Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: sportists-amatieris

Dinamo mirst ?!

Kāpēc mums vajag attīstīt savu hokeju, nevis khl...

Esam nonākuši līdz kārtējiem rekordiem!
Stulbumā, protams.
Jo khl Latvijā bija jābeidzas tai pat gadā, kad ieviesās, nav mums ko darīt renovētā psrs čempī un pazemoties pie viņu diktāta!
Ja tā sporta līdzjutēju daļa, kura tomēr turpina apmeklēt putlerlandes čempja spēlītes saprastu, ka nav ko tusēt jaunkrievijas maigās varas apskāvienos - tas kantoris spēlētu ar draudzenēm un sievām skatītāju beņķos un visticamāk - iznīktu jau pērn.
Uz to ejam un par to man prieks, jo laikā, kad krievija bumbo un nogalina cilvēkus Sīrijā, stāstot, ka tas ir pareizi un labi, man nav nekādas vēlēšanās iet un palūrēt cik labi viņu līgas hokejisti tikmēr griež ledu.
Mums vajadzētu ignorēt visus viņu projektus, no gāzes kantora ( kuru par laimi beidzot liek pie vietas ! ) līdz vtb, khl un ostas termināļiem.
Nu nebūs normāla biznesa ar rašku, tur vienmēr politika priekšā.
Tāpēc aicinu visus līdzīgi domājošos pacelt balsis un aktīvāk izplatīt šo viedokli, jo bez skatītājiem nebūs arī cirka!
Ak jā, izlasei nekas slikts nenotiks - Dānija, Norvēģija, Somija, Zviedrija un Šveice iet tieši manis minēto ceļu - attīsta savu čempi, nevis ar megaprojektu degradē vidi.


, 2016-10-18 12:28, pirms 8 gadiem
Ak jā - te katrs interesents atradīs vismaz 80% aktīvo sc troļļu arhetipus viņi visi brēks par pendosiem, amerikosiem, NATO un būs dziļi patrioti protams, ka patrioti, tikai ne jau Latvijai un tās sportam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-18 14:53, pirms 8 gadiem
Trollis viens pieteicās!
Kepka - pilnīga taisnība, tikai sarakstā vajag arī 2 Andrus, Aināru, Rīgas domē krietna daļa zaglēnu, ministrijās, VIDā un Baltezerā arī vairāk nekā vajag tiesājamo
, 2016-10-18 14:56, pirms 8 gadiem
Saberam visu vienā katlā un tad mēģinam putru izvārīt...
, 2016-10-18 15:50, pirms 8 gadiem
Volx rakstīja: kad krievija bumbo un nogalina cilvēkus Sīrijā
===========================
Sīrijā notiek antiterorisma operācija un Krievija neko tur uz savu galvu nebumbo, nenogalina. Tāpēc šis arguments ir visnotaļ pozitīvs, ne negatīvs. Tam gan nav nekāda sakara ar Dinamo un tā spēlēšanu KHL.

p.s. Krievija nav okupējusi Sīriju
Ukrainā arī pretterorisma operācija, kurā krievi atbrīvo krievvalodīgos ukraiņos no rietumnieciskajiem amerikāņu uzpirktajiem ukraiņiem.
Starpcitu, nesen Krievijas pirmajā kanālā dzirdēju raidījumu, kurā solīdi ģērbti krievi skaļā balsī bļāva, ka Golodomors ir izdomājums, fikcija, tas nav nekad noticis. To ir izdomājuši ukraiņi, bet, pat ja Golodomors ir noticis, tas bijis izdevīgs tikai ukraiņiem.
Starpcitu, krievu televīzijās saka, ka Baltijas valstīs cilvēki dzīvo daudz nabadzīgāk nekā Krievijā. Pie mums neesot pārtikas produktu, milzīga inflācija un atpalikušas tehnoloģijas. Tā, lūk. Es protams uz to skatos diez gan savādāk, jo izņemot St.Pēterburgu un Maskavu, Krievijai iet ļoti traki. Atsevišķos rajonos labības novākšnaai izmanto sirpjus
Bet vienmēr atrodas kāds, kas uzķeras uz viņu dezinformāciju.
Slēpts komentārs: FUNS
, 2016-10-18 16:11, pirms 8 gadiem
Dinamo ir zombijs, dzīvs nav, bet nomirt nevar.
, 2016-10-18 16:34, pirms 8 gadiem
mxs rakstīja: Ukrainā arī pretterorisma operācija, kurā krievi atbrīvo krievvalodīgos ukraiņos no rietumnieciskajiem amerikāņu uzpirktajiem ukraiņiem.
Starpcitu, nesen Krievijas pirmajā kanālā dzirdēju raidījumu, kurā solīdi ģērbti krievi skaļā balsī bļāva, ka Golodomors ir izdomājums, fikcija, tas nav nekad noticis. To ir izdomājuši ukraiņi, bet, pat ja Golodomors ir noticis, tas bijis izdevīgs tikai ukraiņiem.
Starpcitu, krievu televīzijās saka, ka Baltijas valstīs cilvēki dzīvo daudz nabadzīgāk nekā Krievijā. Pie mums neesot pārtikas produktu, milzīga inflācija un atpalikušas tehnoloģijas. Tā, lūk. Es protams uz to skatos diez gan savādāk, jo izņemot St.Pēterburgu un Maskavu, Krievijai iet ļoti traki. Atsevišķos rajonos labības novākšnaai izmanto sirpjus
Bet vienmēr atrodas kāds, kas uzķeras uz viņu dezinformāciju.
Ļoti precīzi ( par krievijas atbrīvotājiem runājot vienmēr atceros, kā viņi 1939 atbrīvoja Latviju, Igauniju un Lietuvu, provēja atbrīvot arī apspiestos somus, no kuriem dabūja pa purnu un izdevās dabūt tikai Karēliju, Jāpānu ap to laiku atbrīvoja no Kuriļu salām, un tas saraksts ir NEREĀLI garš, ko tik sarkanie neprovēja aplaimot, no Angolas, līdz Kubai ) pirms tam atbrīvoja gruzīnus no pretenzijām uz Abhāziju, Čečeniju atbrīvoja pat veselas 3 x, pa vidu pat mieru noslēdza tagad ievieš kārtību Sīrijā, cik gan darbīga valsts! Un vēl hokejam naudiņa paliek, ko mums iedot, lai celtu līmeni ai, cik jauki!
, 2016-10-18 17:40, pirms 8 gadiem
Tas, ka mēs ejam uz arēnu un kājās stāvot godinām psrs himnu, tas par mums kā tautu neko labu neliecina. Mēs kvēli atbalstam krievu komandu, kura pārstāv krievu represīvu iestādi, kura nogalināja un spīdzināja mežabrāļus un citādi domājošos padomju okupācijas gados. Protams, katrai tautai ir savi fuņi, bet latviešiem viņu ir pārāk daudz.
, 2016-10-18 20:10, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Dinamo Riga Forever. Neatkarīgi cik ilgi pastāvēs DR tā paliks kā kaut ļoti jauks un patīkams priekš manis. Nākošā sezona būs DR jubilejas sezona.
Nekas labāks Latvijas sportā pagaidām nav un izskatās ka vismaz tuvākā nākotnē nebūs. Latvijas izlases tas ir cits stāsts-tas ir uz īsu brīdi 92 nedēļas vai 1-2 spēles un viss. Vismaz tagad ir viens kārtīgs Latvijas klubs kam var sekot līdzi visu sezonu, otrs varētu būt VEF. Atbalstu jebkurā sporta veidā apvienotās līgas, atklātās līgas, jo savi vietējie čempionāti nav tik pievilcīgi (labākais uz doto brīdi ir basketbola čempionāts, otrs laikam ir florbols).
DINAMO RIGA FOREVER.
nu nopietni, tagad arī VEF ir kaut kas superīgs priekš tevis?
, 2016-10-18 21:52, pirms 8 gadiem
Ja gribēji vērsties pret KHL, Krieviju, tad Sīrijas pieminēšana ir pats stulbākais ko var izdomāt. Tur bumbo, ne tikai krievi, bet arī mūsu vistuvākie sabiedrotie.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-19 17:24, pirms 8 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ak jā - te katrs interesents atradīs vismaz 80% aktīvo sc troļļu arhetipus viņi visi brēks par pendosiem, amerikosiem, NATO un būs dziļi patrioti protams, ka patrioti, tikai ne jau Latvijai un tās sportam
Kā redzams, tad no sporta un politikas, ne s.ūda nesaproti un tavas pieminētās valstis - Dānija, Norvēģija utt. daļēji var teikt paldies KHL, jo tur ir palielinājies spēlētāju pieprasījums, kas nozīmē mazāku viesspēlētāju utt. skaitu viņiem tuvākās līgās
, 2016-10-20 14:09, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: .... tavas pieminētās valstis - Dānija, Norvēģija utt. daļēji var teikt paldies KHL, jo tur ir palielinājies spēlētāju pieprasījums, kas nozīmē mazāku viesspēlētāju utt. skaitu viņiem tuvākās līgās
es šito teikuma daļu nekādīgi nevaru saprast. Dānijai un Norvēģijai jābūt pateicīgām, jo tur ir palielinājies spēlētāju pieprasījums - kur palielinājies KHL vai tajās valstīs? ja KHL, tad kāda skandināviem gar to daļa. Ja pie skandināviem palielinājies pieprasījums, tad kāda tur saistība ar KHL. Kā spēlētāju pieprasījuma pieaugums palielina vietējo skaitu/ Parasti, tas tieši palielina viesspēlētāju skaitu vai to kvalitāti, ja ir noteikts leģionāru limits. Atkal, kurā vietā tur parādās korelācija starp KHL un Dānijas un Norvēģijas līgām?
, 2016-10-20 14:21, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Beidz spamot! Ko tu piedāvā darīt ar tiem krieviem? Pārtraukt bumbot un ateikties no gāzes naudas?
tas ieteikums, ja pareizi saprotu, bija neieguldīt savu naudu Dinamo Riga projektā. Aicinājums bija netērēt naudu uz DR spēļu apmeklēšanu Arēnā un netērēt naudu uz Viasat sport baltic pakešu pirkšanām. Reizē, neaizejot uz arēnu klausīties PSRS himnu un dažkārt arī biedru Ulmaņa, Savicka un Kalvīša runas, iespējams nepiedalīties krievu propogandas materiālu izveidē.
Ja par tiem propogandas materiāliem, tad ir redzēts, kā Krievijas medijos dažkārt ir pasniegts, ka Latvijas hokejs un basketbols ir nīkuļojis un ilgojies atgriezties PSRS čempionātu sistēmās, un DR ar VEF ir devušas tādas iespējas. Bez šīm komandām Latvijas sports ir bezdibeņa malā utt. Tādos raidījumos tiek izmantoti, lai gan biežāk netiek, fakti, kas izrauti no konteksta un rada negatīvu iespaidu. Un tam visam pa virsu ir video, kur mūsu fanu armija kliedz "Ģinamo". Tādas lietas cilvēkiem nosēžas zemapziņa un ļoti profesionāli tiek kultivēts, ka Latvija (bet propogandē netikai par mums, bet par visām bijušajām republikām un arī dažām citām valstīm) ir sliktā stāvoklī un bez lielās Krievijas palīdzības mēs spējam tikai knapi izdzīvot. Problēma, ka arī Latvijā ir cilvēki, kas šitam visam uzķeras.
Sanāca garāk nekā biju plānojis, bet topika autora ideja man likās skaidra - nedod naudu DR, jo hokejs ir tikai spēle, īstā dzīve tik un tā notiek ārpus Arēnas. Profesionālais sports ir nekas vairāk kā šovs, kura mērķis ir izklaidēt patērātāju un pretī nopelnīt. Diemžēl, visādas kreisās naudas Latvijā neļauj attīstīt profesionālus klubus, vismaz masveidā.
, 2016-10-20 22:58, pirms 7 gadiem
sportist-amatieri, skiet, esi gribejis rakstit par hokeju... Tad kapec mauc par politiku? Ar taviem lidzigiem tekstiem pilns IR zurnalitis, sodien Delfos ari viens Ansis - Antins sapriecajies par piecgadi, kops Libijas diktators nogalinats... Vinam un, iespejams, ari tev par to prieks, tikai tie begli kaut ka tiesi saja piecgade masveida sakusi gazties uz Eiropu. Redz, viniem tur uz vietas tomer tas demokratijas, kas no okeana otras puses un aridzan bikskin no Eiropas saeksporteta, ta ka par maz...
Ja, par hokeju beidzot. Protams, KHL nav viennozimigs projekts, tacu, paskrienot pusamatieru rezima, laikam gan Latvija sen nebutu PC augstakaja sabiedriba. Ja ar visam savam KHL algam dinamiesi ne visi raujas pavasari uz valsts izlasi, tad no ta vieteja cempionata tas nebutu ne tik. Butu kaut kads patriotisks otras divizijas veidojums mums visiem par prieku PC hokeja, toties ar krievu gazes naudu nesatraipits... Nu kaut ka ta, sportist - amatieri.
, 2016-10-22 23:36, pirms 7 gadiem
wolmar rakstīja: sportist-amatieri, skiet, esi gribejis rakstit par hokeju... Tad kapec mauc par politiku? Ar taviem lidzigiem tekstiem pilns IR zurnalitis, sodien Delfos ari viens Ansis - Antins sapriecajies par piecgadi, kops Libijas diktators nogalinats... Vinam un, iespejams, ari tev par to prieks, tikai tie begli kaut ka tiesi saja piecgade masveida sakusi gazties uz Eiropu. Redz, viniem tur uz vietas tomer tas demokratijas, kas no okeana otras puses un aridzan bikskin no Eiropas saeksporteta, ta ka par maz...
Ja, par hokeju beidzot. Protams, KHL nav viennozimigs projekts, tacu, paskrienot pusamatieru rezima, laikam gan Latvija sen nebutu PC augstakaja sabiedriba. Ja ar visam savam KHL algam dinamiesi ne visi raujas pavasari uz valsts izlasi, tad no ta vieteja cempionata tas nebutu ne tik. Butu kaut kads patriotisks otras divizijas veidojums mums visiem par prieku PC hokeja, toties ar krievu gazes naudu nesatraipits... Nu kaut ka ta, sportist - amatieri.
Ļoti labi pateikts! Lai heiteri padomā, pirms kam sliktu vēl. Jaunības maksimālisms vai iepotēts fobisms nevienam neko labu nedod.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
1

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
4

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.