Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Olimpiskās čempiones Somijas pamatvārtsargs Seteri spēlēs Šveicē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Olimpiskās čempiones Somijas pamatvārtsargs Seteri spēlēs Šveicē
Harri Seteri ar olimpisko zeltu. Foto: Reuters/Scanpix

32 gadus vecais somu vārtsargs Harri Seteri, kurš pagājušo sezonu sāka Krievijā, bet noslēdza Nacionālajā hokeja līgā (NHL), parakstījis līgumu ar Šveices klubu "Biel-Bienne".

Olimpiskajās spēlēs Harri Seteri bija Somijas izlases pirmais numurs, vārtus sargājot piecās spēlēs. Viņš tika galā ar 96,2% metienu un vidēji ielaida 1,00 ripas, uzvarot visos mačos. Savukārt maijā pasaules čempionātā, kurā arī triumfēja Somija, Seteri bija otrais numurs. Viņš laukumā devās divās spēlēs un atvairīja 92,7% metienu. Seteri vārtus sargāja arī uzvarā pret Latviju, atvairot 16 no 17 metieniem.

Viņš pagājušo sezonu sāka Krievijas klubā Novosibirskas "Sibir", bet noslēdza Ziemeļamerikā, pievienojoties pastarītei Arizonas "Coyotes". Sešās spēlēs viņa statistika bija pieticīga – 86,6% un 4,22 ripas. Zaudējumā pret Kalgari "Flames" (1:9) viņš ielaida septiņus vārtus. Kopumā Seteri ir 15 spēļu pieredze NHL, bet AHL viņš pavadījis sešas sezonas un aizvadījis 198 mačus.

Saistītais raksts

Domājot par Jāņa Kalniņa iespējamo nonākšanu Šveicē, Sportacentrs.com uzrunātais aģents pauž, ka ārzemju vārtsargs Šveicē būs gandrīz neticama parādība.

     [+] [-]

, 2022-07-20 18:50, pirms 2 gadiem
Aģents nošāva greizi, bija jākapā NHL.