Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Hārtlijs: "Neesmu te ieradies kā tūrists, mana sieva gan"

Hārtlijs: "Neesmu te ieradies kā tūrists, mana sieva gan"
Bobs Hārtlijs izlases treniņā
Foto: lhf.lv

Latvijas hokeja izlase Boba Hārtlija vadībā turpina gatavošanos maijā gaidāmajam pasaules čempionātam. Pēc divām aizvadītajām treniņu nedēļām mūsu izlases galvenais treneris atzīst, ka ir apmierināts ar spēlētāju veikumu treniņos. “Esmu priecīgs par spēlētāju atdevi un arī progresu. Mēs katru dienu strādājam pie noteiktām mūsu spēles detaļām, tās arvien uzlabojot,” teic Hārtlijs.

Treneris neslēpj, ka aizvadītajā nedēļā uzmanība koncentrēta spēlei pieci pret pieci, bet jau šonedēļ plānots sākt arī slīpēt spēli vairākumā un mazākumā. “Tagad svarīgi, lai spēlētāji saprastu, ko no viņiem vēlamies. Man patīk kā puiši visu uztver, viņi uzdod jautājumus, skatās video. Protams, turpinām strādāt arī pie fiziskās sagatavotības. Šobrīd es droši varu teikt, ka man patīk tas, ko esam sasnieguši un kādā virzienā ejam,” saka Bobs Hārtlijs.

Arī aizvadītajā nedēļā tika turpināta iepriekš iedibinātā tradīcija. Sadarbībā ar Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta katru nedēļu labākais spēlētājs saņem ugunsdzēsēja ķiveri. Ja pirmajā treniņu nedēļā pie tādas tika Georgijs Pujacs, tad par aizvadītās nedēļas “ugunsdzēsēju” tika atzīts Gints Meija. “Gints ir labs piemērs citiem, viņš vienmēr ierodas laikus, vienmēr gatavs palīdzēt, nežēlo sevi ne uz ledus, ne trenažieru zālē, viņam ir pareiza attieksme un mērķtiecība. Viņš, manuprāt, ir piemērs ne tikai citiem spēlētājiem, bet arī visiem Latvijas cilvēkiem", sacīja Hārtlijs. Pats Gints tikmēr uz šo rindu autora jautājumu, kādus ugunsgrēkus viņš dzēsīs, atbildēja īsi: “Tos - petakā…”

“Sīkumi ir izšķirošie, lai gūtu panākumus. Ja es aizietu pie ārsta, kurš man teiktu, ka kādas problēmas veselībā ir sīkums un tās nav svarīgas, nezinu, vai es pie viņa ietu otrreiz. Hokejā ir līdzīgi, ikviens sīkums ir ļoti svarīgs un būtisks. Nākamajā nedēļā sāksim strādāt pie spēles nevienādos sastāvos, tāpēc mūs visus gaida smags un atbildīgs darbs," savu pieeju treniņiem neslēpj Hārtlijs, kuram laika redzēt kaut ko ārpus ledus halles un treneru istabas pagaidām nav bijis daudz. “Esmu šeit septiņos no rīta, bet prom dodos piecos vakarā. Dienas ir saspringtas un darba netrūkst. Esmu pabijis vairākos labos restorānos, taču neesmu te ieradies kā tūrists. Jā, mana sieva ir labs tūrists, viņa ir ļoti noderīga Latvijas ekonomikai,” smejot teic Hārtlijs, piebilstot, ka viņai ļoti patīk iepirkties.

Pirmās pārbaudes spēles Hārtlija vadībā Latvijas izlase aizvadīs 1. un 2. aprīlī, kad “Arēnā Rīga” samēros spēkus ar Krievijas izlasi.

Saruna ar Latvjas izlases kandidātu Jēkabu Rēdlihu:


, 2017-03-20 11:12, pirms 7 gadiem
Malači, sportacentrs!
"Dienā" intervija datējama ar 17. martu.

https://www.diena.lv/raksts/sports/...
Slēpts komentārs: dakots
, 2017-03-20 11:39, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Man šķiet, ka būs auzas... Bobs būtu īstais treneris, ja mums vajadzētu cīnīties par atgriešanos elitē - tur zemākajā līgā, lai visus uzvarētu, vajadzēs to, ko patreiz dara Hārtlijs...
Vai otrādi, manuprāt, ļoti līdzīga filozofija kā Nolanam, atcerēsimies, ka tas deva zināmu pozitīvu lādiņu. Es drīzāk domāju, ka tas var darboties īsu laiku, uz vienu vai diviem turnīriem, tomēr spēlētāju klase, mentalitāte pēc tam atkal visu saliek atpakaļ pa plauktiem. Tāpēc es esmu pozitīvi noskaņots uz šo turnīru, bet ne tālākā perspektīvā.
, 2017-03-20 11:42, pirms 7 gadiem
dobrecovs rakstīja: Vai otrādi, manuprāt, ļoti līdzīga filozofija kā Nolanam, atcerēsimies, ka tas deva zināmu pozitīvu lādiņu. Es drīzāk domāju, ka tas var darboties īsu laiku, uz vienu vai diviem turnīriem, tomēr spēlētāju klase, mentalitāte pēc tam atkal visu saliek atpakaļ pa plauktiem. Tāpēc es esmu pozitīvi noskaņots uz šo turnīru, bet ne tālākā perspektīvā.
fakti gan stāsta ko pretēju Tevis teiktajam... pie Nolana neizteiksmīgi bija pirmie 2 PČ, pēc tam OS un PČ Minskā izlase izskatījās jau labāk.
, 2017-03-20 12:23, pirms 7 gadiem
Jebkuram trenerim vajag laiku, lai saprastu, kas ir kas, Hartlija pluss ir tas, ka viņš ar lielu daļu kandidātu būs nostrādājis 2 mēnešus un ieguvis jau savu priekšstatu par kandidātiem. Šādā situācijā tomēr katrai nedeļai, katrai dienai ir nozīme.
, 2017-03-20 12:31, pirms 7 gadiem
Intereses pēc paskatījos cik gara bija nometne 2012. gadā, kad sāka Nolans, intensīva nometne sākās tikai 2.aprīlī tieši mēnesi pirms čempionāta.
, 2017-03-20 13:04, pirms 7 gadiem
Edgars rakstīja: Intereses pēc paskatījos cik gara bija nometne 2012. gadā, kad sāka Nolans, intensīva nometne sākās tikai 2.aprīlī tieši mēnesi pirms čempionāta.
...taču Nolanam jau bija treniņnometne un spēles pirms tam - novembrī.
, 2017-03-20 13:25, pirms 7 gadiem
Atbalstīšu jūs klātienē pret Dāniju un Slovākiju!
, 2017-03-20 13:42, pirms 7 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Atbalstīšu jūs klātienē pret Dāniju un Slovākiju!
Es pret Dāniju, Slovākiju un Itāliju. Saldajam ēdienam pa vidu paskatīšos kā friči pret pufaikām spēlēs.
, 2017-03-20 13:53, pirms 7 gadiem
Kā Ješka vispār var tikt uz izlasi? Gliemezis
, 2017-03-20 13:57, pirms 7 gadiem
backstab rakstīja: Es pret Dāniju, Slovākiju un Itāliju. Saldajam ēdienam pa vidu paskatīšos kā friči pret pufaikām spēlēs.
Man dienas biļetes uz 6. un 7. maiju!
, 2017-03-20 14:11, pirms 7 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Man dienas biļetes uz 6. un 7. maiju!
Tu caur turoperatoru? ir doma tā ka aizšaut, bet vēl neko neesmu sācis meklēt. Ir kādi ieteikumi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-03-20 14:20, pirms 7 gadiem
lonja rakstīja: Ryanairam bija pa kādi 30 eur uz vienu galu biļete!elementāri,vatson
starp citu-vai knābi uzasināji?Izskatās,ka manas prognozes par LČ finālu pamatīgi sašķobijušās
Gaidām piektās spēles Jāizdomā tik uz kuru braukt
, 2017-03-20 14:34, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Tu caur turoperatoru? ir doma tā ka aizšaut, bet vēl neko neesmu sācis meklēt. Ir kādi ieteikumi?
Studēju Nīderlandē un braukšu ar vilcienu no Amsterdamas pa EUR 19!
, 2017-03-20 15:10, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Tu caur turoperatoru? ir doma tā ka aizšaut, bet vēl neko neesmu sācis meklēt. Ir kādi ieteikumi?
Biļetes uz spēlēm vari pats nopirkt internetā - atnāk dažu dienu laikā (nezin kāpēc elektronisko biļešu viņiem nav, vismaz pirms nedēļas nebija).
Kā tagad ir ar transportu un viesnīcām, to gan nezinu, mēs rezervējām avioreisu jau augustā un viesnīcu decembrī.
, 2017-03-20 15:14, pirms 7 gadiem
lonja rakstīja: Ryanairam bija pa kādi 30 eur uz vienu galu biļete!
Ryanair-am nav labi datumi, ja ir doma par pirmajām spēlēm. Arī cipars uz tām sākuma dienām nu jau vairs nav nekādi 30.
Tāpat arī laiks nav labs, ielidošana Ķelnē ap 23 vakarā - sanāk vienu dienu norakstīt, bet par viesnīcu tāpat jāmaksā.
Slēpts komentārs: rachelle_kelly_103886160138001
, 2017-03-20 16:58, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Tu caur turoperatoru? ir doma tā ka aizšaut, bet vēl neko neesmu sācis meklēt. Ir kādi ieteikumi?
Man ir ideja ar savu vāģi braukt no Francijas, pēc tam uz Latviju, taču tas vēl nav simtprocentīgi Arēnā tikt iekšā nebūtu problēmu, nakšņošanai pa saviem kanāliem kādu labu Skvotu varētu pameklēt, lai mazāki izdevumi Koroče, došu ziņu apmēram pāris nedēļu laikā
, 2017-03-20 17:18, pirms 7 gadiem
a_burts_hokejdievs_795951075396374529 rakstīja: Man ir ideja ar savu vāģi braukt no Francijas, pēc tam uz Latviju, taču tas vēl nav simtprocentīgi Arēnā tikt iekšā nebūtu problēmu, nakšņošanai pa saviem kanāliem kādu labu Skvotu varētu pameklēt, lai mazāki izdevumi Koroče, došu ziņu apmēram pāris nedēļu laikā
Teltī nav tīrāk, kā skvotā?
, 2017-03-20 17:41, pirms 7 gadiem
Nolanu nevar 1nozīmīgi salīdzināt ar Hārtliju. Teds jau vairāk bija psiholoģiskais virsdiriģents pie Zirņa un Kūlena. Bobs ne tikai pats trenē, bet māca un iet dziļumā teorijā un praksē- tur kaut kam ir jābūt
, 2017-03-20 18:00, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Teltī nav tīrāk, kā skvotā?
Normālā Skvotā viss ir čikiniekā, ne jau bomžarņikā es taisos tusēt Man, piemēram, savulaik bija Skvots, kur bija tīrāks, nekā kazarmā, viss atkarīgs ir no iemītniekiem, ja grib kārtību ar komfortu, viss pašu rokās un galvās P.S. atceries multeni par Prostokvašinu? Arī Skvots, pie tam klasisks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-03-20 21:38, pirms 7 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Studēju Nīderlandē un braukšu ar vilcienu no Amsterdamas pa EUR 19!
Ko ta vecais žīds miljonārs galīgi aptracis ka uz dzīves galu devies studēt uz Nīderlandi ?! :O
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
1

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.