultāts vēstīja 2:0 Somijas hokejistu labā. Otrajā trešdaļā somi absolūti dominēja, un tas atspoguļojās arī uz rezultātu tablo, jaunajiem hokejistiem gūstot uzreiz četrus vārtus.

Trešajā periodā vāciešu vārtos Marvinu Kuperu nomainīja Patriks Kleins, taču tas daudz nelīdzēja, jo jau perioda 24. sekundē rezultāts kļuva 7:0 Somijas labā. Perioda izskaņā punktu mača pielika Henriks Hāpala, ļaujot somiem svinēt komandas iekļūšanu pusfinālā.

Pusfinālā Somijas hokejistiem jau rīt pretī stāsies B apakšgrupas uzvarētāja Zviedrijas valstvienība.

Kanāda parspēj Krieviju

Mača pirmajā 20 minūtēs tā gaitu kontrolēja kanādieši, kam uzreiz divreiz izdevās pārspēt pretinieku vārtos stāvošo Andreju Vasiļevski. Otrajā trešdaļā mača iniciatīvu pārņēma krievi, kas vispirms vienus vārtus atguva, taču perioda izskaņā savus otros vārtus spēlē guva Kērbijs Ričels, panākot 3:1.

Trešajā periodā Krievijas hokejisti savu pārsvaru saglabāja. Perioda otrajā pusē gan 4:1 panāca kanādieši, taču jau pavisam drīz vienus vārtus atgūt izdevās Antonam Slepiševam. Tas mača likteni ietekmēt gan vairs nespēja.

Rītdienas pusfinālā Kanādas izlasei nāksies mēroties spēkiem ar pēdējo trīs gadu pasaules U-18 čempioni ASV izlasi.

Ceturtdaļfinālu zaudētājas Krievijas un Vācija sestdien, 21. aprīlī, savā starpā arī izšķirs piektās un sestās vietas sadalījumu.

Izmantotie resursi:
Home

  +5 [+] [-]

, 2012-04-19 22:56, pirms 12 gadiem
viss loģiski, bez pārsteigumiem...

  +7 [+] [-]

, 2012-04-19 22:59, pirms 12 gadiem
Kanāda krievus piesita ar pašu krievu pretuzbrukumu spēli,jo bieži spēlēs starp Kanādu un Krieviju visu vecumu izlasēs vairāk uzbrūk Kanādieši,bet krievi uzvar pateicoties asiem pretuzbrukumiem,šoreiz notika otrādi.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-19 23:14, pirms 12 gadiem
Varbūt pat labāk ,ka nebijām vāciešu vietā,un pēc tam vēlreiz būtu jāspēlē ar krieviemTagad brīvi uzlaižam ar čehiem,jo tieši čehu brāļiem jāstreso,jo var pat izkrist
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-20 08:37, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Varbūt pat labāk ,ka nebijām vāciešu vietā,un pēc tam vēlreiz būtu jāspēlē ar krieviemTagad brīvi uzlaižam ar čehiem,jo tieši čehu brāļiem jāstreso,jo var pat izkrist
Protams! Visām mūsu izlasēm no krieviem bail!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-04-20 08:38, pirms 12 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Tā arī bija jābūt tikai žēl, ka vācieši izbojāja ceturtdaļfinālu ar 0:8!
Viņi taču labāk neprot,bet krievus atkal pietesīs!

     [+] [-]

, 2012-04-20 09:05, pirms 12 gadiem
Kharlamovs 32 rakstīja: Topošais Tretjaks uzvārdā Vasiļevskis manuprāt ir pārvērtēts. Stabilitāte pavisam svārstīga.
Kāda stabilitāte 18 gadu vecumā? Nosauc kaut vienu hokejistu no jebkuras izlases, kurš nospēlēja stabili augstu? Visiem ir kāpumi un kritumi, tāpēc tas arī ir U18. Te drīzāk var runāt par stabili sliktu sniegumu, bet arī pāragri. Apskaties kaut vai Miķelis, kur spēlēja savos 18.

     [+] [-]

, 2012-04-20 09:19, pirms 12 gadiem
(O_O) rakstīja: Kāda stabilitāte 18 gadu vecumā? Nosauc kaut vienu hokejistu no jebkuras izlases, kurš nospēlēja stabili augstu? Visiem ir kāpumi un kritumi, tāpēc tas arī ir U18. Te drīzāk var runāt par stabili sliktu sniegumu, bet arī pāragri. Apskaties kaut vai Miķelis, kur spēlēja savos 18.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja