Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: rokers

Prognožu Konkurss "Pavasara trakums hokejā #2" uzvarētāji

Noteikti, ka šajā burvīgajā vasaras karstumā daudziem būs aizmirsies Pasaules hokeja čempionātā 2010 prognožu konkurss - "Pavasara trakums hokā #2". Bet labs nāk ar gaidīšanu un lūk rezultāti apkopoti!

Pavisam konkursā veiksmi izmēģināja 372 SportaCentra.com un 463 HockeyArenas.net lietotāji un no viņiem labākie ir:

1. vietu starp visiem kopvērtējuma prognozētājiem iegūst Oskarito ar 617 iegūtajiem punktiem. Balvā - Latvijas Izlases Fanu krekls no hokejam.lv
2. vietu starp visiem kopvērtējuma un HockeyArenas.net prognozētājiem iegūst marruksitis ar 578 iegūtajiem punktiem. Balvā - Reebok Beisbola cepuri.
3. vietu iegūst starp visiem kopvērtējuma un HockeyArenas.net prognozētājiem Ozo ar 574 iegūtajiem punktiem. Balvā - Latvijas Izlases fanu šalli.
4. vietu starp visiem kopvērtējuma un HockeyArenas.net prognozētājiem iegūst wildone ar 573 iegūtajiem punktiem. Balvā - Carlsber Alus kaste.

Bet SportaCentra.com labākie prognozētāji:
1. vieta wildo ar iegūtajiem 573 punktiem. (Un arī kā labākais 4. HockeyArenas.net prognozētājs iegūst Carlsberg Alus kaste)
2 . vieta airbe ar iegūtajiem 569 punktiem.
3. vieta versis77 ar iegūtajiem 560 punktiem.

Visus konkursa rezultātus var aplūkot šeit:

Par konkursa nākotni:
Šis konkurss noteikti notiks arī 3. reizi, tāpēc, ja ieinteresēja seko līdzi diskusijām pavasarī, jo noteikti tiks dota iespēja cīnīties par balvām.

Tā kā daudzus un mani pašu neapmierināja prognožu konkursa rezultātu apkopošana, tad turpmāk mācīsimies no kļūdām un tiks darīts viss, lai konkursa rezultātu apkopošanu var veikt pa dažām minūtēm, nevis stundām. Tāpēc jau Rudenī tiks rīkots 3. Rīgas Dinamo sezonas konkurss, kurā, lai iesniegtu prognozes būs nepieciešam reģistrēties un iesniegt ar paroli. Tas ne tikai paātrinās rezultātu apkopošanu, bet arī dos iespēju labot savu prognozi līdz biļetes slēgšanai.

Velot veiksmi un uz tikšanos Rudenī!

Vai izmanotis iespēju un piedalīsies šāda tipa konkursā par Rīgas Dinamo jauno sezonu?

  • 13

  • 4

  • 5



Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF
2

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.