Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Koziols: "Prognozējam, ka nopelnīsim līdz 1,3 miljoniem eiro"

Jānis Celmiņš

Koziols: "Prognozējam, ka nopelnīsim līdz 1,3 miljoniem eiro"
Viesturs Koziols
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šodien Minskā norisinājās preses konference, kurā Latvijas un Baltkrievijas hokeja federāciju pārstāvji pavēstīja, ka kopīgi kandidēs uz 2021. gada pasaules čempionātu hokejā rīkošanu. Īsi pēc šī pasākuma portāls Sportacentrs.com uz nedaudz garāku sarunu aicināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretāru Viesturu Koziolu.

Šodien arī plašāka publika beidzot uzzināja par Latvijas Hokeja federācijas paveikto darbiņu. Kam radās šī ideja?
Neslēpšu, ka tā ir Aigara Kalvīša ideja. Jau kopš ievēlēšanas mēs cenšamies nodibināt labas attiecības ar tuvākajām kaimiņvalstīm. Mūsu valdes pārstāvji ir tikušies ar igauņiem un lietuviešiem, kuri februārī viesosies Rīgā. Viņi mūs uztver kā vecāko brāli, tāpēc veidojas labas attiecības. Nākamie mūsu tuvākie kaimiņi, ar kuriem ir vērts runāt, manuprāt, ir baltkrievi, tāpēc novembra beigās bijām ciemos pie viņiem. Tā bija Aigara ideja, mana ideja ir organizēt kopīgu čempionātu, jo rezultāti rāda, ka mūsu rezultāti starptautiskos turnīros nav tik labi kā Baltkrievijas klubiem. Arī viņi saprot, ka mēs varam būt noderīgi viņiem. Tas bija viens iemesls tikties, otra doma ir veidot apmaiņas programmu saistībā ar tiesnešiem. Mēs jau esam vienojušies, ka Latvijas čempionāta izslēgšanas spēles tiesās baltkrievu tiesneši. Kopīga pasaules čempionāta organizēšana bija Aigara ideja. Zinājām, ka Baltkrievija un Somija pusgada kongresā ir nominēta 2021. gada čempionāta organizēšanai. Pēc pirmās tikšanās baltkrievi mums atteica. Lukašenko bija teicis, ka viņam tas nav vajadzīgs. Kā Aigaram izdevās baltkrievus pārliecināt, tev jājautā viņam. Tur bija iedarbināti dažādi mehānismi, paziņas, draugi, draugu draugi... Baltkrievijas puse saprata, ka viņiem klāsies grūti, jo biļetes uz visām spēlēm izpārdot būs ļoti grūti, bet ar mums kopā šis risks tiek sadalīts. Pēcāk jau viss notika milzu ātrumos.

Ko baltkrievi šobrīd zaudē?
Vēl šodien runājām ar Baltkrievijas federācijas ģenerālsekretāru un viņš saka, ka Minska kā pilsēta [sākotnējā variantā] iegūtu, jo šeit apgrozītos vairāk cilvēku, bet hokeja federācija no visa šī, iespējams, zaudētu. Tieši federācija ir tā, kas uzņemas visas finansiālās saistības pret Starptautisko Hokeja federāciju. Viņi saprot, ka tas ir pārlieku liels risks. Toties šobrīd [jaunajā variantā] zaudē Minska kā pilsēta, bet federācija noteikti iegūst. Uzskatu, ka mūsu personā Baltkrievija ir ieguvusi pietiekami spēcīgu partneri. Ļoti ceru, ka tuvāko gadu laikā mums ar baltkrieviem izdosies realizēt vairākus citus kopīgus projektus.

Kas bija tās lietas, ko esat paveikuši pēdējā mēneša laikā?
IIHF savu darbību stingri reglamentē, tāpēc prasības ir ļoti augstas. Viss ir smalki aprakstīts - ļoti smalkās detaļās. No 20. decembra līdz 10. janvārim esam paguvuši sagatavot un iesniegt pieteikumu uz 84 lapām. Tam klāt ir arī 96 pielikumi, kas kopā veido ap 400 lapaspušu biezu grāmatu. Šajā pieteikumā ir arī Ministru kabineta atbalsta vēstule, kas vēl neko gan negarantē finansiālā ziņā. Tā ir vēstule, kas apliecina Latvijas valsts gatavību piedalīties, koordinēt un sekmēt pasākuma organizēšanu. Šīs vēstules tekstu, saturu un faktu izskatīja divās valdības sēdēs slēgtajā daļā, tāpēc arī liela daļa Latvijas iedzīvotāju, kā arī mediju pārstāvju par to nemaz nezināja. Noteikti jāizsaka pateicība valdībai un arī Rīgas domei. Kas tad būs galvenie ieguvēji no čempionāta, kas varētu risināties Rīgā? Pirmkārt pilsēta, otrkārt – valsts. Vēl viens ieguvējs ir federācija, taču mēs uzņemamies risku – sanāks vai nē! Esmu pamanījis, ka ir mainījusies attieksme pret federāciju, es neizjutu šo neuzticību, par kuru iepriekš biju dzirdējis.

Kurš gatavoja visus šos dokumentus?
Es koordinēju darbu Latvijā, kamēr Baltkrievijā viņu federācijas ģenerālsekretārs. Skaidrs, ka viens es nekad netiktu galā, tāpēc bija noalgoti papildu darbinieki. No 1. janvāra federācijā strādā Kaspars Lācis, kurš ieņem mārketinga direktora amatu. Tāpat milzu darbu paveica mana privātā asistente Oksana Sivicka. Viņa nav federācijas algota darbiniece, bet mana asistente. Oksana 24 stundu režīmā visu apkopoja, pārbaudīja, lika kopā, viņa paveica milzu darbu.

Kas būs otra halle – treniņu halle Rīgā?
Esam pieteikuši divas – Volvo ledus halli, kā arī “Kurbada” halli. “Kurbada” pārstāvji mums sola, ka bez šīs halles, kas šobrīd tiek būvēta, būs vēl viena. Latvijā nav otras halles ar laukuma izmēriem 60 - 30 (garums - platums). Pēc IIHF prasībām arī treniņu hallei ir jābūt 60 - 30. “Kurbads” plāno būvēt otru halli, un sola, ka šīs halles ledus laukuma izmērs atbildīs visām prasībām. Mums tas ir ļoti būtiski.

Noteikti ir rēķināta arī finansiālā puse. Cik gribat nopelnīt?
Skaidrs, ka šajā pieteikumā ļoti būtiska sastāvdaļa ir biznesa plāns uz 14 lapām. Pagaidām šajā plānā ir daudz nezināmā. 2006. gada čempionātā Rīgai bija ļoti maz iespēju nopelnīt, tāpēc nākamais mans solis ir došanās uz Šveici, kur pārrunāšu visus šos jautājumus. Tā prognoze, ko esam iesnieguši, ir ar peļņu 1,2 – 1,3 miljoni eiro. Tā ir nauda, kas pēc čempionāta paliks LHF rīcībā un tiks ieguldīta hokeja attīstībā. Šis ir konservatīvi optimistisks scenārijs. Te gan jāpiemin, ka rēķināmies ar valsts uzņēmumu atbalstu, jo nauda mums ir jāsāk tērēt jau rīt. Mums jau tagad jāsāk “zvejot” balsis, jo konkurente – Somija - ir ļoti nopietna.

Cik grūta būs cīņa ar somiem?
Somi ir ļoti cienījami konkurenti. Tā ir valsts ar milzīgām hokeja tradīcijām. Mūsu pluss noteikti ir tas, ka mēs balsis varam “zvejot” kopīgi, somi ir vieni, taču tas neko nenozīmē. Ja prasa man kā Viesturam Koziolam, tad es saku, ka Helsinki ir garlaicīgākā pasaules pilsēta. Arī no šī viedokļa Rīga un Minska ir daudz interesantāka. Arī fani labā ziņā abās pilsētās ir traki. Mēs vēlamies pierādīt hokeja pasaulei, ka laukumā esam pretinieki, bet tribīnēs un dzīvē – draugi. Arī mūsu piedāvātais 2021. gada čempionāta sauklis “Passion. No borders” (Kaislība. Bez robežām) simbolizē mūsu kopējo darbu.

Jaunā LHF vadība savas darba gaitas uzsākusi ļoti skaļi. Izdevies vienoties ar Bobu Hārtliju, tagad šis. Man rodas jautājums, vai latiņa nav uzlikta pārlieku augsta? Kas būs tālāk, jo man apetīte rodas ēdot, un es neesmu vienīgais.
Skaidrs, ka latiņu noturēt nebūs viegli, bet, manuprāt dzīvē kaut ko var sasniegt tikai tad, ja tu ej uz treniņu un strādā ar maksimālu atdevi. Mērķiem ir jābūt augstiem. Skaidrs, ka būs puni, noteikti kļūdīsimies, būs neveiksmes. Lielākais mans izaicinājums ir sportiskie rezultāti, nekas cits. Nav jau problēmu apģērbt izlases spēlētājus smukā apģērbā, tas nav izaicinājums. Mani interesē rezultāts uz tablo, tas ir mans izaicinājums.

1 2 42 komentāri

     [+] [-]

, 2017-01-19 18:07, pirms 7 gadiem
Labi, ka nav pāļi jādzen, pašiieradušies.

  -4 [+] [-]

, 2017-01-19 18:13, pirms 7 gadiem
Gan jau par valsts naudu organizēs pasākumu, bet ienākumus sadalīs Federācijas cilvēki!

  -3 [+] [-]

, 2017-01-19 18:32, pirms 7 gadiem
 1,2 – 1,3 miljoni eiro. Tā ir nauda, kas pēc čempionāta paliks LHF rīcībā un tiks ieguldīta hokeja attīstībā. Ka tik ne arī😀 cūkuģīmis viens pats pusi ieslidinās,pārejo pārejie sušāri varēs izšķendēt

  +1 [+] [-]

, 2017-01-19 18:32, pirms 7 gadiem
Kalvīti neaizmirsīs?
Slēpts komentārs: vilnis_stana_106649

 +18 [+] [-]

, 2017-01-19 18:49, pirms 7 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: odiozais latviesu tautas Kangar Koziol vel nekas nav zinams bet jau sac skaitit cik miljoni ieripos tava kabata par Latviju tu ar savu sefu Kalviti domajat vismazak cik baltkrievi jums samaksaja lai ''hokeja kuka''tiktu viniem latvju baleliniem pietiek ar pabiram ar pelavam Baltkrievija tik ko vienu ''hokeja kuku''apedusi no latvju Kangariem Kalvisa Koziola noperk otru ''kuku'' Divi judasi Koziols Kalvitis gatavi pardot it visu pat savu valsti lai tiktu pie miljoniem pat Lipmans nespeja pamest Latvijai suna kaulu to spej tikai divi burlaki Kaziols Kalvitis bet gan jau somi jums paradis jusu isto vietu
Tu esi kaut ko dzirdējis par pieturzīmēm latviešu valodā?
Slēpts komentārs: hokejists77

 +11 [+] [-]

, 2017-01-19 18:50, pirms 7 gadiem
Adolfs 111 rakstīja: Tu esi kaut ko dzirdējis par pieturzīmēm latviešu valodā?
Ir cilvēki kas komatu vietā liek bļeģ

  +5 [+] [-]

, 2017-01-19 18:58, pirms 7 gadiem
hokejists77 rakstīja: Ir cilvēki kas komatu vietā liek bļeģ
ir cilvēki, kas pa miskastēm pudeles lasa... tas, paturpinot Tevis teikto

  -3 [+] [-]

, 2017-01-19 19:07, pirms 7 gadiem
Adolfs 111 rakstīja: Tu esi kaut ko dzirdējis par pieturzīmēm latviešu valodā?
diemžēl, pieturzīmes 1,2 mlj. lietā ir mazsvarīgas

  +6 [+] [-]

, 2017-01-19 19:18, pirms 7 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: odiozais latviesu tautas Kangar Koziol vel nekas nav zinams bet jau sac skaitit cik miljoni ieripos tava kabata par Latviju tu ar savu sefu Kalviti domajat vismazak cik baltkrievi jums samaksaja lai ''hokeja kuka''tiktu viniem latvju baleliniem pietiek ar pabiram ar pelavam Baltkrievija tik ko vienu ''hokeja kuku''apedusi no latvju Kangariem Kalvisa Koziola noperk otru ''kuku'' Divi judasi Koziols Kalvitis gatavi pardot it visu pat savu valsti lai tiktu pie miljoniem pat Lipmans nespeja pamest Latvijai suna kaulu to spej tikai divi burlaki Kaziols Kalvitis bet gan jau somi jums paradis jusu isto vietu
Esi dzirdējis par latviešu valodu? Vai saliec sev visus zināmos vārdus rindā un ceri, ka sanāks kaut kas loģisks?

 +19 [+] [-]

, 2017-01-19 19:37, pirms 7 gadiem
Es tiesam nesaprotu,bija Lipmans,slikti,tagad Kalvitis ar Koziolu,slikti...Vai te daziem pokemoniem kadreiz vispar bus labi...liekas ka nekad...skumji lasit jusu negativos komentus,laikam mates milestiba par maz bijusi...
Slēpts komentārs: vilnis_stana_106649

  +7 [+] [-]

, 2017-01-19 19:50, pirms 7 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: esmu dzirdejis Adolf ka Jus Baltkrievija Latvija lietojat pieturas zimes manam latinu datoram tas programma nav paredzetas Latviesu valoda tas gramatika man nav svesa tikai Jums der atcereties sakaru sistema pasaule ir dazada
Burti ir, pieturzīmju nav? Izskatās ka tev kāds unikāls dators, rakstāmmašīna pārtaisīta par kompi. Citus variantus nevaru iedomāties.

     [+] [-]

, 2017-01-19 20:14, pirms 7 gadiem
Maksājiet nodokļus !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-01-19 20:33, pirms 7 gadiem
Varbūt sauciet mani par dumu, bet varbūt vajadzēja dot iespēju kādai citai Latvijas pilsētai rīkot čempionātu un nevis Rīgai? protams tad rastos jautājums - kurš un par kādu kāpostu būvētu jaunu hokeja arēnu un ko ar to darīt pēc PČ!

 +11 [+] [-]

, 2017-01-19 20:38, pirms 7 gadiem
Ambrē rakstīja: Varbūt sauciet mani par dumu, bet varbūt vajadzēja dot iespēju kādai citai Latvijas pilsētai rīkot čempionātu un nevis Rīgai? protams tad rastos jautājums - kurš un par kādu kāpostu būvētu jaunu hokeja arēnu un ko ar to darīt pēc PČ!
labākais Tavā tekstā ir pirmie 5 vārdi...

Pēc lieluma nākamās aiz Rīgas ir Daugavpils un Liepāja - ko jebkura no šīm pilsētām darītu ar >10.000 skatītāju vietām halli??? Tas būtu bezjēdzīgākais naudas tērēšanas veids...

  +2 [+] [-]

, 2017-01-19 20:41, pirms 7 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: esmu dzirdejis Adolf ka Jus Baltkrievija Latvija lietojat pieturas zimes manam latinu datoram tas programma nav paredzetas Latviesu valoda tas gramatika man nav svesa tikai Jums der atcereties sakaru sistema pasaule ir dazada
Tavs rakstītais liecina par Tavu intelekta līmeni. Diemžēl, par to neko labu pateikt nevar.

p.s. Starp citu, Tava vārdu kaudze šādā bērtā veidā ir absolūti nelasāma - izņemot Tevi, neviens tāpat nesaprot, ko Tu ar to gribēji pateikt.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-19 21:00, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Gan jau par valsts naudu organizēs pasākumu, bet ienākumus sadalīs Federācijas cilvēki!
Kur EČ basketa nauda?

  -4 [+] [-]

, 2017-01-19 21:07, pirms 7 gadiem
Ar pieturzīmēm pašvaki komentāros, bet, vai vajadzīgs tas čempis, viens jau bija, nu, un kādi rezultāti hokeja attīstībai?

     [+] [-]

, 2017-01-19 21:15, pirms 7 gadiem
Apsveicami, arī par to ka nav jāceļ jaunu halli. Jo ar celtniecību mūsu valstī ir ļoti dārgi. Tā kā pagaidām jaunā valde vērtējama pozitīvi, gan jau nākotnē sūdi parādīsies. Ceru ka nē.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-19 21:39, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: labākais Tavā tekstā ir pirmie 5 vārdi...

Pēc lieluma nākamās aiz Rīgas ir Daugavpils un Liepāja - ko jebkura no šīm pilsētām darītu ar >10.000 skatītāju vietām halli??? Tas būtu bezjēdzīgākais naudas tērēšanas veids...
Čempionātu Dānijā rīko pilsētā ar 50k iedz. Halles ietilpība ir 12k. Ja mazākās pilsētas netiks attīstītas tad nekas nenotiks. Dānijas 2. Lielākajā pilsētā nav halles savukārt halle vojensē ir nekurienes vidū. Un mēs visi zinām kur ir Dānijas hokejs tagad un kur tas bija 10 gadus atpakaļ

     [+] [-]

, 2017-01-19 21:48, pirms 7 gadiem
latvānijs rakstīja: Ar pieturzīmēm pašvaki komentāros, bet, vai vajadzīgs tas čempis, viens jau bija, nu, un kādi rezultāti hokeja attīstībai?
da nahju, nevajag. dirsham tikai

  +4 [+] [-]

, 2017-01-19 22:09, pirms 7 gadiem
AlanRich rakstīja: Čempionātu Dānijā rīko pilsētā ar 50k iedz. Halles ietilpība ir 12k. Ja mazākās pilsētas netiks attīstītas tad nekas nenotiks. Dānijas 2. Lielākajā pilsētā nav halles savukārt halle vojensē ir nekurienes vidū. Un mēs visi zinām kur ir Dānijas hokejs tagad un kur tas bija 10 gadus atpakaļ
Dānijā ir cits iedzīvotāju blīvums un cita infrastruktūra. Arī citas cenas un cita pirktspēja.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-19 22:24, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Dānijā ir cits iedzīvotāju blīvums un cita infrastruktūra. Arī citas cenas un cita pirktspēja.
Bet ar kaut ko jau jāsāk... nevar visu laiku sevi noniecināt. Bez darbiem nebūs arī rezultātu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-01-20 01:36, pirms 7 gadiem
Es apbrīnoju šos komentāru rakstītājus. Tiešām kaut kā nav dažas lietas salikuši kopā.

Nedaudz izskaidrosim realitāti.
Kāpēc Rīgā?
1) Rīga ir valsts galvaspilsēta ar ĻOOOTI plašām izklaides iespējām un ļoti lielu viesnīcu, restorānu skaita esamību. Tas pirmkārt.
2) Liepāja, Daugavpils, pat Jelgava, Valmiera, Jūrmala, nemaz nerunāsim par citām pilsētām - tām nav tāda viesnīcu skaita esamība, lai varētu izmitināt brīvi 10 000 un vairāk viesu viesnīcās.
3) Ārpus Rīgas nav nevienas oficiāli darbojošās lidostas.
4) ceļot kaut kur ārpus Rīgas hokeja halli ar 10 000 vietām - ticiet man - tās ir izmaksas 30-50 miljoni eiro. Kurš to spēs atpelnīt? Kur būtu tā vieta, kur ekonomika kūsā un vēl darbojas? TIkai Rīgā. Diemžē, lai cik tas sāpīgi nebūtu. Liepājā ekonomika grimst, darba spēkam nav darba, Liepājas Metalurgs, kas bija Liepājas flagmanis - tas ir uz bankrota atkal. Vairāk kā 5000 cilvēku ir bez darba. Pēc uzbūvēšanas ir arī jāuztur halle.
5) kas ir pats būtiskākais - uzsvars uz šiem 1,3 miljoniem, ko nopelnīs federācija - tikai teikts - tā nauda tiks investēta hokejā!!!

Un galu galā - priecājaties, ka jaunā LHF ko dara un darbojas tiešām pozitīvi, aktīvi un daudz labāk (vismaz šobrīd tā izskatās) nekā Lipmana laikos. Beidziet sapņot par neiespējamām lietām. Ne tāda mēroga. Ja katrā no šīm ārpusrīgas pilsētām būtu aktīva rūpniecība, darba visiem būtu utt - tad varētu ko domāt. Bet ne šobrīd. Paskatieties paši kādi ir kaut vai tie paši stadioni futbolā reģionos. Tur ir ap 1000-2000 vietām. OK - izņēmums Liepāja un Ventspils, bet tomēr. Daugavpilī nav, Jelgavā nav tāda stadiona, Valmierā, Cēsīs, Rēzeknē un citur nemaz nerunāsim. Visam ir jābūt reālam un atbilstoši realitātei, servisam un visam pārējam. Nav ko sapņot utopiskas lietas. Jāsāk ar mazākām lietām - rūpniecība, darba vietas, mazie stadioni (1000-5000 vietām), Kurbada izmēra hokeja halles (1000-2000) utt. Tad var ko domāt tālāk. Un vēl arī tur esošais tūrisms - viesnīcas, restorāni, tūrisma objekti utml.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-20 01:46, pirms 7 gadiem
Un vēl kas būtiski - viens pasākums notiek uz 2-3 nedēļām. Ko darīs visi tie uzņēmēji pēc tam, kad būs visu ko sabūvējuši? Dēļ tikai šo pāris nedēļu pasākuma tak ātri aizies pa burbuli. Esiet tak saprātīgi. Tas ir īstermiņa pasākums, bet ne ilgtermiņa. Vismaz šī brīža situācijā.

Un otrs - lai kaut kas izveidotos tur reāls - vienalga - Liepājā, Jelgavā vai citur - ir jābūt ļoti daudziem priekšnoteikumiem, lai šādus pasākumus tur spētu organizēt. Liepājā vien ir kādas 4 lielās viesnīcas ar kopējo viesu izmitināšanas iespēju ap 1000-1200. Ne vairāk. Tālāk ir mazās viesnīciņas, hosteļi ar viesu namiņiem 4-15. Ne vairāk. Bet šo viesnīciņu arī nav tik milzīgā skaitā - max 20. Un tie paši vēl pārdod savus viesnīcu īpašumus. Paskatieties sludinājumus. Šajā piejūras pilsētā - Liepājā šobrīd tirgo fantastiskus īpašumus. Lielā daudzumā!!!

Kāpēc? Tāpēc ka nav viesu. 17 000 gadā tur tikai ieceļo pa visu gadu! Rīgā - ap miljonu.

Jā - vajag arī veicināt reģionālo tūrismu. Nenoliedzami. Es par to neko nesaku. Bet (!!!) tam visam jānotiek pakāpeniski. Nevar tā viena pasākuma dēļ - davai bliežam! Tas būs nenormāli dārgi un beigās čiks vien sanāks. Pakāpeniski jāaudzē viesu skaits katrā pilsētā. Ne tikai vietējo, bet arī ārzemnieku. Kad katrā pilsētā viesojušies ārzemnieki un naktsmītnēs palikuši 100 - 300 tūkstoši - tad varēs ko domāt.

     [+] [-]

, 2017-01-20 09:47, pirms 7 gadiem
Komentāristi 99 procenti ir pajoļi kvadrātā!😡

  -4 [+] [-]

, 2017-01-20 10:14, pirms 7 gadiem
Bet ja kopā ar Minsku, tad kāpēc neuzbūvēt halli Daugavpilī, kura ir netālu no baltkrievu robežas un attàlums līdz Minskai samazinās pat 200 km - tad jau var izbraukāt ar auto...
Daugavpilī ir 100 kilo+ iedzīvotāji un nepavilks halli 10 000?
Ir tur gan viesnīcas, gan kafejnīcas utt...ok, nav Rīgas līmenis, bet tas dotu grūdienu to visu attīstīt...

     [+] [-]

, 2017-01-20 12:28, pirms 7 gadiem
"ar peļņu 1,2 – 1,3 miljoni eiro"
plāni vareni , bet tad jau biļetes būs no eur 100 līdz ...
tāpat pirksim,
tik nez ko skandināvi darīs, ar brauks

bet to pasākumu vēl jāizcīna

     [+] [-]

, 2017-01-20 13:45, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Bet ja kopā ar Minsku, tad kāpēc neuzbūvēt halli Daugavpilī, kura ir netālu no baltkrievu robežas un attàlums līdz Minskai samazinās pat 200 km - tad jau var izbraukāt ar auto...
Daugavpilī ir 100 kilo+ iedzīvotāji un nepavilks halli 10 000?
Ir tur gan viesnīcas, gan kafejnīcas utt...ok, nav Rīgas līmenis, bet tas dotu grūdienu to visu attīstīt...
var redzēt kāds Tu biznesmenis esi. Ko tu pēc tam darīsi ar šo 10 000 halli? To jau tu nejēdz padomāt

  +2 [+] [-]

, 2017-01-20 16:28, pirms 7 gadiem
šis viss man patīk ,notiek kustība no mūsu hokeju federacijas un tas ir tikai apsveicami !

     [+] [-]

, 2017-01-20 16:47, pirms 7 gadiem
Gandrīz nekādu cerību par chempi , vienīgi ja somi atsakās pashi!
Arguments , Helsinki garlaicīgākā pilsēta pasaulē neiztur nekādu kritiku.
Minska visdrīzākais pieteicās ar domu , mēs tač jau 2021 gadā prasijām. Enkurs Kalvītis pēc tam vairs nebūs vajadzīgs.
1 2 42 komentāri