Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Stupid

Pruseks: Skaidrība par „Dinamo” būs tikai nākamnedēļ

Rīgas „Dinamo” vārtsargs pagājušajā sezonā Martins Pruseks savas dzimtās Čehijas medijiem paziņojis, ka skaidrība par viņa iespējamo spēlēšanu Latvijā būs nākamnedēļ.

„Atvainojiet, bet nekas vēl nav panākts. Skaidrība būs tikai nākamnedēļ,” Pruseks ceturtdien telefonintervijā pavēstījis portālam sport.cz. Tomēr viņš atzinis, ka seko tam, kas notiek „Dinamo”.

„Protams, zinu par izmaiņām sastāvā. Īpaši jau par Sanda Ozoliņa ierašanos, kas visā Latvijā ir liels notikums.”

Krievijas avīze „Sport-Express” raksta, ka Pruseks jau sestdien varētu ierasties Latvijā.

„Dinamo” ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs ceturtdien atturējās komentēt vairāku mediju publicēto informāciju par vienošanās panākšanu ar Čehijas vārtsargu Martinu Pruseku.

Kamēr par līgumu ar hokejistu nebūs konkrētas informācijas, „Dinamo” komentārus nesniegs, paskaidroja Sējējs, norādot, ka nevēlas uzkurināt kādas intrigas, tāpēc vienošanās panākšanu ar Pruseku viņš ne apstiprina, ne noliedz. „Tikko kas būs oficiāli zināms, nekavējoties par to informēsim,” piebilda Sējējs.

Viena vārtsarga vieta „Dinamo” sastāvā ir atvēlēta Edgaram Masaļskim, ar viņu vienošanos klubs panāca maijā.

KHL sezonu Rīgas „Dinamo” sāks 12. septembrī, kad uzņems Ufas „Salavat Julajev” hokejistus.

Avots: KasJauns


, 2009-07-18 15:34, pirms 15 gadiem
man labak patiktu ja masalskis butu pirmais un kads no salidzinosi jaunajiem otrais...
, 2009-07-18 15:45, pirms 15 gadiem
zinot ka Masalskim ta ir ta nav, un Pruseks sameeraa biezhi tiek pie traumaam abiem vaartusargiem ir jaabuut vienliidz labaa liimenii, taapeec Pruseks ir nepiecieshams
Slēpts komentārs: vendetta
, 2009-07-18 19:49, pirms 15 gadiem
Es par to, lai viņš ir DR sastāvā. ;]*
, 2009-07-20 14:20, pirms 15 gadiem
Da nav vajadzīgs tas Prusaks. Par ietaupito naudiiņu svarīgi iegut kādu labu uzbrucēju, un kā otro ņemt Sergeju, musu vartsargi ir labāki par Pruseku, kurš tā īsti nav vajadzīgs savai komandai, kā arī citām...tā ka Dinamo labāk jādomā par uzbrukumu!
, 2009-07-20 14:33, pirms 15 gadiem
Alus un hokejs roku rokā
, 2009-07-20 21:35, pirms 15 gadiem
fire rakstīja: Da nav vajadzīgs tas Prusaks. Par ietaupito naudiiņu svarīgi iegut kādu labu uzbrucēju, un kā otro ņemt Sergeju, musu vartsargi ir labāki par Pruseku, kurš tā īsti nav vajadzīgs savai komandai, kā arī citām...tā ka Dinamo labāk jādomā par uzbrukumu!
Vispār jau Pruseks, neviss Prusaks. Ja nezini, tad labak neraksti vispār. Un es Tev nepiekrītu.. uzskatu, ka Pruseks mums ir vajadzīgs.
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Pantēras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".
Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF
14

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.