Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Dany#15

Skots Stīvens kļuvis par Ņūdžersijas "Devils" trenera asistentu

Ņūdžersijas "Devils" leģenda 48 gadus vecais Skots Stīvens kļuvis par šī kluba galvenā trenera asistentu.

1982. gadā Skotu draftēja Vašingtonas "Capitals" komanda 1. kārtā ar 5. numuru. Šajā klubā aizsargs pavadīja 8 sezonas, tad viena sezonu aizvadīja Sentluisas "Blues" komandā. Toties lielāko daļu karjeras Skots aizvadīja "Devils" klubā, 13 sezonas. Kopā Stīvens NHL piedalījies 1635 spēlēs guvis 908 punktus un nopelnījis 2785 soda minūtes, play-off 233 spēlēs guva 118 punktus un nopelnīja 402 soda minūtes.

Kopš 2009. gada Skots strādā "Devils" sistēmā, bet tagad nu viņš kļuvis par Petera Deboera asistentu. Kā izteicās "Devils" GM, tad Stīvens esot ļoti pieredzējis hokeja speciālists un viņš savu ar savu pieredzi labi varēs apmācīt spēlētājus.

Tāpat Skots Stīvens tiek uzskatīts par labāko spēka paņēmienu izpildītāju NHL vēsturē.
The Official Web Site - New Jersey Devils
Skots Stīvens kļuvis par Ņūdžersijas...


Slēpts komentārs: Gūža
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-18 09:15, pirms 12 gadiem
Pokemonus tas noteikti neinteresē, jo kad šis onkulis spēlēja, tad liela dala pokemonu vēl tētim pa kuli dauzijās! Tas ir tikai laika jautājums, kad Stīvenss kļūs par galveno treneri! Viens no izcilākajiem NHL aizsargiem, kurš noteikti būtu liekams iekš aizargu Top 10.
, 2012-07-18 09:32, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Pokemonus tas noteikti neinteresē, jo kad šis onkulis spēlēja, tad liela dala pokemonu vēl tētim pa kuli dauzijās! Tas ir tikai laika jautājums, kad Stīvenss kļūs par galveno treneri! Viens no izcilākajiem NHL aizsargiem, kurš noteikti būtu liekams iekš aizargu Top 10.
Labs koments, - tīri Tavā stilā...
Nu 10-niekā jau nu pilnīgi droši, bez variantiem.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
1

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.