Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Metalurgs" izskaņā vēlreiz piekāpjas "Yunost"

"Metalurgs" izskaņā vēlreiz piekāpjas "Yunost"
Vents Feldmanis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Svētdien otro zaudējumu divās dienās piedzīvoja "Liepājas Metalurgs" hokejisti, kas savā laukumā, ielaižot izšķirošos vārtus pusminūti līdz spēles beigu sirēnai, ar rezultātu 1:2 piekāpās Minskas "Yunost" vienībai.

Tilja šodien spēlei netika pieteikts, lai gan oficiāla diskvalifikācija par iepriekšējā mačā nopelnīto lielo noraidījumu netika saņemta. Pirmo noraidījumu KHL pagājušās sezonas labākais tiesnesis Eduards Odiņš piešķīra liepājniekiem, un tas notika tikai desmitajā mača minūtē. Lai arī minskieši vairākkārt nostājās un mēģināja izspēlēt, mājinieku aizsardzība bija krietni pārāka. Pie tam uzreiz, kad izturēts mazākums, izprovocēts arī vairākums. Nostājoties un pacietīgi izspēlējot, Siksna izdarīja metienu, kuru pielaboja Upītis, gūstot savus otros vārtus sezonā. Pēc zaudētajiem vārtiem minskieši uzņēma apgriezienus, un Liepājai brīžiem ļoti ilgi nācās spēlēt savā laukuma pusē. Vārtu guvumā gan viesi līdz pirmās trešdaļas beigām savu pārsvaru nespēja pārvērst.

Neilgi pēc otrās trešdaļas sākuma liepājnieku otrajai maiņai neizdevās nosargāt savus vārtus neieņemtus – Sjomočkins pirmo reizi šovakar pārspēja Kalniņu, izlīdzinot rezultātu. Lai gan spēle bija līdzīga, Minskas komandai ik pa laikam bija problēmas ar disciplīnu, kas deva Liepājai iespējas spēlēt vairākumos. Tos gan izmantot neizdevās, un pēc 40 minūtēm rezultāts bija neizšķirts.

Pēdējā trešdaļa sākās piesardzīgi abu komandu izpildījumā. Liepājnieki veiksmīgi spēlēja vidus zonā, pārtverot baltkrievu raidītās piespēles un pārtraucot viņu mēģinājumus iesākt uzbrukumus. Tomēr uzbrukumā spēle līdz galam nevedās. Teicamā Minskas pretuzbrukumā, tuvojoties trešdaļas viducim, tikai Kalniņa meistarība glāba liepājniekus no otro vārtu zaudējuma. "Metalurgs" pamazām pārņēma iniciatīvu spēlē un vairāk bija ar ripu, taču iemest kā neizdevās, tā neizdevās. Diemžēl spēles izskaņā, aptuveni pusminūti līdz beigām, pēc saasinājuma pie liepājnieku vārtiem "Yunost" izrāva uzvaru – 2:1.

Līdz ar to "Metalurgs" atzina "Yunost" pārākumu jau otro dienu pēc kārtas. Tiesa, vakardien spēle noslēdzās papildlaikā. Šajā sezonā Liepājas komanda divas uzvaras un piedzīvojusi četrus zaudējumus, trīs no tiem pamatlaikā.

Baltkrievijas atklātais čempionāts

Liepājas Metalurgs – Minskas Yunost 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)

Vārti: 12:13 Upītis (Gipters, Siksna, vair.) 1:0, 22:06 Sjomočkins (Jakimovičs, Slišs) 1:1, 19:27 Slišs (Zadeļenovs) 1:2.
Soda minūtes: 4:10
Vārtsargi: Kalniņš – Oksa


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-18 19:25, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Scenārijs līdzīgi kā mūsu jaunajiem basketbolistiem gāja eiropas čempī. Visu spēli kapājas, bet galotnē tomēr zaudē Bet labi, ka nav kautkādi 1:10 kā tas ir citām BAČ komandām pret līderiem
Kaut kā negribējās gaidīt preses konferenci, bet man Voroņinam būtu daži jautājumi. Piemēram,kāpēc spēles beigās laida to maiņu,kurai šodien vissmagāk gāja aizsardzībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-18 21:10, pirms 13 gadiem
Spēles labākais spēlētājs Kalniņš!!!
Paskatijos Kalniņa un Žurkova statistiku:
pagājušajā spēļē pa Koļas vārtiem 33 metieni 5 nenoķerti,Jankam šodien 34-2.
Atvairīto metienu procents Koļam 86,8%, Jankam 94.7%
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-18 21:38, pirms 13 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: vissmagāk gāja aizsardzībā
nu, nu...
Visticamāk,ka neesi redzējis šo spēli.
Abi Junostj vārti uz otrās maiņas sirdsapziņas.
Un vel bija momenti,kad šī maiņa sev atvēlēto laiku pavadija savā aizsardzības zonā,jo vienkārši nespēja no tās iziet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-18 21:56, pirms 13 gadiem
Visa problema ka nevelk speletaju limenis lai gutu vartus. Viss notiek ka batjka teiks, bet lm gatavi uz visu pie batjkas. Speletaji laukuma taisa haosu aizsardziba nekada
, 2011-09-18 22:01, pirms 13 gadiem
fire rakstīja: Visa problema ka nevelk speletaju limenis lai gutu vartus. Viss notiek ka batjka teiks, bet lm gatavi uz visu pie batjkas. Speletaji laukuma taisa haosu aizsardziba nekada
Jā,realizācija varētu gribēties stipri labāku, bet tomēr visu laiku jāpatur prātā,ka šie tiešām ir gana jauni spēlētāji.
, 2011-09-18 22:03, pirms 13 gadiem
varbut jabeidz kemoties un jaspele tikai lac? citadak grauj lac limeni un aizvilina sponsorus
, 2011-09-18 22:11, pirms 13 gadiem
fire rakstīja: varbut jabeidz kemoties un jaspele tikai lac? citadak grauj lac limeni un aizvilina sponsorus
???????????
Pričom tur LM?
LM deliģē LAČ savu komandu, un vel dod iespēju vienam otram jaunam spēlētājam pagarināt savu spēlētāja karjēru ļaujot spēlēt normālā līmenī ar cerību pacelties uz vel augstāku līmeni.
Un kam gan LM ir aizvilinājuši sponsorus. Domā,ka LM rūpnīca būtu gatavi sponsorēt Monarhus vai kādu no Rīgas komandām??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-18 22:21, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Ivar, skatos, ka atkal uzradies kārtējais "gudrinieks" ar "spēcīgiem" argumentiem. Bet varbūt arī tas ir kāds no agrāk zināmiem "speciālistiem"
iespējams.
Bet liekas,ka šis tikai paķer ar ironiju.
, 2011-09-18 22:26, pirms 13 gadiem
nu ka namej jacel lac limenis ir slikti spelet un celt limeni augstaka limena cempi
, 2011-09-18 22:34, pirms 13 gadiem
arhiv x - taka manos komentos ironiju un kopiju kadam seit esosam individam tikai pagrieztus cita virziena
, 2011-09-19 07:20, pirms 13 gadiem
fire rakstīja: arhiv x - taka manos komentos ironiju un kopiju kadam seit esosam individam tikai pagrieztus cita virziena
Var jau daudz ko pagriezt citā gultnē, bet ir jasaprot elementāras lietas.
Viena no tām,ka LM vienmēr ir stutējuši LAČ, un to darīs joprojām.
Takā Tava ironija ir galīgi aizgājusi garām adresātam.
, 2011-09-19 11:31, pirms 13 gadiem
namej ta nu nav tagad tas pats RD stute lac jo dod lm speletajus un agrak bija juniori . Ta ka ir labi ka ir mums divi klubi kas sadarbojas un spele citos cempionatos. Zel ka parejas komandas mums tadas pasvakas un te nav ne lm ne rd vaina
, 2011-09-19 13:29, pirms 13 gadiem
Upīša maiņa labi spēlē tikai uzbrukumā, aizsardzībā nekādi.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.
Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
10

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).