Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbada" hokejisti Narvā iegūst ceļazīmi uz Igaunijas līgas finālu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Kurbada" hokejisti Narvā iegūst ceļazīmi uz Igaunijas līgas finālu
Kaspars Saulietis cīņā pret "Narva PSK". Foto: HK Kurbads

Igaunijas atklāto meistarsacīkšu hokejā finālu otro sezonu pēc kārtas sasniedza "Kurbads", pusfinālā izbraukumā pieveicot (4:2) "Narva PSK", sērijā triumfējot ar 3-0.

Cīņas pirmajā trešdaļā viesus vadībā (1:0) izvirzīja Toms Hartmanis, savukārt otrajā periodā "Kurbads" nostiprināja pārsvaru, divreiz rezultatīvi metot Kasparam Saulietim, kā arī savus otros vārtus gūstot Hartmanim.

Kurbadieši izdarīja par 38 metieniem pa vārtiem vairāk (61:23) nekā pretinieki, "Kurbada" cietoksni veiksmīgi sargājot Uldim Čalpam.

Igaunijas atklāto meistarsacīkšu hokejā pusfināls

Pāris1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēleSērija
Kurbads [1.] – Narva PSK [4.]8:38:24:23-0
Panter Tallinn [2.] – Tartu Välk 494 [3.]5:22:3 P5:319.03.2-1

Izmantotie avoti:
https://www.facebook.com/HKKurbads
https://www.eestihoki.ee/koondised/...

  -2 [+] [-]

, 2023-03-19 07:53, pirms gada
Kur ir Kurbada jaunā paaudze, ka rezultātu taisa vecmeistari?

     [+] [-]

, 2023-03-19 08:45, pirms gada
Varēja vel uz Mongolijas ligu aizbraukt spelet! Pāķi!

     [+] [-]

, 2023-03-19 09:15, pirms gada
guntis86 rakstīja: Kur ir Kurbada jaunā paaudze, ka rezultātu taisa vecmeistari?
Tā tik vēl trūka, ka vecā paaudze "netaisītu rezultātu"! Tad jau viņi vispār nebūtu vajadzīgi!

  -1 [+] [-]

, 2023-03-19 09:21, pirms gada
vilnisvilnis rakstīja: Varēja vel uz Mongolijas ligu aizbraukt spelet! Pāķi!
Varēja gan, piekrītu https://www.bing.com/images/search?...

  +2 [+] [-]

, 2023-03-19 09:51, pirms gada
Lielsiki! Prieks par klubu, kuram nav slinkums parūpēties par saviem faniem. Un kuram arī ir savi fani, kas apmeklē spēles un sirsnīgi atbalsta, Rumbulas tribīnes mājas spēlēs pilnas. Nevis kā ohl tukšās tribīnes ar vientuļajām salām radinieku paskatā
P.s. Kurbadam ir kārtīga hokeja skola, sākot ar U-9 līdz pat JAHL, visās grupās, tikai ar saviem audzēkņiem. Nevis kā citiem, kas lipina komandas un to nosaukumus no 3 dažādiem nosaukumiem Ar laiku jaunie būs gatavi pārņemt līderu lomu arī lielajā klubā. Un tas bez PAŠVALDĪBU VAI VALSTS PUPA ZĪŠANAS, tikai par saviem līdzekļiem

  +2 [+] [-]

, 2023-03-19 10:53, pirms gada
adrock- Pikān, tas tu?

  +3 [+] [-]

, 2023-03-19 12:09, pirms gada
adrock - skaisti vārdi, bet mazliet neloģiski. Ja jau Kurbads gatavs nezīst svešu pupu, kāda velna pēc tad jāiet uz EE līgu. Varbūt es kaut jo jaucu, bet likās, ka atbalsta trūkums bija galvenais iemesls, kapēc aizgāja uz EE līgu.

Saprotu, ka var kādu brīdi šadi, bet vai tomēr vai tik krutam klubam nebūtu jāmēģina atgriezties Latvijas līgā ar bāzes klubu un pierādīt sevi tur?

     [+] [-]

, 2023-03-19 12:27, pirms gada
Brauciet vīri mājās, šeit nopietnāka konkurence

  -1 [+] [-]

, 2023-03-19 12:44, pirms gada
vilnisvilnis rakstīja: Varēja vel uz Mongolijas ligu aizbraukt spelet! Pāķi!
To ku saki lietuviešiem kas spēlē mūsu līgā. Bet galvenais ka Tavi krieveļi nekur nespēlē 😂

     [+] [-]

, 2023-03-19 18:03, pirms gada
ozolzz rakstīja: adrock - skaisti vārdi, bet mazliet neloģiski. Ja jau Kurbads gatavs nezīst svešu pupu, kāda velna pēc tad jāiet uz EE līgu. Varbūt es kaut jo jaucu, bet likās, ka atbalsta trūkums bija galvenais iemesls, kapēc aizgāja uz EE līgu.

Saprotu, ka var kādu brīdi šadi, bet vai tomēr vai tik krutam klubam nebūtu jāmēģina atgriezties Latvijas līgā ar bāzes klubu un pierādīt sevi tur?
Ja nezini priekšvēsturi aiziešanai, tad var likties neloģiski. Pikāns uzmeta lūpu un aizgāja uz Igaunijau LHF attieksmes Covid sezonā dēļ. Lūk atgādināšu:

"Mazliet attīsim atpakaļ filmu. Jāsāk ar to, ka zināmu iemeslu dēļ, tāpat kā daudzos citos sporta veidos, Latvijas virslīgā izslēgšanas turnīru atcēla un čempiona titulu noteica pēc regulārās sezonas rezultātiem. Tobrīd bija jāaizvada vēl divas spēles, abas starp HS “Rīga” un “Olimp”. Protams, pie tukšām tribīnēm. Lai iegūtu pirmo vietu, “Olimp” komandai bija jāuzvar abi mači. Pirmajā viss notika kā prognozēts – “Olimp” uzvarēja ar 4:1. Taču uz otro spēli HS “Rīga”, ievērojot Rīgas domes ierobežojošos noteikumus saistībā ar masu pasākumiem, neieradās. Komandas nebija mājas laukumā, ne arī tā piekrita doties uz Piņķiem, kur “Olimp” bija rezervējis laiku un ledu.

LHF Disciplinārā komisija šo situāciju atzina par ārkārtas un atzina pēdējā mača atcelšanas pamatotību. Šajā gadījumā par uzvarētāju bija jākļūst HK “Kurbads” ar 56 punktiem. “Olimp” bija 54 punkti un otrā vieta. Protams, “Olimp” šāds risinājums neapmierināja un klubs iesniedza apelāciju, kuru apmierināja un LHF atcēla Disciplinārās komisijas lēmumu, HS “Rīgai” piespriežot tehnisko zaudējumu. Tādējādi pirmo vietu ieguva “Olimp” (35 spēlēs komanda bija sakrājusi 56 punktus"

Igauņi ir pārlaimīgi, ka Kurbads tagad ir Igaunijā un ceļ viņu līmeni, par to Kurbadam tiekot apmaksāti izbraukuma spēļu izdevumi, visi apmierināti, tikai LHF sūkā īkšķi... Tas par pupu un īkšķu zīšanu...

     [+] [-]

, 2023-03-19 18:06, pirms gada
P.s. LHF krievu pakalpiņi toreiz savā stilā izvilka krievu oļimpu, nevis panāca pretīm 100% Latvijas klubam ar patriotisku īpašnieku, kādas vēl var būt pretenzijas?

     [+] [-]

, 2023-03-19 18:18, pirms gada
EUcerin rakstīja: adrock- Pikān, tas tu?
nē, Koziols... prātoju šeit, kā Kurbadu dabūt atpakaļ LČ

     [+] [-]

, 2023-03-19 19:29, pirms gada
adrock - ok, piekrītu bija sūdi tajā sezonā, kad Covid dēļ visu apturēja. Bet tas bija 2020. gadā, bet tagad ir 2023. jau. Tur gan tas nebija vienīgais, arī leģionaru jautājums utt.

Pikāns ari teicis: "Tiklīdz tiks sakārtotta Latvijas čempionāta platforma, "Kurbads" atgriezīsies." Kas tad ir ne tā šobrīd? Kur ir bijuši mēģinajumi?

     [+] [-]

, 2023-03-20 14:44, pirms gada
Jau iepriekš atvainojos ruksīša, āzīša un riga ģinama faniem.
Pikāns Kurbada leģionāriem maksāja algu un nodokļus, saskaņā ar darba līgumu. Citās komandās toreiz spēlēja leģionāri ar tūristu (ne darba) vīzām. āzītis un ruksītis pateica, ka mums pō... Nu ja Latvijas likumi viņiem pō, ta pō...
P.S. Un kāpēc Ozo pateica, ka kamēr abi afērististi būs pie šprices viņu izlases tuvumā neredzēt. Artūrs Irbe arī nodistancējās...

     [+] [-]

, 2023-03-20 15:24, pirms gada
Toreiz LHF ar savu "viedo" lēmumu apmierināja klubu, kurš vairs nespēlē LČ, nemaksā nodokļus un kuram jau toreiz bija pajāt uz Latviju un tās hokeja federāciju. Un tagad bēdīgi skatās uz Kurbadu, kuram ir sava halle, legāli apmaksāta komanda, piramīda utt LHF ir krievu piegulētāji, tagad var izbaudīt sekas